Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar tamamen doğal bir yöntem.
Sabahları ve akşamları aç karnına bir bardak ılık suyun içine 1 kaşık elma sirkesi koyuyormuşsun. Ve ayda 3-4 kilo veriyormuşsun. :jeyyar:Ben bunu birisinden duydum. Bugun bende başlayacağım. Benimde midem hassastır midemi bulandırırmı bilmiyorum ama Gelişmeleri size yazarım.

Ayrıyetten cildede çok iyi geliyormuş.

ben 3. şişe sirkeye başladım.sabah akşam içiyorum. sıcak suya 1 çorba kaşığı koyuyorum.yarım çay kaşığıda bal koyuyorum.
gerçekten işe yarıyo. 2-3 kg verdim. yüzümede sürüyorum.sivilcelerede çok iyi geliyor.

arkadaşlar bin tane şey okudum.ama kullanım şekli nasıl.herkes farklı anlatıyı.biri aç karnına iç diyo,biri tok karnına.
biri günde 3 bardak kimi günde 1 bardak diyo.lütfen kullanıpta kilo veren arkadaşlarım kesin olarak aç mı tok mu kaç kez içtiklerini yazarlar mı. şimdiden teşekkürler

ben akşamları yatmdan önce 1 brdk ılık suya 1 ymk kaşığı elma sirkesi koyup içiyom gzl inceltiyo diyette yapıyom kilo veriyom elimden geldiğince sporda yaoıyom

bende bikaç gündür içiyorum benimde midem hassastır ama bulantı falan yapmıyor hiç.rahatsızlık vermedi bana
sabah ve akşam içiyorum ben

dün derya baykalın konuğu olan gül gölge doğumdan sonra biriken kilolarını vermek için sabahları elma sirkesi içtiğini söyledi.oldukça faydalıymış.....

Arkadaşlar ben Kemal Kükrer'in Ballı Elma Sirkesini aldım ama nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Sabah akşam 1 bardak suya 1 yemek kaşığı mıdır doğru ölçü

merhaba bayanlar..
1hafta önce nette sirkenin faydalarını okudum.yağları eritiyormuş sanırım.etrafımdaki birkaç kişiden daha duymustum zayıflattığını.deniyorum 5.günüm .gerçekten tokluk hissi veriyo.ekmeğide azalttımı insan kendini daha hafif hissediyor.şöyle yapıyorum..
1bardak ılık suya 1çorba kaşığı ELMA sirkesine 1tatlı kaşığı bal koyuyorum.yemeklerden önce içiyorum.
deneyen varsa yorumlarını bekliyorumCADIARZU :içelim:

arkadaslar elma sırkenın zayıflamaya yardımcı oldugu duydum.(bır bardal ılık suya 1 corba kasıgı elma sıreksı 1 tatlı kasıgı bal katıp karıstırıyorsun)
bu uygulamayı yapan var mı ve sonucları nasıl
yazarsanız sevınıcem

bunu bende yapardım canım şimdide yapıyorum ama üzüm sirkesiyle..evde elma sirkesi yok bende gidip alamadım bi..
zayıflamaya yardımcı oldugunu duydum bende

3 gundur denıyorum bende ama sonuc ne olucak beklıyorum.elma sırkesıyle bıle zorlandım ben sen uzum sırkesını nasıl ıcıyorsun canımmm

slm kizlar bi konu kac kere acildi ama ben bogazimizi tutmadikmi hic bir seyin faydasi olacagini sanmiyorum ve hemen bunun ticaretinede basvuruldu elma sirkesi hapi artik iyi insan sagligin bir onemi kalmadigini dusunuyorum cunku para kazanicam diye herseyi sunuyar bizde bende dahil kilo verebilmek icin sariliyoruz ve insanlar bizim uzerimizden para kazaniyo bende cok ogun yiyirek ve az yiyierk daha saglikli kilo vreilebilir konun buraz disina ciktim ama kusura bakamyin bende kulandim ama cnm ise yaramadi ve midende problemin varsa kullanma derim cok sakincali

3 gundur denıyorum bende ama sonuc ne olucak beklıyorum.elma sırkesıyle bıle zorlandım ben sen uzum sırkesını nasıl ıcıyorsun canımmm

vala canımm suya katıyorumm nefes almadan içiyorumm inş faydası olur kendimi biraz incelmiş gibi hissediyorum ama psikolojik mi gerçek mii bilemicem :çok üzgünüm:fisfisfis

bende yaklaşık bir haftadır elma sirkesi bal su karışımını( forumlarda aç karnına içilirse mideye zarar verebileceği yazılmış ben de çok sık mide problemleri yaşadığım için) öğlen ve akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum. 1 kilo sürekli alıp veriyorum ama bu teraziden kaynaklanan hata veya günlük su kaybıda olabilir. sindirim problemlerim ve kabızlık şikayetim tamamen azaldı ayrıca karnımda hamileymiş gibi hissettiğim şişlik hissi de gitti. halen devam ediyorum gelişmeleri yazarım .

kaydirigubbakcemile5Ben 2 gündür forum yazılarını takip ederek nihayetinde bugün başladım. Yağ yakma özelliği inşallah bende de etkili olur. Tadı da içilmeyeck gibi değil hani, bakalım ilerki günlerde ne olucak :)

En kısa zamanda bende başlaamayı düşünüyorum daha önce limon+bal+tarçın+su karışımını kullandım 2 hafta kadar biraz faydası oldu sanırım ama tadı felaketti bide bunu deneyelim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…