• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de yarin deneyecem insallah ise yarar 67 kiloyum 55 kg olmak istiyorum :(
ben de ise yararsa buraya yazacagim..

ben bu formülü 3 hafta kadar uyguladım ilk hafta çok midem bulandı.ayrıca çok keskin bi kokusu var elma sirkesinin ilk hafta biraz kötü geçebilir ama sonradan alışırsın.cidden şe yarıyor.ben diyet felan yapmamıştım 2.5 ile 3 kilo arasında vermiştim.

ben bu formülü 3 hafta kadar uyguladım ilk hafta çok midem bulandı.ayrıca çok keskin bi kokusu var elma sirkesinin ilk hafta biraz kötü geçebilir ama sonradan alışırsın.cidden şe yarıyor.ben diyet felan yapmamıştım 2.5 ile 3 kilo arasında vermiştim.

canım sen nasıl içtin ben de yaklaşık üç aydır içiyorum diyet yapmıyorum kilo da almadım ama sıkılaştım.sadece sabah bi bardak içiyorum ben sen kaç bardak içiyorsun aldığın sonuç baya güzel

kızlar eğer sirkeyi ölçüdekinden fazla koyarsanız mideniz mahvolur benden söylemesi
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı sirke, yarım tatlı kaşığı bal koyup hüpketiyorsunuz
limonata gibi kaydigirubbakcemile2

bak iyi oldu bu hacer bende yemek kaşığıyla koyucaktım ne dikkatsizim yaa. tşkle rcnm. mutfağa gidiyorum yapmaya bugünün işini yarına bırakma demişler dimi...

Faydasını gördüm yorumlarını okudukça acaip heveslendim
Anneme söylemiştim 15 gündür sabahları aç karnına 1 bardak suda bi kaç damla ile içiyordu
Ama ben katılmadım ona Sanki ihtiyacım yok:tomato:
Bari beraber bu ballı formülü yapalım Bi kaç gündür yürüyüşede başladım
Çok kilom yok aslında boyuma göre idealimdeyim Ama bazı fazlalıklar rahatsız ediyor
Önceki kilomda olmak istiyorum ideal orantının altında da olsa

arkadaşlar ben iki haftadır içen birisi olarak söyleyim çoook faydası var denemeye değer. hepinize kolay gelsin

herkese merhaba,
ben de bu karışıma başladım 1 hafta oldu, yediklerime dikkat ediyorum ayrıca her gün yarım saat bisiklete biniyorum....
sonuç 2 kilo
bakalım böyle devam edecek mi

Bu balli sirke karisimin cok güzel bir yan etkisi var,
bogazlara cok iyi geliyor , bogazlar agirdiginda icitign an acisini aliyor mikroplari yakiyor heralde:)))

Bende basliyorum 1 gün ertsei gün unutuyorum, 2-3 fazlaligim var veremiyorum bi türlü okadar spor yapiyorum ama tikkk yok gitmiyor kilo.

Basliyayim bende bari.

herkese merhaba,
ben de bu karışıma başladım 1 hafta oldu, yediklerime dikkat ediyorum ayrıca her gün yarım saat bisiklete biniyorum....
sonuç 2 kilo
bakalım böyle devam edecek mi

haftada 2 kilo süper yaaaa. ben 1 kiloyada razıyımm... böyle devam edersen hem sağlıklı hemde kalıcı verirsin kilolarını helal olsun valla spor diyet sirkeli formül :lepi:

faydasını gören arkadaşlar acaba balının miktarını falan değiştirdi mi veya sirkesinin miktarını? çünkü bazıları bal koymadan içiyoruz demiş bazıları sirkesini daha çok koymuş kafam karıştı. bana hayırsever biri en işe yarayan versiyonunun tam miktarlarını en ideal içme zamanlarını falan detaylıca söyleyebilir mi? kaydirigubbakcemile3

canım ben pek tecrübeli sayılmam 4 gündür filan içiyorum. içine bal koymuyorum. 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı sirke koyuyorum bal bana pek matıklı gelmedi çünki belki sirkenin tadını kırıyo diye bal koyuyolar... ben başlayalı kısa bi zaman olmasına rağmen iştahımı inanılmaz bir şekilde bıçak gibi kesti. mucize gibi bişey. eee bide metabolizmayi hızlandırıyomuş daha ne olsun bence hiç vakit kaybetmeden başla.

Back