Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar ek olarak bunuda denesek nolcak...faydası var zararı yok....

slm yeşilözen cnm bence bi arama motoruna elmasirkesi yaz bir çok doktor ve bizim gibi insanların yorumlarını görürsün ben şimdi ne desem yanlış olur eyer emziriyorsan bebişini bi araştır derim normalde vücüda çok faydalı bir şifa kaynağı ama ben yinede seni yönlerdirmiş olmayayım sen bi araştır

arkadaşlar bir de hemen sonuç beklemeyin az biraz sabır inanın faydasını göreceksiniz ben allaha şükrediyorumki böyle güzel bir şifa kaynağını bize sunduğu ve karşıma çıkardığı için toplamda bir şişe ortaboy sirkeyi bitirdim ve en küçük şişeyi bitirmek üzereyim allah yardımcımız olsun

canım iki gündür içiyorum sanırım bununla beraber yediğimizede dikkat edicez herhalde

bende denicem nişan düğün kilo vermek lazım :)

slm arkadaşlar ben sirkeye arife günü başladım ama ben sirkeye başlamadan önce ilaç kullanmaya bşladım ilaçta zayıflama için ilaçın yan etkileri çok yüksek ve kabızlıktı ve bende ilaç aşırı derecede sadece kabızlık yaptı ve malesef basur olayı ortaya çıktı aşırı derecede kilo verme isteyim vardı ilaçtanda istediğim etkiyi tam olarak göremiyordum çünki tuvalete cıkamıyordum sirkeyle tanıştım ve kullanmaya başladığımdan bu güne gayet güzel ve düzenli kilo veriyorum ve kabızlık olayım ortadan kalktı ver arkadaşlar biraz açık konuşacağım sizlerde faydalanın diye normalde ilaç kullanmadan öncede ben iki günde bir çıkardım tuvalete ama sirkeyi kullanmaya başladım 4 yada 5 gün sonra günde 3 kere tuvalete gidiyorum ve afedersiniz resmen yağlı oluyor büyük tuvaletim şunuda söyleyeyim kullandığım ilaç zayıflatmıyor sadece yeme alışkanlığını değiştirmeye yarayan bir ilaçve ben sirkenin yardımıyla 5 kiloya yakın kilo verdim sanıyorum dediğim gibi kesin konuşamıyorumiki işlem birden yaptığım için yanlız kendimi çok dirençli kuvvetli ve akktif hissediyorum denemenizi tavsiye ederim

bu arada arkadaşlar internette sirkeyle ilgili bir sürü yazı var ve kullananların yorumları var araştırın ben yorumları okuyunca kullanmaya karar verdim iki sene gbi uzun bir zamandır kullananlar var ve şiddetle kullanın gibi tavsiyeleri vardı kerdikleri kilo da gayet güzeldi ve ben de sizlere şiddetle araştırın ve kullanın diyorum her şey bir yana sağlık için bir mucize

hım aklıma gelmişke yabancı doktorlar sirkenin kıymetini anlamışlar ve zayıflamay yardımcı sirke hapı cıkartmışlar kimi için tadı okadarda güzel değil ama ben her basküle çıktığımda 200grma yakın verdiğimi görünce sirkenin dozunu arttırıyorum bu arada hergün kesin dartılıyorum kilo verebilmek beni çok mutlu ediyor inşallah sizlerde en az benim sirkeden gördüğüm kadar fayda görür ve sağlıklı zayıflarsınız

benim için bir önemli not daha ben yataktan çok sinirli kalkan bir insandım şimdi şarkılar türküler söyleyerek kalkıyorum uykuma doymuş ve dediğim gibi hemen sirkemi yapıp wc ye gidiyorum :))) uzattım baya ama faydalı olabilmişimdir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
cok güzel bir yöntem.bende eklemek isterim elma sirkesi ayni zamanda kolesterolü düsürüyor
kalp ve damar sagliginiz icinde siddetle tavsiye ederim kizlar,ama mide sorunu olanlar dikkat etmeli
paylasimin icin sagol canim eline saglik

Fx15 in yerine elyx çikmiş ben fx15den korkuyorum eczaci bayan bunu önerdi içeriğinde guarana,greyfurt,yeşil çay,garcinia cambogia (en iddali bitki bu gncnin thermo hapindada var aldim metobolizma için )ama pek ilaci içemedim )ve nilüfer çiçeği var bu hapi alan yan etki yaşamayan tavsiye eden varmi bana geldiler çünkü ne elma sirkesi kaldi ne o elmali karabiberli mucize iksir yaramiyor arkadaşlar sikildim artik hala kilo 67

ya ben büyük alışveriş merkezlerinde görmüştüm bu gnc mağazasını hep merak ederdim içinde ne satılıyor diye hay sen saolasın sekerguzel sayende bişe öğrendim bugün :)))

bişey değil aysima arkadaşım ben 5 gundur gnc nin thermolegıc formula hapına başladım metobolizma hızı için yararlıymış bir üye bunla zayıflamış bende broşür almıştım netten artaştırdım yıne bu sitede bir bayan çıktı o zayıflamış doktor önermiş yan etkisi şu an yok yararsa herkese duyurucam sabahları tere yutuyorum dur bakalım göbek bir gitse zil takıp oynıcam tek sorun o yaaaaaaa hamile gibi

Içinde guarana hardal tohumu krom zencefil ayi üzümü citimak yani lif gibi bitkiler var fiyati 49 du biberli birşey sanirim yağ yakiyor o biberler cla düşünmüştüm ama mememde kist var buda ostrojen hormonu eksikliğinden çikarmiş eee o cla da ostrejeni çok azlatiyormuş adet göremiyenler var duydum taylan kümeli de yazmiş cla hapi adeti bozar diye kadinlik hormonunu azaltiyor gögsüm hasta almadim daha

oyyy nolur işe yararsa hemen yaz benimde acil ihtiyacım var gerçi güzel kilo veriyorum ama fazla verilen kiloda göz çıkarmaz dimi hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile5

arkadasim yaklasik 2 aydir rejim yapiyo ve 6 kilo verdi...........cok spor ve dengeli beslenme ile..........

bu formulu gorunce bi deniyim nasi olsa zararida yokmus dedi..........

bi sise icmis dun telefonda konustumda bu formulle 2 kilo aldigini soyledi sok oldum....vucudu su toplamis.....
yani herkese her bunyeye yaramiyo bu formul.........
ben sunu anladim en iyi diyet
az yemek
cok spor ....otesi yok.........

nasıl yani bi şişenin tamamını bi günde mi içmiş?:1shok: ya ben 2-3 gündür yapıyorum gayet yararlı bişe bence düzenli tuvalete çıkarıyo beni bide midem sürekli faaliyet halinde sırnaşık şey :sm_cool: neyse doğrudur tabi herşey her bünyeye gitmez kaydirigubbakcemile2

yok canim 2 haftada 1 sise, denildigi gibi her yemekten sonra............. ama sonuc husran...

yok canim 2 haftada 1 sise, denildigi gibi her yemekten sonra............. ama sonuc husran...

slm arkadaşlar yazıları okudum evet herşey herkeze yaramaz ama sirkeli ballı su sadece aç karnına içiliyor
birde sadece elma sirkesi olacak üzüm sirkesinin özelliği farklı oda kilo aldırıcı özelliği varmış araştırın bak

kilo almazsınız merak etmeyin acaip yağ yakıyor ve sıkılaştırıyor hücrelerde yenileniyor genç gösteriyor yanii....ilgilenene?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…