Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

İlk sayfada ki tarifimi uyguluyorsunuz ?
Evet.
Ama litrelik yapmiyorum ben. sonra bekledikce tadi bozuluyor gibi geliyor. 1 litrelik yaptim 2 bardaktan sonrasini doktum icime sinmedi.

Ben yarim su bardagina 1 tatli kaşığı bal 1 tatli kaşığı sirke karistirip her ogunde taze yapip iciyorum.

Cok teşekkür ederim , bende günlük yapıp yarın sabah başlıyım . Bu arada bal şart mı , bal eklemezsem etkisi azalır mi acaba ?

Konu sahibi ,mevcut üye adıyla foruma en son 2013 yılında giriş yapmış
Ben 1-2 hafta balsız içeyim eğer etki görmezsem o zaman ballı denerim .
Sevmiyor musun bali?
Radi iyi oluyor. hatta ben kahvalti yaparken hazirliyorum kahvalti bitene kadar o eksilik falan kalmiyor. ogle yemeklerinide hazirlarken yapıyorum . suan sogan kuru yaotigim icin icmiyorum hiç bir kur ama esim ve kv cok begeniyor onlar surekli onlar ayapiyorum 15 gun sonra tekrar baslicam

ağzına sağlık uzun olsun ben okurum.foruma girdikçe.
suyu zorla da olsa içmeye çalış.yağların parçalanması için gerekliymiş.ben de 1 litreyi anca buluyorum.
soğan suyu ne için? o da mı zayıflatıyor?

İlk sayfada ki tarifimi uyguluyorsunuz ?

ben bir tatlı kaşığı sirkenin üstüne yarım su bardağı ılık su ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip üzerini sıcak suyla tamamlıyorum.her sabah taze hazırlıyorum bir bardak.
bir de sirkeyle balı ilk başta karıştırmak zararlı olabilirmiş o yüzden yazdığım sırayla karıştırıyorum.

Bebis icin canim.
Zayiflatiyormusta hemde...
Ama bebek icin o kuru iciyorum canim.

Evet pek sevmiyorum ama asıl sebep 21 günlük şeker diyetindeyim ve süre haftaya bitiyor . Sirkeli su içebilirim rahatsız etmez diye düşünüyorum .
Soğan kürü size şifa olur inşallah .
Esiniz ve kv niz bu kürle kilo verdiler mi ?
İnşallah herkesle beraber bende kalıcı fayda görürüm .

canım bal sirkenin etkisini artırıyormuş.tadını güzel yapıyor.
Hadi ya , etkisini arttırıyorsa fayda göremem belki de .

Teşekkür ederim . Siz günde bir kez mi iciyorsunuz ?

Esim kilo icin icmiyor. sevdigi icin iciyor oda herzaman degil. arada bir ben yaptigim zaman. kv benle bir yuruyus yapiyor onunda etkisi ile 1 kilo verdi. 1 haftada ama benim.kv cok yiyo :)

Esim kilo icin icmiyor. sevdigi icin iciyor oda herzaman degil. arada bir ben yaptigim zaman. kv benle bir yuruyus yapiyor onunda etkisi ile 1 kilo verdi. 1 haftada ama benim.kv cok yiyo :)
Anladım , deneyip görmek lazım galiba . Yarından itibaren başlarım , bakalım bende sonuç nasıl olacak .

Teşekkür ederim . Siz günde bir kez mi iciyorsunuz ?[/QUOTE]

evet .ben sadece sabah aç karna içiyorum.günde bir kez.

Bugün başladım bende . Evde tartı yok ama devam edersem bir hafta sonra değişim varsa yazarım . En azından kıyafetlerimden bir nebze anlaşılır .

iki haftadır tam yapamıyorum.15 günde 400 gr. gitti.toplamda 4 buçuk kg gitti. canali sen de durumlar nasıl?

lenay hoş geldin.nasıl gidiyor diyetin?
Hoşbulduk . Kilo kaybım var mı bilmiyorum ama kıyafetlerim bir tık daha rahat . Şeker orucuyla beraber götürüyorum . Sirke biraz gaz yapıyor bende ama şimdilik devam etmeyi düşünüyorum .
Senin nasıl gidiyor ?

İnanılmaz!!! Gerçekten faydası oluyor mu? Tam olarak neler yapıyorsunuz? Bu karışımla birlikte diyet yapıyoruz değil mi?

sevindim.ben iki ayda 4.700 verdim.tam bi diyet sayılmaz.dikkat ediyorum.bazen kaçırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…