Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben bugün marketten elma sirkesi aldım her sabah 4 yk elma sirkesi 4 yk bal ve suyu karıştırıp işe giderken yanıma alacağım inşallah faydası olur

[COLOR="Blue"[SIZE="1"]üşenmeden tüm sayfları okudum.kişiden kişiye değişiyor kilo vermeler ben 2 aydır lahana suyu içiyorum kilo kaybı olmadı ama belim gözle görülür derece inceldi.:teytey:ama artık kusasım geldi bence yarın elma sirkesi alıcam bakalım birde onu yapalım + diyetle tabi soninş kilo kaybıuçalrı yazarım olur nisan sonuna kadar:Saruboceq:[/SIZE][/COLOR]

üşenmeden tüm sayfları okudum.kişiden kişiye değişiyor kilo vermeler ben 2 aydır lahana suyu içiyorum kilo kaybı olmadı ama belim gözle görülür derece inceldi.:teytey:ama artık kusasım geldi bence yarın elma sirkesi alıcam bakalım birde onu yapalım + diyetle tabi soninş kilo kaybıuçalrı yazarım olur nisan sonuna kadar:Saruboceq:

Kızlar ben benim karışımın içine bugün itibarıyle tarçın da ekledim sabah tv de gördüm bi doktor o şekilde tarif verdi herşey var artık ve daha içilesi en azından tarçın kokusu yoğun...

hemen bende başlıyorum,kaydirigubbakcemile5 inş faydası olurrrrkaydirigubbakcemile2

bende aldım hemen gece yatmadan önce içeceğim kokusu çok hoşuma gitti.inş tatıda fena değildir.bakalım gelişmeleri haber edeceğim.yarım kilo versemdecokacimcoook

bende bugün o tarçını duydum doktordan
petek dinçözün programına katılmıştı doktor
elma sirkesi bal ve tarçın dedi
ayrıca akşamları yemekten önce bir su bardağı için dedi
kafam karıştı gerçekten yemeklerden önce mi yemeklerden sonra mı içiliyo bu elma sirkesi bal karışımı
ben bu karışıklığa da çözüm buldum yarım bardak yemekten önce yarım bardakta yemekten sonra içtim
inşallah faydası olurda yazarım bende size

Kızlar günaydın.a.s.Bu konuda birazda olsa tecrübem vara.s.Geçen sen ben bu karışımı yaptım.1 ay boyunca içtim ve bıraktım(tembellikten):roflol:Yaklaşık 2 hafta sonra bende gözle görünür incelme oldu.Tekrar başlayacağımda ah bu tembellik ama yok bu ara kilolar aldı başını gidiyor acil yapacağım.:dance:

ArkadaŞlar

bu karıŞım ( elma sırkesı + bal + su ) aÇ karnınamı yoksa tok karnınamı ...
Bırde gÜnde kaÇ kere ...
Benı bılgılendırırmısınız .....

LÜtfeennnnnn

ben dün akşam başladım.
yemeklerden ne kadar kısmam lazım bilgi verirmisin lütfennnn:icecream:

Ben başladım çarşamba günü yemeklerden sonra içiyorum.Hazımı kolaylaştırıyo.belki de bana öyle geliyo pskolojik olarak :))
annem de dün yemekten önce içti tıkadı onu fazla yemek yiyemedi.
Kararsız kaldım yemeklerden önce mi sonra mı diye :uhm:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben bu formulle daha önce 5-6 kilo vermiştim ve sonra bırakmıştım tekrar aldımm aşırı yediğim için(( 31 ocaktan itibaren tekrar başladım ve 4 kilo verdim

merhaba arkadaşlar bu formül sayesinde verdiğim kilolardan daha önce de bahsetmiştim ara ara bırakıp sonra tekrar başlıyorum içmeye başlayalı bir hafta oldu ve 1.5 kilo gitti bile ben sihirli formül diyorum buna.ben sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyorum ve birazda yemeklerden kısınca gidiyor kilolar çok şükür 72 kilo ile doğuma gittim oğlum 6 aylık ve ben şuan 54 kiloyum hedef 50 kilo inşallah kilolarımızdan çabucak kurtulup esk formumuza döneriz hepimize Allah kolaylık versin.

çok iyi kilo vermişsin 6 aylık beebğim var demişsin emziriyomusun acaba merak ettim. benimde 9,5 aylık oğlum var emzirdiğim için bu formülü pek kullanamıyorum sirke olduğu için

merhaba arkadaşlar.elma sirkesine ben de başlıycam fakat aç mı tok mu karar veremedim.başka yerlerden araştırdım zayıflamak için ılık 1 bardak suya 1tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılıp aç karnına içilmelidir diyor.ben bunu denemek istiyorum ama aç karnına mideme dokunur mu diye korkuyorum.ne dersiniz??kullananlardan cevap bekliyorum.hangisi faydalıdır acaba??

Fazla fedakarlık yapmadan, vücudunuzun dengesini bozacak şok diyetler uygulamadan birkaç kilo vermek ister misiniz? Bazen küçücük lezzet tercihleri, hem sağlığımızı hem de fiziğimizi sandığımızdan daha fazla etkiler. Örneğin sirke, bal ve sarmısağın yararlarını biliyoruz. Ama bu ürünleri birlikte tükettiğimizde ne oluyor biliyor musunuz? Mucize! Bu olağanüstü karışımı tahlil eden ise Çinli beslenme uzmanı Dr. Chen Li-Shen. Nasıl bu kadar kolay olabilir? Uzmanlar bu konuya da açıklık getiriyor. Sarmısak ve sirkenin içinde bulunan maddeler vücudumuzda bir araya gelince, sindirim sistemi içinde farklı bir kimyasal reaksiyon başlatır ve yağ yakımını hızlandırır. İçine biraz da bal eklerseniz, bu etki daha da artar.

GÜÇLÜ YAĞ YAKICI
Şimdi bu üçlünün hapı da yapıldı. Yurtdışında kapış kapış satılıyor. Avrupalılar onları tercih edebilir ama bizim ülkemizde bu gıdaları bir araya getirmek hiç de zor değil. Birkaç diş sarmısağı dövüp, içine hafif sirke ve bal koyarak, zeytinyağıyla salatalarımıza ilave edebiliriz. Örneğin börülce, taze fasulye, kabak, hafifçe haşlandıktan sonra bu sosla tatlandırılabilir. Sosu taze mevsim salatası, patlıcan közlemesi üzerine de gezdirebiliriz. Etli yeşil ve kırmızı biberleri hafifçe közleyip ya da az su ile haşlayıp bu sos ile nefis bir meze yaratabiliriz. Barbunya pişirirken içine şeker yerine biraz bal, limon yerine bir kaşık sirke, birkaç diş sarmısak koyabiliriz. Her öğünde bunlardan birini yiyebiliriz. Ben hepsini denedim, gayet lezzetli oldu.

HER DERDE DEVA
Doğanın cömertçe sunduğu bu geleneksel gıdalar, artık kilo kontrolünün en önde gelen yardımcıları. Çünkü biraraya gelince metabolizma canlanıyor. Bal, sirke ve sarmısak üçlüsünün bu kadar kısa sürede böylesine güven uyandırmasına şaşırmamak gerekir. Bu gıdaların ne kadar şifalı olduğunu, çok eski zamanlardan beri tedavide kullanıldığını zaten biliyoruz. Yeni olan tek şey, bir araya geldiğinde etkilerinin bu denli çoğalması. Metabolizma gözle görülür şekilde hızlanıyor ve vücudun yağ yakım yeteneği artıyor. Aldığımız gıdaların yağa dönüş-mesi engelleniyor ve yağ stokları azalıyor. Ayrca tansiyon da dengeleniyor, kan dolaşımı etkinlik kazanıyor, Kolesterol dengesi düzelirken stresin etkisi azalıyor ve uyku kalitesi gelişiyor. Bu gıdalar soğuk algınlığı, romatizma, bronşit, birçok cilt hastalığı ve iltihaplanmayı da iyileştiriyor.:teytey::teytey:

Ben cuma günü başladım.Hatta 4 arkadaşımda bana eşlik ediyorlar.Daha şimdiden kendimi çok zinde hissediyorum tavsiye ederim.Bu arada size düzenli yazmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…