bendee denemekk istiyorumm amaa çok zamandaa az kiloo verilmişş benn hemenn vermekk istiyomm yaa
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
sağlıksız olsun da kilo vereyim gerisi önemli değil diyorsun yani CADIARZU
ah canım benim, az zamanda çok kilo verilince o kilolar geri alınıyor hemen, alınmasa da sağlığından olursun Allah korusun :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olucak bende bi kaç gündür sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve akşamları ama biyerde okudum yudum yudum içmek gerekiyomuş Ben tadıntan ve kokusundan pek hoşlanmadığım için yarım çay bardağı suya sirkeyle bal katıp birden içiyorum üstünede bolca su içiyorum. Sizce yanlışmı yapıyorum. :uhm:
arkadaşlar selam sihirli karışımdan içenler ben 4 gündür içiyorum ve 2 kilo gitti bile süpermiş bu ya sadece yediklerime dikkat ediyorum ve ebru şallı ile plates yapıyorum sabah aç karnına bir bardağa hazırlayıp taze içiyorum bide akşam yemekten sonra inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı üstelik 4aylık bebeğim var.yalnız emzirmiyorum çünkü hiç sütüm olmadı malesef şuan 56 kiolyum hedefim 50 kilo. 53 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gitmiş biri için süper değilmi hepinize iyi zayıflamalar allah kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?