Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

salı günü tartıldım ve kendime bi aferim dedim.çünkü hayatım da hiç görmediğim kiloya çıkmıştım 63.3 .çok kızdım kendime.ve o gün bu karışıma bende başladım.balsız yalnız sevmiyorum çünkü.1 hafta üzerine tartılcam çok merak ediyorum acaba verebilecekmiyim.hedef şimdilik 55. çok da zayıf olmak istemiyorum açıkcası çünkü 43 kilo olduğum zamanımıda hatırlıyorum çok çirkindim yaa:KK37::KK37:kendimce spor yapmaya da çalışıyorum evde ekmeği baya azalttım.bakalım ne olacak.arkadaşlar sizlerde yazın ne kadarsınız kaç günde ne kadar verdiniz.ona göre bizler de coşalım gayret edelim.motive edin bizi:KK52:

kimse zayıflamak istemiyor heralde.bi benmiyim kafaya bu kadar takan.heyyyy sesimi duyan birileri yokmu ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK34:

anam bu çok yorucu deniyeyim dedim de nefes nefese kaldım:))))

Evet tatlım ben de öyle oluyorm artık son tekmelerde ayağımı kaldıramıyorum ama gerçekten kasları çok güzel çalıştırıyor, çok da güzel terletiyor:))) kız ben 3 gün yattığım yerden dönemedim ya bunu yaptıktan sonra :KK52: ama şimdi iyiyim çok şükür atlattım:)))

canım benim ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum akşam öğle yemiyorum sabahta 2 dilim tam buğday yada tahıllı

ben de öyle, sadece iki dilim o da tahıllı ama o kadar da çok seviyorum ki beyaz ekmeği:2: off ama iki gündür arkadaşın evindeyim misafirim die de ha bire yediriyorlar:2:, artık yarın tekrardan sıkı bi diyete girmek lazım. detoksla ya da lapa diyetiyle başlarım heralde:18:

kimse zayıflamak istemiyor heralde.bi benmiyim kafaya bu kadar takan.heyyyy sesimi duyan birileri yokmu ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK34:

valla kaydirigubbakcemile ben iki gündür diyet dışı olduğum için cevap verme hakkını bulamadım canım kendimde ama sen ne kadar zayıfladığını yazarsan beni de motive edersin:KK52:

yaa arkadaşlar karbonhidratı çok kaçırdığınızda onların birikmesini önlemek için yaptığınız herhangi bir şey var mı??? ben bu aralar kaçırdım da ipin ucunu:26:

hadi bakalım gazamız mübarek olsun. ben de üç gündür mantı börek tatlı gidiyodu:KK56:, yarın hatta bu akşamdan kendimi tekrardan sıkı bi diyete giricem inşallah bakalım. Paslaşarak gidelim de birbirimizi motive edelim:KK24:

valla ben şimdilik iyim.kendime şaşıyorum canım abur cubur pasta türü şeyler çekmiyo.hatta dün akşam düğüne gittim önüme pasta koydular yemek istemedim ki ben pastaya asla dayanamayan biriyim.kendimi frenleyebildiğime inanamıyorum.umarım neticesini de görürüm..:KK52:

Meraba kızlar 1 nisanda elma sirkemi kurdum ama olup olmadığını nerden anlıycam? Bi de olduktan sora buzdolabında mı saklamalıyım?:KK49:

eşim dondurma almış gelmiş ben şimdi onu yemeden nasıl dayancam.off yesem mi ya herkesin ufacık kaçamakları oluyodur illaki.:44::44:

X