Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaslar
Bende bugun katildim. Bende bu formulü ekimden itibaren iciyordum hep yemekler once ama bal katmiyordum. Tam 5 kilo verdim.
Ama ocaktan itibaren kilom hep sabit kaldi, yememe dikkat ettigim hale. Sizin forumda okudum yemekten sonra 1 tatli kasigi cicek balnan karistirip icin diye; Neyse 1 haftadir onu uyguluyorum, daha tartilmadim bakalim insallah bu formül ise yararda 3 kilo fazlam var onu veririm. ) Ama neden kilom sabit kaldi bilmiyorum, vucudum alistimi bilmiyorum???CADIARZU

arkadaşlar fikri olan varmı elma sirkesini araştırırken sitelerden birinde bir yazı okudum elma sirkesi bazı kan gruplarına iyi gelmiyormuş.:1shok: Bununla ilgili bi yazı bulabilirmiyim diye araştırıyorum ama birde sizlere sorayım dedim fikri olan varsa paylaşalım lütfen:uhm:

valla o kadar yazı okudum elma sirkesiyle ilgili ilk defa böyle bişey duyuyorum. bişey bulursan paylaşırsan sevinirim canım.

araştırıyorum bende şaşırdım ama öyle yazıyordu detaylı bilgi verilmemiş hala bakıyorum sizlerde bakın lütfen

gunaydin arkadaslar
bende artik sabahlari ac karnina ama oglen ve aksam yemekten sonra iciyorum. Tam 1 haftadir denedim boyle icmeyi ve bu sabah tartildim 700gr vermisim super... cunku bir kac aydir hep sabitti kilom, veremiyordum. Birde boyle icmeyi deneyim dedim.

ben de bir hafta boyunca sabahları işe gitmeden aç karnına bir bardak suyu bir kaşık elma sirkesiyle içerek bir kilo verdim..

oglen ve aksamlari yemekten sonra iciyorum ve yemegi iyi hazmettiriyor. Ve seker isteginide onluyor... ne kadar sure icmemiz gerekiyor bunu? bilen varmi? cunku bir belirli sure sonra vucutum alisiyor ve kilo veremiyorum.

arkadaslar bende bu karışımı sabah ılık ac karnına içmeye başladım 10 gün oldu. aksamlarıda yemekden sonra içiyorum. gercekten iştahımı cok kesti. daha az yiyerek 10 günde 2 kilo gitti. içmeye devam edecem bakalım sonuçları sizlerle paylaşırım insallah.ama herkese tavsiye ediyorum.

günaydın,kızlar ben hastalıktan ötürü 10 gündr içemedim ama likoda almadım.birde uzun süre kullanıp sonuç alan ve bizimle paylaşacak olan varmı? çok merak ediyorum cidden

valla o kadar yazı okudum elma sirkesiyle ilgili ilk defa böyle bişey duyuyorum. bişey bulursan paylaşırsan sevinirim canım.

canım baya bi bakındım durdum sitelerde şarap sirkesi olarak geçiyor, elma sirkesi değil:1no2: ama anlamadığım şey elma sirkesi hakkında yapılan yorumlar arasında neden bazı kan gruplarına zararlı dedi eğer kasttettiği benim bulduğum şarap sirkesi isekafamçokkarıştı ve buna göre B grubu haricinde diğer bütün kan gruplarının zararlılar listesinde yer alıyor CADIARZU Ayrıca bazıları bu elma sirkesi ile 1 ayda 12 kilo verdiğini söylerken bazıları hiç kilo vermediğini hatta bir tanesi 14 kilo aldığını yazmış; Benim kafam burda karıştı işte acaba bazı kan grupları fazla kilo veriyor bazıları vermiyor bazılarıda alıyormu:1shok: Bunun cevabını bulamadım. Bu arada ben 4 gündür sadeceleri sabahları 1/4 sirke 3/4 ılık su bir yemek kaşığı limon suyu ekleyip bir su bardağı öğüre öğüre kafamçokkarıştı içiyorum. 4 günde 1 kilo verdim kan grubum 0+ sizlerde ne kadar zamanda kaç kilo verdiğinizi ve kan grubunuzu yazarsanız belki bi sonuç çıkarabiliriz. Az sirkeyle çok kilo verme dileği ile :teytey::enbuyukkk:

canım bu durumun kan gruplarıyla ilgili olduğunu pek sanmıyorum bünyeyle alakalı olabilir. bende 0+ grubundayım bu aralar içemesemde içtiğim zamanlarda hemen etkisini gördüm nerdeyse haftada 1 kilo kadar veriyodum.
şu an içmiyorum emzirdiğim için ama yediklerime dikkat ediyorum 58,5 kilo oldum 65 le diyete başlamıştım arada da bu karışımı kullandım

canım bu durumun kan gruplarıyla ilgili olduğunu pek sanmıyorum . Haklı olabilirsin hiç bi fikir sahibi değilim ama daha öncede yazmıştım. Elma sirkesi ile zayıflama konusunda sitelerde dolaşırken birinin bırakmış olduğu yorum kafamı karıştırdı ondan paylaşmak istedim bilemiyorum.

ben iki haftadir elma sirkesini kullaniyorum; sabah ac karnina, oglen ve aksam yemeklerden sonra. Iki haftadir halen daha sabit kilom. Bunun nedeni sizce nedir? yediklerimede dikkat ediyorum. Yoksa vucutum bu iksere alistimi'da etkisini gostertmiyor. (cuku kasimdan itibaren kullaniyorum ama o zaman hep yemeklerden once kullandim) cevaplarinizi bekliyorum

slm herkese
bende burdan okuyup gaza geldim, 2 gündür sabah akşam bi bardak suya bi tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum su ılık oluyor. ilk içtiğimde çok iğrenç gelmişti sonra sanki birden alıştım şimdi o kadar kötü gelmiyor. umarım faydası olur, aslında çok ümitli değilim çünkü spor yapsamda çok yiyorum, yemeği çok yediğim yetmezmiş gibi bide her akşam abur cubur yiyorum eşim yüzünden sonrada pişman oluyorum kendime kızıyorum bakalım ne olacak. değişim olursa yazarım.

kızlar bende aranıza yeni katıldım karışıma konulan su sıcaklığı nasıl olucak CADIARZU

merhaba kızlar bende bu iksire başlayalı 2 haftayı geçti ama ben hergün içmedim bir hafta sabah öglen akşam içtim bir hafta bıraktım pazartesi günü tekrar başladım ve dün tartıldım 62 kilo ile başladıgım maratonda 58 ipi gögüsledim 4 kilo gitmiş ama görüntü olarak daha çok vermiş gibiyim göbegim eridi resmen kıyafetlerime daha rahat sıgıyorum ve çok memnunum bu durumdan inş 50 kilo olamasamda olmaya gayret edicem.

bende 3 haftadır günde 3 defa aç karnına içiyorum. tartıya küs olduğum için kontrol etmiyorum zayıfladım mı bilmiyorum ama karnımda incelme olduğu kesin. ayrıca kendimi çok zinde hissediyorum.
bu kürü ne kadar süre devam etmek gerkiyor acaba. aylarca kullanırsak zararı olmasın.

benim oğlum 11 aylık halen emziriyorum. internette de araştırdım fakat zararına rastlayamadım. gerçi artık sık değil günde 1-2 defa emiyor.

eğer sakıncasını bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…