• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben bu iksiri sabah aç karna akşam yatmadan önce içiyorum, 1 kilo verdim bile:) ayrıca yorgunluk hissetmiyorum, daha dinç oluyorum bütün gün, iştahımı kesiyor fazla da yiyemiyorum. ki benim gibi yemek seven bi insanın iştahının kesilmesi resmen mucize:)

mide rahatsızlığı olmayanlara tavsiye ederim:)

ben bu iksiri sabah aç karna akşam yatmadan önce içiyorum, 1 kilo verdim bile:) ayrıca yorgunluk hissetmiyorum, daha dinç oluyorum bütün gün, iştahımı kesiyor fazla da yiyemiyorum. ki benim gibi yemek seven bi insanın iştahının kesilmesi resmen mucize:)

mide rahatsızlığı olmayanlara tavsiye ederim:)

ne kadar zamanda bu iksiri içip 1 kilo verdin ve ballı olarak mı içiyorsun sende.

kafam karıstı yaaa kafamçokkarıştıaz once ceviz suyunu okudum hah tamam kesın bunu denicem dedim. ee simdide bu karısımı okudum acaba hangısını yapsam daha hızlı veririm kilolarımıkaydirigubbakcemile4

hanımlar bende yarın elma sirkesi alıp başlıycam buna . sandaloz sakızıda kullancaktım ama yaşadığım yerde sandaloz sakızı bulamayabillrim hafftaya memlekete gidince alırım onuda. bu sirkeli karışıma bal koymasak daha etkili olmazmı. bide bunu sıcak soğuk içmek farkeder mi?

Son düzenleme:
bende dün başladım inşallah faydası olur sandığım kadar kötü değilmiş tadı içilebiir ben akşam yemekten sonra içtim soğuk suya 2tatlı kaşığı sirke 1tatlı kaşığıda bal umarım doğrudur faydasını görürsem yazarım:ecrin_bebek:

1 hafta oldu iceli bugun 1 kılo almısım :))))) allahım herseyimmi ters olur yareppim kılo verıcektim ben almıcaktım ya :)) guluyorum halıme valla sirke icsem yarıyo:)))))

çok şekersin canımkaydirigubbakcemile3a.s.Şeniz

dün cesaret ettim tartıya çıktım
3 hafta önce 65.8 gelirken dün 63.3 olmuşum
3 haftada 2.5 kg gayet iyi değil mi?
inşallah bu şekilde kilo vermeye devam ederim de yaz tatiline kadar 50 kg ya inerim :Saruboceq:

1 haftada 1 kilo verdim, evet ballı içiyorum, 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal koyuyorum ılık suya:)

slm güzeller kadınlar günümüz kutlu olsuna.s. ben de başladım bu karışımı içmeye ben yarım bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal koyup yemeklerden sonra içiyorum umarım faydası olur, acaba balı azaltsam mı fisfisfisbir de misszorro sen aç karnına mı içiyordun cnm?

slm güzeller kadınlar günümüz kutlu olsuna.s. ben de başladım bu karışımı içmeye ben yarım bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal koyup yemeklerden sonra içiyorum umarım faydası olur, acaba balı azaltsam mı fisfisfisbir de misszorro sen aç karnına mı içiyordun cnm?

sabah aç karna, akşam da yatmadan önce içiyorum, ama kilo vermek için en uygununun her yemekten önce aç karnına içmek olduğu yazıyordu, ben elma sirkeli suyu taşımaya üşendiğimden böyle yapıyorum:utangac:

merhaba arkadaşlar. Bunu yazmassam elma sirkesinin hakkını verememiş olurum gibi hissettim! Gerçekten ilk defa bende bir şey işe yaradı. Her gün 2 defa, bir öğle yemeğinden sonra birde akşam yemeğnden sonra bir pet şişeye elm sirkesini bi tatlı kaşığıda balı koyup sıcağa yakın ılık suyla çalkalayıp yavaş yavaş yudumlayarak 1 ay boyunca içtim. Tabi yannda spor da yaptım yediklerime de dikkat etmeye çalıştım. Sadece 2,5 kilo vermiş olsamda -ki bu benim cüssede bir insan için hiçbirşey!- herkes bu ufak değişimi fark etti. Elbiselerim daha rahat oldu, pantolanlarımın yanlarından fışkıran belimdeki o iğrenç yağlanma gözle görülür derecede azaldı. Ayrıca, herkes bana sen naptın cildine böyle yaa pırıl pırıl! dedi :D Şunu da belirtmek isterimki içimi çok ferah hissettim bu karışımla. Normalde kabızlık çeken bir insanım ancak düzenli olarak çıkmayada başlamıştım. Yalnız uyarmak isterimki ilk içmeye başladığım zamanlarda içerken ve de içtikten sonra özellikle kafamda sanki isilik olmuşçasına kaşınmaya başlıyordum. Eğer hassas bir cildiniz varsa, ilk zamanlar biraz problem yaşıyabilirsiniz. Ancak ben inat edip devam etmiştim ve de çok faydasını gördüm. Bir sürü paralar vericeğinize haplara falan hemde işe yaramamalarına rağmen, bence alın bir elma sirkesi bir kavanozda bal, içinizi temizleyin derim ben :D ınşallah yardımcı olur bu tavsiyelerim.

merhaba arkadaşlar. Bunu yazmassam elma sirkesinin hakkını verememiş olurum gibi hissettim! Gerçekten ilk defa bende bir şey işe yaradı. Her gün 2 defa, bir öğle yemeğinden sonra birde akşam yemeğnden sonra bir pet şişeye elm sirkesini bi tatlı kaşığıda balı koyup sıcağa yakın ılık suyla çalkalayıp yavaş yavaş yudumlayarak 1 ay boyunca içtim. Tabi yannda spor da yaptım yediklerime de dikkat etmeye çalıştım. Sadece 2,5 kilo vermiş olsamda -ki bu benim cüssede bir insan için hiçbirşey!- herkes bu ufak değişimi fark etti. Elbiselerim daha rahat oldu, pantolanlarımın yanlarından fışkıran belimdeki o iğrenç yağlanma gözle görülür derecede azaldı. Ayrıca, herkes bana sen naptın cildine böyle yaa pırıl pırıl! dedi :D Şunu da belirtmek isterimki içimi çok ferah hissettim bu karışımla. Normalde kabızlık çeken bir insanım ancak düzenli olarak çıkmayada başlamıştım. Yalnız uyarmak isterimki ilk içmeye başladığım zamanlarda içerken ve de içtikten sonra özellikle kafamda sanki isilik olmuşçasına kaşınmaya başlıyordum. Eğer hassas bir cildiniz varsa, ilk zamanlar biraz problem yaşıyabilirsiniz. Ancak ben inat edip devam etmiştim ve de çok faydasını gördüm. Bir sürü paralar vericeğinize haplara falan hemde işe yaramamalarına rağmen, bence alın bir elma sirkesi bir kavanozda bal, içinizi temizleyin derim ben :D İnşallah yardımcı olur bu tavsiyelerim.

ben 3gündür kullanıyorum birde az yemeye çalışıyorum ve karnım küçüldü sankimm 6dan sonrada bişey yemiyorum 67 kilo idim 2günde yarım kilo gitmiş hemen bugun tartılmadım ama

selam bende dün başladım lahana suyu kürüyle beraber içiyorum acaba bi zararı olur mu lahana suyunun 5 haftasındayım kafamçokkarıştı

elma sirkesine zamanla mide alışıyor mu acaba? o ilk zamanlardaki susatması ve midemi burması yok oldu, inşallah etkisi de zamanla yok olmaz:)

ya kızlar bu karısıma ben de baslamayı düsünüyorum sabah.ama suanda kekik suyu içiyorum hem kilo verme etkisi hem iltihap söktürücü idrar yolları için hemde mideye çok iyi geliyo.acaba ikisini birlikte içsem bi yan etki olurmu bu arada vermem gereken 18 kilo var şuan da 68.500 kiloyum.ve 4 ayda 8 kilo aldım ve suanda kendimden nefret ediyorum .....

ya kızlar bu karısıma ben de baslamayı düsünüyorum sabah.ama suanda kekik suyu içiyorum hem kilo verme etkisi hem iltihap söktürücü idrar yolları için hemde mideye çok iyi geliyo.acaba ikisini birlikte içsem bi yan etki olurmu bu arada vermem gereken 18 kilo var şuan da 68.500 kiloyum.ve 4 ayda 8 kilo aldım ve suanda kendimden nefret ediyorum .....

yan etkisi olabilirmi bilmiyorum ama bence ikisini de kullanıp fazla yükleme yapma

belki midene dokunabilir. bu arada ben kekik suyu içmiştim ve bende bi işe yaramamıştı inşallah sen faydasını görürsün

valla kızlar bugün itibari ile başladım sirke bal su karışımına kekik suyuna ara verdim.onu mide için içiyodum ben.iştahımı kesti şimdilik.gıram verirsem söylerim size.aslında birde şu soğan suyunu merak ediyorum.bir ay bunu deniyeyim de ama tadı çok kötüüüüüüüü:)))):delphin::delphin::delphin::delphin:

tabi bukadar kilo almamın en büyük etkisi şuanda çalışmıyo olmam evde oturuyo olmam.sıkıntıdan habire yemek.kriz bitene kadar kilo almaya devam heralde:)))yadaCADIARZU:delphin: kızlar bu krizde verdik.verdik. yok veremedik kalır.

Back