slm arkadaşlar bende yeni üyeyim elma sirkesini 1 yadır içiyorum nerdeyse ama hiçkilo vermedimkiloda almadım acaba yanlışmı içiyorum sabah işe gitmeden önce bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup aç karnına içiyorum bide yatmadan önce aynı şekilde içiyorum doğrumu acaba ballı yazıyo burda ben hiç ballı içmedim bal koyupmu içmem gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim:))))))
ben çok düzenli içemesemde yinede içmeye çalıştım ama kilo kaybı yaşamadım belki uzun vadede işe yarayacak ama o işe yarayana kadar benim mide kapakçığım öğürmekten deforme olcak iğrenç bişey manken fiziği yaratsa içmiycem ya amannn böğğğ
aman mideniz hassassa uzaklaşın bence de, benim gibi yerden yere vursan gık demeyecek bünyelere sorun olmuyro demek ki, ben limonata gibi içiyorum bunu sabah akşamkaydirigubbakcemile3
ben de dün başladım bakalım kızlarrrr!!!tadı bana da fena gelmedi :içelim: yanında diyet de yapıyorum!bakalım kaç kilo vercez...
merhaba canım,şimdi çörek otunu içine atıyorsun da yemiyor musun yoksa çörekotlarınıda yiyor musun merak ettimKızlar ben bu karışımın içine 1 tatlı kaşığı da çörek otu atıyorum onun da metabolizmayı hızlandırıcı ve zayıflamaya yardımcı etkileri var biraz içmesi zor oluyor dibinde birikiyor ama içiyorum bi şekilde isteyen o şekilde de içebilir etkisi daha da artıyor bilginize...
merhaba canım,şimdi çörek otunu içine atıyorsun da yemiyor musun yoksa çörekotlarınıda yiyor musun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?