Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
Esteda bilgilerin için öncelikle teşekkürederim ama sormak istediğim birşey var ünlü alternatif tıp uzman İ.Saraçoğlu hep söyler kürleriniz taze olsun mutlaka diye şimdi 4 bardaklık karışımla yaklaşık 1 litre sıvı elde ediyıruz oysa verdiğin kullanım şekline göre günde yaklaşık 1,5 su bardağı tüketiyoruz bu karışımı yani 1lt yaklaşık 3 gün sürüyor bu oranı 3/1 oranda yapsak ve hergün taze kullansak sonuç değişir mi teşekkürler şimdiden
hergün yapsanda olur sonuç değişmez canım
Merhaba arkadaşlar bu akşam bende başladım bu suya. günde kaç bardak içecez bundan ve yemeklerden sonra mı içecez. Bir de bu yağ mı yakıyor yoksa idrar arttırıcı mı? içenler etkisini de yazarsa sevinirim.
merhaba canım kolay gelsin öncelikle. 3 .şişe sirkeyi bitireceğim yakında.sadece sabahları aç karnına bir bardak içiyorum ben.valla yağ yakıyormu yada idrar artııcı mı bilmiyorum ama incelttiği kesin.çünkü herkes zayıflamamışşın sen diyor ve dikkat etmediğim yediğim halde kilo da almadım .
Arkadaşlar yeni bir ürün çıkmış Ballı Elma Sirkesi diye... Bilgileri aşağıda
Kemal Kükrer, dünyanın en etkili besinlerinden olan bal ile elmayı yüzde 100 doğal yöntemlerle fermante ederek, yepyeni bir ürün olan Bal & Elma Sirkesi’ni üretti. Kemal Kükrer Ballı Elma Sirkesi halk arasında bilindiği bal, sıcak su ve sirke karışımından ibaret olmayıp, bal ve elmanın birlikte fermantasyonu sonucunda sirke haline getiriliyor. Ballı Elma Sirkesi’ni, ılık bir bardak suyun içine ya da maden suyuna 1/4 oranında ilave ettiğinizde kilo yönetimi konusundaki etkisini kısa sürede görüyorsunuz. Tok karnına içmeniz gereken bu karışım, içeriği sayesinde besin takviyesinde bulunmakla kalmıyor, metabolizma hızını artırıyor ve yağların daha rahat yakılmasında etkili oluyor, öte yandan bu karışım kan şekerini düzenleyerek ve açlığı bastırarak düzenli bir diyetle kilo vermek isteyenler için yan etkisiz bir iksir.
Ballı Elma Sirkesi kabızlık sorunu çekenlere bağırsak hareketlerini düzenleyerek yardımcı oluyor. Ballı Elma Sirkesi, içeriğindeki potasyum sayesinde hem hücre gelişimini destekliyor, hem de vücutta detoks etkisi sağlıyor. Öte yandan yüzde yüz doğal yöntemlerle üretilen Ballı Elma Sirkesi, ağız ve diş sağlığını koruyarak, antiseptik özelliği dolayısıyla mikropları vücuttan uzaklaştırıyor. Cilt hastalıklarının iyileşmesine de katkıda bulunarak, varis ve akne tedavisi için de kullanılıyor. Suda seyreltilmiş Ballı Elma Sirkesi’ni her sabah ve akşam cilt temizliğinde kullananlar ise kısa sürede pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip oluyor.