Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar benim kafam çok karıştı. Bu iksir en iyi aç karnınamı yoksa tok karnınamı içilcek. Benim gastrit problemimde var. Kilo vermem lazım.

Arkadaşım ben akşamları yatmadan önce içiyorum çünkü aç karnına midemi perişan ediyor bu uygulamanın etkileri tartıda çok farkedilmiyor ama ciddi incelme sağlayan arkadaşlarım var

evde elma sirkesi olmadığı için üzüm sirkesi kullandım ve balı azalttım içinede biraz limon sıktım her hali berbat limonsuz,balsız.ıyyyy bozuk şarap içiyor gibi hissettim kendimi bide yarın elma sirkesi ile deniycem akşam yemekten sonra kullandım umarım işe yarar :)

kızlarr mısafır vardı börek götürdüm mıgdeye cok pısmanım :)
yardım edin sızce cokmu zararlı diyet zamanında börek yimek

Günaydın canım eğer çok fazla abartmadıysan hiç bişeyy olmazzz bence. Hİççç kafana takma. yerimseniben

o kadar herşeyi takmamak lazım yiyicez tabiki ama bir sonraki güne dikkat edicez ki bizde kilo yapmasın :)

ya kızlar ben de elma sirkesi+bal+ su içmeden önce zayıflamaya başlamışdım. bu karışımı içmeye başlayalı zayıflayamıyorum.hem diyetteyim hemde sporumuda aynen yapmama rağmen tartı aynı gösteriyor.neden olabilir sizce? acaba bal katmayıp sadece elma sirkesi + su içsem nasıl olur ?

slm arkadaşlar ben bu formulü geçen sene uyguladım ve 3-4 kilo verdim ama 5-6 kilo vermiş kadar inceldim malesef evlilik yaramadı ve 6-7 ay sonra tekrar aldım üç dört gündür tekrar içmeye başladım vericeme inanıyorum sabahları aç karnına birde yatmadan önce içiyorum

bence vücudun direnmeye başladı bunula alakalı olcağını sanmıyorum balı azaltabilirsin öyle yapanlarda varmış?:sm_cool:

ben en iyisi bugünden itibaren bal koymadan içeyim,birde ben sadece yatmadan önce içiyorum.sabah yeşilçay,biberiye içiyorum

ben en iyisi bugünden itibaren bal koymadan içeyim,birde ben sadece yatmadan önce içiyorum.sabah yeşilçay,biberiye içiyorum

Bende yatmadan bir bardak içiyorum gün içinde işyerinde aklıma gelmiyor içmek
bende bol bol yeşil çay ve su içiyorum işyerinde :)

kullanan arkadaslar, ben de bu aksam baslamayi dusunuyorum.

bardak olcunuz nedir? bal ve elma sirkesini ne kadar koyuyorsunuz kullandiginiz bardaga?

litre hesabı canım ilk sayfada var 4 bardak su 4 yk bal 4 yk elma sirkesi :)

su elma sirkesi karışımını bende bugun başlıycamm..aşırı kilom yok ama göbekim rahatsız ediyor..bakalım işe yarıycakmı:)

su elma sirkesi karışımını bende bugun başlıycamm..aşırı kilom yok ama göbekim rahatsız ediyor..bakalım işe yarıycakmı:)

ben uzun süredir diyetteydim ama kilo veremiyorsum,sporla birlikte elma sirkeli suyu içeli kilo vermeye başladım,hatta bir haftadır kilo kaybım olmamasına rağmen sıkılaştım , bana olmayan kıyafetlerim oluyor şuan,sanada faydası olur inşallah

arkadaşlar diğer sayfalarda yazıyodur belki ama göremedim. tadı nasıl içilebilir bi şeymi yoksa zorlanarakmı içiyosunuz denemeye değermi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…