Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bu yöntemle kilo veren arkdaşlar.
1.diyet yaptınız mı?
2.inceltici hareketler falan yaptınız?

wallahamı yaaa wwerdiniz yane kilo :) o wakit yarın hemen alıorum elma sirkesi :) ne kadar kötü olabilir ki tadı yaaa :) lahanadan iidir kesin :) hemen deniorum...gelişmeleri paylaşıorum :) teşekkürleeerrrr

Canım arkadaşlarım biliyorum kilo vermek isteyipte verememenin ne elem bir şey olduğunu ama inanın bu işi sadece ve sadece gercekten isterseniz halledebilirsiniz;
Ben çok fazla azimli bir bayanım kafaya koydum vede yaptım sizde isteyin ama yürekten isteyin ve dediklerimi lütfen yapın..

1. Bu iş sadece sirkeyle falan olmuyo tabiki ama bu yapmanız gerekenlerden biri ; BİR BARDAK ILIK SUYA bir tatlı kaşığı elma sirkesi,bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damla limon hersabah aç karnına içilecek
  2. Hergün ama hergün sabah akşam yapabildiğiniz kadar aklınıza ne zaman eserse ; sırt üstü yatıp düz bir şekilde ellerimiz başımızın altında bağlanır,ayaklar birleşik durumdayken dizler kırılmadan bacaklar kafamıza doğru düz bir şekilde kaldırılır indirilirken topuklar kesinlikle yere değdirilmeden bu hareket en az 20 kere yapılır.ilkkez başlayanlar için bu sayı fazla olamaz zaman içinde artırılır.
  3. Az fakat sık yiyerek domates,elma gibi yiyeceklerle özellikle beslenerek,beyazlardan kaçınarak bol bol yeşillik tüketerek,kepekli ekmek yiyerek,yağı elimizden geldiği kadar azaltarak arada mate yaprağı,biberiye,rezene gibi çaylardan içerek,
  4. conturatubex jel adlı jelimizi (eczanelerde var) özellikle doğum sonrası karın bölgesi, bacaklar gibi çatlakların oluştuğu bölgelerimize sabah akşam 5 dkk masajla sürerek
  5. Haftada bir kez hamam sıcaklığında banyomuzda varsa sıcak su dolu küvette en az 1 saat kalarak yağların yakımına yardımcı olarak,sert bi şekilde liflenerek hatta keselenerek,banyo sonrası varsa selülitli bölgelere yumrukla masaj yaparak.
evet arkadaşlar bunları yaparak istediğiniz forma kavuşabiliriz ben canlı örneğiyim iki çocuğum var küçüğüm 2 yaşında, 1 yıldır verdiğim mücadeleden zaferle ayrıldım.doğum sonrası 72 kilo idim,karnım sarkmış vede çatlaklarım vardı şuan 58 kiloyum karnım sıkılaştı,çatlaklarım oldukça azaldı,beni tanıyan herkez benden bunun formülünü soruyor,inanmak,istemek hepsi bu.... başarılar diliyorum.:dance::dance:

slm kızlar bende bugün elma sirkesiş aldım ve başladım oruçlu olduğum için bu akşam yemekten 2 saat sonra falan içtim inşallah bende faydasını görürüm... Allah nasip ederse şubatta nişanım olacak bi an önce zayıflamaya başlamam lasımmm yavaş yavaşş ama kalıcı kilo vermem lasım of ya

bende başladım bakalım
bal koymadım ama
inşallah kabızlık sorunum gider
benim ilk derdim o

slm arkadaşlar ben bir aydan fazla oldu bu karışımı içiyorum aşırı kabızlık şikayetim vardı emin olunki düzenli kullandıktan sonra kabızlık falan yok oluyor tokluk hissi oluyor dinç ve neşeli oluyor insan bitkin olmuyorsun vücüdun direnci artıyor ve sıkılaşma oldu bende spor yapmadığım için hayret ettim sirkenin faydası heralde diye düşünüyorum ama bal muhakkaki kullanın tek sirke olmz balda yağ parçalama özelliği varmış sağlıklı kilo vermeler arkadaşlar

arkadaslar, denedim cok kotu geldi tadi zorlasamda icemedim,ama inanilmaz bisey oldu elma sirkesi tableti buldum markette tesadufen, simdi onu kullaniyorum bakalim ise yariyacakmi?
yemeklerden sonra iki tablet:)

ben kullanmaya başlayalı 1 hafta felan oldu fakat bana tokluk hissi vermedi hiç. Ama ben sadece akşam yemeğinden sonra içiyorum..

slm arkadaşlar bende mide ekşimesi falan yapmadı
bal koyun balsız olmaz
canım günde üçkere açkarına içeniz lazım
yoksa fayda edeceğini sanmam ben üçkere içiyorum

yemeklerden sonra için diyorlardı ama.
Biirde bn öğleleyin okulda yemek yediğim için içemiyorum, sabahta aceleyle çıkınca sabahta kalıyor, bu yüzden birtek akşamları içebiliyorumda...

kızlar ya ben içiyorum ama tadı kötü olduğu için arkasından hemen ağzıma bişey atma ihtiyacı duyuyorumm kuru kayısı nasıl sizce?? özellikle sabahları içmesi zor oluyo hemen arkasından kuru kayısı yiyorum yanlışmı yapıom sizce???????

kızlar kabızlık için çok iyi bir yöntem mutlaka kullanın
ben bal koymuyorum nedense içtiğium suyun içen döküyorum
alıştım gibi tadına
bal olsa daha mı iyi ya

kızlar kabızlık için çok iyi bir yöntem mutlaka kullanın
ben bal koymuyorum nedense içtiğium suyun içen döküyorum
alıştım gibi tadına
bal olsa daha mı iyi ya

canım ben 4 gündür kullanıyorum ama kabızlığıma iyi gelmedi ya sen aç karnınamı tok karnınamı içiyorsun?

sabah ve aksam ymeklerden sonra bir bardak içiyorum..
içtikten sonra titriyorum biraz=)
keskin bir tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…