ben bu iksiri sabah aç karna akşam yatmadan önce içiyorum, 1 kilo verdim bile:) ayrıca yorgunluk hissetmiyorum, daha dinç oluyorum bütün gün, iştahımı kesiyor fazla da yiyemiyorum. ki benim gibi yemek seven bi insanın iştahının kesilmesi resmen mucize:)
mide rahatsızlığı olmayanlara tavsiye ederim:)
1 hafta oldu iceli bugun 1 kılo almısım :))))) allahım herseyimmi ters olur yareppim kılo verıcektim ben almıcaktım ya :)) guluyorum halıme valla sirke icsem yarıyo:)))))
ne kadar zamanda bu iksiri içip 1 kilo verdin ve ballı olarak mı içiyorsun sende.
1 haftada 1 kilo verdim, evet ballı içiyorum, 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal koyuyorum ılık suya:)
slm güzeller kadınlar günümüz kutlu olsuna.s. ben de başladım bu karışımı içmeye ben yarım bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal koyup yemeklerden sonra içiyorum umarım faydası olur, acaba balı azaltsam mı fisfisfisbir de misszorro sen aç karnına mı içiyordun cnm?
ya kızlar bu karısıma ben de baslamayı düsünüyorum sabah.ama suanda kekik suyu içiyorum hem kilo verme etkisi hem iltihap söktürücü idrar yolları için hemde mideye çok iyi geliyo.acaba ikisini birlikte içsem bi yan etki olurmu bu arada vermem gereken 18 kilo var şuan da 68.500 kiloyum.ve 4 ayda 8 kilo aldım ve suanda kendimden nefret ediyorum .....
ya kızlar bu karısıma ben de baslamayı düsünüyorum sabah.ama suanda kekik suyu içiyorum hem kilo verme etkisi hem iltihap söktürücü idrar yolları için hemde mideye çok iyi geliyo.acaba ikisini birlikte içsem bi yan etki olurmu bu arada vermem gereken 18 kilo var şuan da 68.500 kiloyum.ve 4 ayda 8 kilo aldım ve suanda kendimden nefret ediyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?