Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bal bana da pek mantıklı gelmediCADIARZU
ama araştırınca çok faydalı olduğunu gördüm şimdi. bu kadar tahmin etmiyodum vallahi.. belki yağ yakımını hızlandırıcı özelliği falan da vardır diye düşündüm.CADIARZU

alıntı:
Ayrıca, içindeki demir vücuttaki zararlı oksijen radikallerini zararsız hale getirir. Araştırmalara göre bal aynı zamanda bağırsaklardaki probiyotik bakteri florasını çoğaltabildiği için bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi kolesterolü düşürmekle beraber sindirimi kolaylaştırır ve kolon kanserini önlemede etkilidir.

sindirimi kolaylaştırıyomuş belki o sebeple yardımcı oluyodur:uhm:

bir de bunu buldum kızlar.

ZAYIFLAMA

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

hımmm balın sebebi varmış demekki. olsun ben yinede koymıcam. zaten evde bal yok. bebeğim var dışarı çıkamıyorum eşimde burda değil... ben yine aynen devam ediyorum... hepinize başarılar.

bende her sabah 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum...kilo vermek istiyorum tabiki ama kilo verilmesede elma sirkesi çok faydalı birşey...tavsiye ederim tadıda gayet güzel...

günaydın kızlar, ben uzun süredir diyet ve spor yapıyorum,ilk başda balla birlikte gece yatmadan önce içtim ama hiçbir kilo kaybı veya incelme olmadı. sonra bal koymadan denedim ve o hafta kilo verdim hala az da olsa vermeye devam ediyorum.anlayacağınız balla beraber bana faydası olmadı

Elma sirkesinin kilo kaybetmek adına banada bi faydası olmadı ama ben çok az içiyorum odan olabilir. Fakat çok uzun zamandır akıntım oluyodu (idrar yollarımda intihap vardı) sirkeli su içmeye başladıktan sonra hiç akıntım olmadı bana en büyük faydası bu oldu.

bu arada hayırlı cumalar dilerim,bol mutluluk ve huzur....

cumanız hayırlı olsun kızlar
bende diyete başlayalı 2 hafta oldu 80den 75 kiloya düştüm aç kalmıyorum evde kendim egzrsiz yapıyorum sabah ve akşamlarıda sirkeli ballı suyumuda içiyorum.bayağı farkettim..ama bunun dışında 3 öğün yeşilçay ve funda yaprağı demleyip içiyorum tavsiye ederim midem tamamen rahatlıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız

Bende sabahları aç karnına sirkeli ılık su içenlerdenim yarından itibaren balda ekleyeceğim,bir de beşi bi yerde çay içiyorum kahvaltıdan önce yediklerime de biraz dikkat ettim neredeyse 2 kilo gitti bu hafta ve vücudumda farketti,şişlik kalmadı hangisi etkili oldu bilmiyorum ama bişeylerin iyi geldiği kesin deneyin derim!

slm arkadaşlar bende başladım bugn bakalım inş işe yarar işe yaramasını o kadar çok istiyorum bi 10 kil ermem gerekiyo inş bu 10ilodan kurtulur.um

ben ıkı haftadır elma sırkesı ıcıyorum hıc brsey degısmedı hemde sade ıcıyorum 1 su bardagına 1 yemek kasıgı koyup sade ıcıyorum ama hıc faydasını gormedım yedıklerımede dıkkat ettıgım halde

ben sıcakken koyuyorum işyerinde içene kadar soğuyor zaten pek bişi farketmiyor sanırım bende baya işe yaradı ilk başta limonlu karışımı yapmıştım 2 hafta şimdi 2 haftadır bunu yapıyorum size tavsiyem balı az koyun günde en az 3 bardak için ben 4 bardak içiyorum günde zamanda farketmiyor genelde yemeklerden 1 saat sonra içiyorum herkese yarar umarım

cnm günde 4 defa çok değil mi yaafisfisfis midene bir zararı olmasın

merhaba,
bende yeni sayılırım.
birkaç faydalı bilgi paylaşmak istiyorum.son 1 ayda sadece sabahları sirkeli ballı ılık su içerek 4 kilo verdim.(gerçi ben bu kiloyu bir anda almıştım çok zorlanmadanda verdim) sadece birazcık dikkat ettim.öğlen çok yediysem akşam biraz az yedim yada öğlen az yediysem akşam ne yaptıysam hepsinden normal yedim.sirkeli ve ballı ılık suyun faydasının çok oldugunu düşünüyorum.mutlaka sizde için.gerçi iğrenç bir tadı var ve midenizde hafif hafif ekşime yapabiliyor ama buna değer.
şimdi 1 hafta midemi dinlendiriyorum.önümüzdeki hafta rejim+spor+sirkeli su ile yaza kadar 15 kilo vermeyi planlıyorum.inşallah başşarılı olurum :)

merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü balamıştım bu karışıma inanamazınız ama 3 günde bende far yaptı göbegim yumuşadı küçüldü yaglarım erimeye başladı farkındayım tartılmadım kç kilo vemişim bilmiyorum amasanki 2 kilo kadar gitti eşide bunun farna varsı sen ne yaptın böyle göbegin erimiş dedi ben sabah kahvaltıdan önce ılık öglen yemekten sonra soguk akşam yatarknde sıcak dencek bi seviyede içtim tadınada gayet iyi alıştım valla aradaşlar ucunda zayıflamak varsa içerim
ben zamanında bazı nedenlerden dolayı igrenç bişi içtim inanın bunun tadını anlatmam imkansız afedersiniz ama ben o karışımı lavaboda içerdim içtigm an kusardım bu tat bişim bunun yanında dayanılmayacak kadar kötü degil bence bişi kaybetmeyiz bence deneyin derim.

kızlarr gunaydınn bugun bnede baslıyorumm tekrar dogumdan sonra ıcmıstım ıse yaramıstı sımdı 4 kılo fazlam var onun ıcın ıcıcem ınsallah gene yarar

merhaba arkadaşlar bende elma sirkesi içmeye başladım ama içine bal yerine limon sıkıyorum daha (içilebilir) :bbo: oluyor bir zararı varmıdır acaba?

selam arkadaslar
sirkeli suyu iceli hemen hemen iki haftam oluyor, duzenli icmedim ama en azindan gunde bir kez icmeye gayret ettim.. yediklerime 3 haftadir dikkat ediyorum ama kilo vermedim malesef..

sadece kendimi cok hafif hissediyorum ve karnimi gerdirdi !!! 7 ay önce dogum yaptim sezeryanla oldugu icin karnimda baya bir sarkma vardi, ve kesinlikle karnimda etkisini gördum..

tavsiye ederim cunku sirkeli su cok faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…