arkadaşlar fikri olan varmı elma sirkesini araştırırken sitelerden birinde bir yazı okudum elma sirkesi bazı kan gruplarına iyi gelmiyormuş.:1shok: Bununla ilgili bi yazı bulabilirmiyim diye araştırıyorum ama birde sizlere sorayım dedim fikri olan varsa paylaşalım lütfen:uhm:
valla o kadar yazı okudum elma sirkesiyle ilgili ilk defa böyle bişey duyuyorum. bişey bulursan paylaşırsan sevinirim canım.
canım baya bi bakındım durdum sitelerde şarap sirkesi olarak geçiyor, elma sirkesi değil:1no2: ama anlamadığım şey elma sirkesi hakkında yapılan yorumlar arasında neden bazı kan gruplarına zararlı dedi eğer kasttettiği benim bulduğum şarap sirkesi isekafamçokkarıştı ve buna göre B grubu haricinde diğer bütün kan gruplarının zararlılar listesinde yer alıyor CADIARZU Ayrıca bazıları bu elma sirkesi ile 1 ayda 12 kilo verdiğini söylerken bazıları hiç kilo vermediğini hatta bir tanesi 14 kilo aldığını yazmış; Benim kafam burda karıştı işte acaba bazı kan grupları fazla kilo veriyor bazıları vermiyor bazılarıda alıyormu:1shok: Bunun cevabını bulamadım. Bu arada ben 4 gündür sadeceleri sabahları 1/4 sirke 3/4 ılık su bir yemek kaşığı limon suyu ekleyip bir su bardağı öğüre öğüre kafamçokkarıştı içiyorum. 4 günde 1 kilo verdim kan grubum 0+ sizlerde ne kadar zamanda kaç kilo verdiğinizi ve kan grubunuzu yazarsanız belki bi sonuç çıkarabiliriz. Az sirkeyle çok kilo verme dileği ile :teytey::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?