Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar herkes nerde, ben hala elma sirkeli ballı suyu içiyorum ama ne zamana kadar içcem bilmiyorum siz ne kadar süredir içiyorsunuz????

sanırım sen konuyu çok okumadın elma sirkesini öyle sade içmiyoruz ayrıca elma sirkesinin ne kadar faydalı olduğunu peygamber efendimiz de söylemiş.

okudum arkadaşım.benim mide problemim var hastanelik etti beni.bal elma sirkesi zencefil ve tarçın içiyordum.ancak doktorum bana şunu söyledi elma sirkesi asitten ibarettir ve mide iç zarıını inceltir daha sonra ise incelen bu kısımlar iltihaplanır ve miden delinir.sakın böyle ordan burdan duyduğun şeyleri uygulama dedi.ki geçtiğimiz günlerde haberlerde vardı öyle bir kadın.aman diyim yapmayın.

merhaba arkadaşlar herkes nerde, ben hala elma sirkeli ballı suyu içiyorum ama ne zamana kadar içcem bilmiyorum siz ne kadar süredir içiyorsunuz????

ben birbuçuk aydır içiyorum ve diyette yapıyorum 7 kilo zayıfladım bakalım 1 ay sonra içmem ideal kıloma donunce :KK70:

okudum arkadaşım.benim mide problemim var hastanelik etti beni.bal elma sirkesi zencefil ve tarçın içiyordum.ancak doktorum bana şunu söyledi elma sirkesi asitten ibarettir ve mide iç zarıını inceltir daha sonra ise incelen bu kısımlar iltihaplanır ve miden delinir.sakın böyle ordan burdan duyduğun şeyleri uygulama dedi.ki geçtiğimiz günlerde haberlerde vardı öyle bir kadın.aman diyim yapmayın.

o kadın sadece 1 kaşık sirkeyi bır bardak suyla karıstırıp içtiği içinmi olmuş? ben bazı kişilerin abartıgına inanıyorum bide bünye meselesi yani ben abartmayıp sadece 2 bardak içiyorum.

ben birbuçuk aydır içiyorum ve diyette yapıyorum 7 kilo zayıfladım bakalım 1 ay sonra içmem ideal kıloma donunce :KK70:
ciddi misin darısı başıma diyeyim o zaman:KK8::KK8: pazartesinden itibaren hem diyet+spor+bu kür ve bir başka küre başlıyorum.inşallah veririm ben de fazla kilolarımı:KK55::KK9:

benim de mide problemim var hatta ilk okuduğumda konuyu baya tereddüt etmiştim uygulama konusunda.ama hiçbir yan etkisini görmedim midem açısından.yine de herkes için aynı şey söz konusu olmayabilir. diyet yaptığımda bu kürü de uygulamıştım kesinlikle etkisini gördüm kilo vermede.diyeti bıraktığımda da kilo verdirmedi ama almamı da engelledi.

ciddi misin darısı başıma diyeyim o zaman:KK8::KK8: pazartesinden itibaren hem diyet+spor+bu kür ve bir başka küre başlıyorum.inşallah veririm ben de fazla kilolarımı:KK55::KK9:

inşallah verirsin herşey beyninde biter bunu asla unutma... ben sporda yapmadım bu arada ondan toparlanmam uzun suruyor sporda yapabılıyorsan cok daha erken ıncelırsın :KK70:

buarada sürekli değişimler yapıyorum menumde daha ıyı oluyor mesela bı hafta elma dıyetı yapacam bakalım :KK70:

buarada sürekli değişimler yapıyorum menumde daha ıyı oluyor mesela bı hafta elma dıyetı yapacam bakalım :KK70:
ben hepsine baktım ama ne bileyim kimisini uygulamak zor gibi geldi kimisi de sağlıksız gibi geldi:44: zaten derslerim de sabahtan öğlene kadar olduğu için kahvaltı olayım olmadığı için sabahtan bu kürü uygulayıp geldikten sonra k-flakes ve spor akşama da bol sebzeli yemekler yiyerek zayıflamayı umuyorum :KK8::KK55::KK9:

inşallah verirsin herşey beyninde biter bunu asla unutma... ben sporda yapmadım bu arada ondan toparlanmam uzun suruyor sporda yapabılıyorsan cok daha erken ıncelırsın :KK70:
sporsuz zor veririm gibi görünüyor o yüzden sporla destekleyeceğim özellikle bel bölgesinden incelmeyi umuyorum:KK12:

Son düzenleme:
sporsuz zor veririm gibi görünüyor o yüzden sporla destekleyeceğim özellikle bel bölgesinden incelmeyi umuyorum:KK12:

sana 2 tavsiyem kesinlikle kahvaltı yapmalısınnn... ve k-flakesınde cok saglıklı olduguna ınanmıyorum kı dıyette pek onerılmezler cunku yersın ama erken acıkırsın onun yerıne yumurta hasla ye patates hasla yanına dometes peynır zeytın yeee. bu arada benım yaptıgım en onemlı seylerden biride sıfır ekmek :KK70:

ya bu clementinejoela arkadaş benim gözümü korkuttu halbuki bu kürle ben de 4 kilo verdim devam ediyodum :KK43: ben faydasını gördüm, peygamber efendimiz de bir hadisinde söylemiş, hem biz içerken içine bal da katıyoruz ki mideyi korusun die.

sana 2 tavsiyem kesinlikle kahvaltı yapmalısınnn... ve k-flakesınde cok saglıklı olduguna ınanmıyorum kı dıyette pek onerılmezler cunku yersın ama erken acıkırsın onun yerıne yumurta hasla ye patates hasla yanına dometes peynır zeytın yeee. bu arada benım yaptıgım en onemlı seylerden biride sıfır ekmek :KK70:
derslerim erken olduğu için pek kahvaltı olayım olmuyor malesef ki.. yani öğlen 1-2 gibi yurda geliyorum o saatten sonra da kahvaltı ne bileyim k-flakes'e dayanıyorum tabii.o konuda haklısın çok çabuk acıktırıyor ama gün boyu su şişem yanımda zaten bi de şu form bisküvi vs tarzı şeyler var ya o şekilde geçiriyorum akşam yemeğinde bol sebzeli ve sadece 1 dilim kepekli diyet ekmeklerinden yiyorum hadi en fazla 1.5 dilim olsun fazla istesem de yiyemiyorum:KK51: yine acıkırsam meyve yiyorum.bu şekilde 2-3 haftada sporsuz 2 kilo vermiştim.devamı gelir umarımm:KK31:

kızlar selam..!!! ben de 1.65 boyundayım ve 61 kiloyum en büyük sıkıntım popom çok büyük ve bacaklarım kalın bi an önce 5 kilo vermek ve daha sıkı olmak istiyorum o yüzden bugün itibariyle elma sirkesi+bal+su karışımına başladım bunun yanısıra leslie sansone ile spor yapacağım, sabah akşam kflakes öğlende yoğurtla buğday ruşeymi yiyeceğim aralarda da meyve.... hadi kızlar birbirimize destek olalım yaza az kaldı.... :KK8:

merhaba bayanlar ben 7 ay önce doğum yaptım.hamile kalmadan önce 36 beden(55 kilo)-doğumdan sonra46 beden(87 kiloydum).doğumdan sonra sadece 7 kilo gitti.diğer 25 kilo olduğu gibi duruyo.elma sirkesi formülünü uygularsam süte zararı olurmu.kullananlar varsa lütfen yardım etsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.acil zayıflamam lazım aynalar hiç güzel görünmüyooooo.

X