• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende bu karışımdan içiyordum yaklaşık 2 haftadır içemiyorum amabugün başlayacağım tekrar ben bu karışımın tadını seviyorum iyi yani ben 85 kgdan 81 e düştüm bu karışımla ara verdim ama sonuç aynı bide 5 gündür 5i birarada sallama çay içiyorum bakalım ne kadar daha verebilecem ama benim katetmem gereken daha bayağı yolum var 68 kg düşmem lazım ama inşallah oda olacak bakalım sabırla bekliyorum

ben tarişin sirkesini kullanıyorum.içine bal katmadım ama böylede şaraba benziyor tadı :( sizinkilerde öylemi ?

bendee denemekk istiyorumm amaa çok zamandaa az kiloo verilmişş benn hemenn vermekk istiyomm yaa

sağlıksız olsun da kilo vereyim gerisi önemli değil diyorsun yani CADIARZU
ah canım benim, az zamanda çok kilo verilince o kilolar geri alınıyor hemen, alınmasa da sağlığından olursun Allah korusun :Saruboceq:

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

ben haşimatoyum ne yapsam kilo veremiyorum. birde bunu deneyeyim bakalım nolcak. mucizeler yaratır inşallah. :içelim:

ewt kızlar bende tekrardan başlıyorum inş. bu karışıma. geçen sene biraz kullanmıştım gerçekten çok zinde hissediyodum ozamanlar, epey biara vermiştim şimdi tekrar başlıcam. ama ben şöyle kullanıyodum sabahları cevizsuyu içtiğim için kahvaltıdan sonra içiyorum bide akşam yemekten sonra yada unutursam gece yatarken içiyorum. hadi bakalım haberleşiriz yine :)))

sağlıksız olsun da kilo vereyim gerisi önemli değil diyorsun yani CADIARZU
ah canım benim, az zamanda çok kilo verilince o kilolar geri alınıyor hemen, alınmasa da sağlığından olursun Allah korusun :Saruboceq:

yokk güzelimm ama 15 gündee 1 kilodaa çok as deelmii:1shok::çok üzgünüm:

arkadaslar bende denicem inşallah faaydasını görürüm :dance:hihoyyyt

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Aranızda Elma Sirkesi ile zayıflayan varmı acaba?
Varda nasıl kullandı.
Tecrübelerinizi bekliyorum.
Hepinize Sevgilerrrrrr.....

valla ben her yöntemini denedim benim sorunum kilo verdiğimi görünce hemen su koyvermem tok olsamda birden canım bişiler çekiyo.boğazıma düşkünüm biraz Allah tan 2 kilo fazlam varda çok dert yapmıyorum

Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olucak bende bi kaç gündür sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve akşamları ama biyerde okudum yudum yudum içmek gerekiyomuş Ben tadıntan ve kokusundan pek hoşlanmadığım için yarım çay bardağı suya sirkeyle bal katıp birden içiyorum üstünede bolca su içiyorum. Sizce yanlışmı yapıyorum. :uhm:

Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olucak bende bi kaç gündür sirkeli ballı su içiyorum sabahları ve akşamları ama biyerde okudum yudum yudum içmek gerekiyomuş Ben tadıntan ve kokusundan pek hoşlanmadığım için yarım çay bardağı suya sirkeyle bal katıp birden içiyorum üstünede bolca su içiyorum. Sizce yanlışmı yapıyorum. :uhm:

günaydın,nasılsınız? ayy tadı çok kötü yudum yudumda içilecek gibi değil ki ama kafamçokkarıştı bende senin gibi tüketiyorum.gerçi zayıfladım ama sirkeli sudanmı diyettenmi spordanmı bilemiyorum

arkadaşlar selam sihirli karışımdan içenler ben 4 gündür içiyorum ve 2 kilo gitti bile süpermiş bu ya sadece yediklerime dikkat ediyorum ve ebru şallı ile plates yapıyorum sabah aç karnına bir bardağa hazırlayıp taze içiyorum bide akşam yemekten sonra inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı üstelik 4aylık bebeğim var.yalnız emzirmiyorum çünkü hiç sütüm olmadı malesef şuan 56 kiolyum hedefim 50 kilo. 53 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gitmiş biri için süper değilmi hepinize iyi zayıflamalar allah kolaylıklar versin

arkadaşlar selam sihirli karışımdan içenler ben 4 gündür içiyorum ve 2 kilo gitti bile süpermiş bu ya sadece yediklerime dikkat ediyorum ve ebru şallı ile plates yapıyorum sabah aç karnına bir bardağa hazırlayıp taze içiyorum bide akşam yemekten sonra inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı üstelik 4aylık bebeğim var.yalnız emzirmiyorum çünkü hiç sütüm olmadı malesef şuan 56 kiolyum hedefim 50 kilo. 53 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gitmiş biri için süper değilmi hepinize iyi zayıflamalar allah kolaylıklar versin

valla süpersin ben emzirdiğim için çok fazla tüketemiyorum

tarçın-karanfil-karabiber-elma-zencefil formülyle beraber bunu da uyguluycam geçen z
sene yapıyordum ama üşendim vazgeçtim istikrarlı değildim, solea alıp onu kullandım 4 kilo verdim tabi hafif bir diyette yaptım ama şimdi 74 den 65 e düşmek istiyorum aslında 68 de olunca iyi oluyor ama ben hedefi biraz büyüttüm ki daha iyi motive olayım sonradan vazgeçmeyeyim kaydirigubbakcemile2 inşallah bu iki yöntem bir arada işe yarar, gelişmeleri yazarım:utangac:

Back