• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bende yeni üyeyim elma sirkesini 1 yadır içiyorum nerdeyse ama hiçkilo vermedim:( kiloda almadım acaba yanlışmı içiyorum sabah işe gitmeden önce bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup aç karnına içiyorum bide yatmadan önce aynı şekilde içiyorum doğrumu acaba ballı yazıyo burda ben hiç ballı içmedim bal koyupmu içmem gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim:))))))

slm arkadaşlar bende yeni üyeyim elma sirkesini 1 yadır içiyorum nerdeyse ama hiçkilo vermedim:( kiloda almadım acaba yanlışmı içiyorum sabah işe gitmeden önce bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup aç karnına içiyorum bide yatmadan önce aynı şekilde içiyorum doğrumu acaba ballı yazıyo burda ben hiç ballı içmedim bal koyupmu içmem gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim:))))))

bal koyunca etkisi oluyor başka türlü olmaz diye biliyorum ben :) bir de kilo vermede daha etkili olması için her yemekten önce içmek gerekiyormuş bi de öyle dene istersen:1rolleyes:

arkadaşlar,

bende bu karışımı kullanıyorum birkaç gündür. olayın bazı püf noktaları var belirtmek istedim.

1: sirkeniz içerik olarak fermante edilmiş sirkelerden olsun içindeki mikroorganizmaların zarar görmemesi açısından.marka adı veremiyoruz sanıım fe..an bu konuda iyi.mümkünse kendiniz evdede hazırlayabilirsiniz ama oluşması 1 ayı buluyormuş.

2: sabah içeceğiniz karışımı akşamda hazırlayın.etkileşim açısından.akşam içeceğinizide sabahtan.

3: ben yemeklersen sonra içmeyi tercih ettim.hazmı kolaylaştırıp yağ yakımına yard. olduğu için.

kolay gelsin hepimize.

Herkesin kullanımı farklı aç-tok-1 kere-2 kere bende şaşırdım:)

Bende bugün başladım,sadece sabah içeceğim aç karnına ılık su,1 yemek kaşığı sirke,1 tatlı kaşığı bal..

Bende böyle deneyeyim bakalım sonuç ne olacak:)

Aslında akşam da içesem mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya of:1no2:

ben çok düzenli içemesemde yinede içmeye çalıştım ama kilo kaybı yaşamadım belki uzun vadede işe yarayacak ama o işe yarayana kadar benim mide kapakçığım öğürmekten deforme olcak iğrenç bişey manken fiziği yaratsa içmiycem ya amannn böğğğ

kaydirigubbakcemile3 camdan atlayın göbeginiz dümdüz olacak deseler onuda yapcaz :)

ben çok düzenli içemesemde yinede içmeye çalıştım ama kilo kaybı yaşamadım belki uzun vadede işe yarayacak ama o işe yarayana kadar benim mide kapakçığım öğürmekten deforme olcak iğrenç bişey manken fiziği yaratsa içmiycem ya amannn böğğğ

aman mideniz hassassa uzaklaşın bence de, benim gibi yerden yere vursan gık demeyecek bünyelere sorun olmuyro demek ki, ben limonata gibi içiyorum bunu sabah akşamkaydirigubbakcemile3

aman mideniz hassassa uzaklaşın bence de, benim gibi yerden yere vursan gık demeyecek bünyelere sorun olmuyro demek ki, ben limonata gibi içiyorum bunu sabah akşamkaydirigubbakcemile3

iyyyyyyyhhhhhh inanamıyorummm. içmeyi bırak daha bardağa koyarken midem bulanmaya başlıyor.-tatlicadiarzu-

merhabalarr

bende dün gece başladım içmeye...
gece yatmadan içiyorum ve sabah kalkar kalmaz içiyorum

bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi vee çay kasığının ucu ile çiçek balı:jeyyar:
hadi bakalım göreceğiz sonucu...

ben de dün başladım bakalım kızlarrrr!!!tadı bana da fena gelmedi :içelim: yanında diyet de yapıyorum!bakalım kaç kilo vercez...

ben de dün başladım bakalım kızlarrrr!!!tadı bana da fena gelmedi :içelim: yanında diyet de yapıyorum!bakalım kaç kilo vercez...

sende benim gibi dün akşam başlamışsınız. bende diyetle birlikte yapıyorum
en çok tatlı yerdim ben akşamlar çay ilebirlikte kestim artık yemiyorum:utangac:
hadi hayırlısı olsun.inşallah istediğin gibi olur...

bende uyguladim bu formulu ve gercekten cok faydasini gordum , sabah kahvaltidan sonra ve aksam yemekten sonra uyguladim, ama benim tatli krizlerimde cok tutugu icin yaninda krom tabletleri kullandim , ve Allaha sukur simdi yine normal kiloma dondum ...herkese basarilar

Kızlar ben bu karışımın içine 1 tatlı kaşığı da çörek otu atıyorum onun da metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflamaya yardımcı etkileri var biraz içmesi zor oluyor dibinde birikiyor ama içiyorum bi şekilde isteyen o şekilde de içebilir etkisi daha da artıyor bilginize...

Kızlar ben bu karışımın içine 1 tatlı kaşığı da çörek otu atıyorum onun da metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflamaya yardımcı etkileri var biraz içmesi zor oluyor dibinde birikiyor ama içiyorum bi şekilde isteyen o şekilde de içebilir etkisi daha da artıyor bilginize...
merhaba canım,şimdi çörek otunu içine atıyorsun da yemiyor musun yoksa çörekotlarınıda yiyor musun merak ettim

Biz de annemle başlamaya karar verdik.Başta lahana suyu içicektim sonradan vazgeçtim kaynatırken kötü kokar ev diye.Bunu deniycem sonuç vermezse mecburen lahana suyu artık .. delikafadulden

kızlar 71 sayfayı okuyamadım başından beri takip eden bir arkadaş elma sirkesiyle kilo veriliyor mu ve veriliyorsa ne kadar sürede kaç kilo verdirebiliyor bana kısaca anlatabilir mi rica etsem:teselli:?

merhaba arkadaşlar bende başladım regl döneminde olduğm için farkı anlayamıyorum ama bakalım devam ediyorum...2-3 gündür...

merhaba canım,şimdi çörek otunu içine atıyorsun da yemiyor musun yoksa çörekotlarınıda yiyor musun merak ettim

Yok canım normalde yemek gerekiyor çörekotunu ama ben denedim ve yutamadım midem bulandı vs... bende bu karşımla beraber içiyorum yani yutuyorum

Back