- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
bu karşıma bal koymamız şart mı arkadaşlar ?
bu karşıma bal koymamız şart mı arkadaşlar ?
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün başladım içmeye. Ağustos'a kadar bi 5 kg vermem lazım. Ablamın düğünü var daYa bu sirkenin markası farkediyomuş sanırım. Kemal kükrer kullanıp da zayıflayan var mı aranızda???
şart değil canımsırf tadını yumuşatması için koyun diyolar,bilhassa ben 6ay boyunca sirkeyi balsız ılık suyla içtim sabah akşam,hiç bi yan etki görmedim,rahat olabilirsin,,
işe yarıyo dimi ben bir çok şeyi bi ara kullandım için hangisinin işe yaradığını bilemiyorum :)
bu su bardağı ılık suya 5 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum tadındanda pek şikayetci değilim tatlı olan hiç bir şeyi yemek istemiyorum
87 kiloyla başladım rejime bugün 15 gün ve 5 kilo verdim :)
bu su bardağı ılık suya 5 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum tadındanda pek şikayetci değilim tatlı olan hiç bir şeyi yemek istemiyorum
87 kiloyla başladım rejime bugün 15 gün ve 5 kilo verdim :)
bende bugün başladım.en baştan beri okuyorum da bazı arkadaşlar kühne markasının iyi olduğunu kilo vermede yardımcı olduğunu söylüyo.bende ondan bulmaya çalışıcam.
ben doğumdan sonra inanamadığım bir kiloya ulaştım tam 85 kiloydum.Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere 2 tatlı kaşığı elma sirkesi +1 tatlı kaşığı bal ve 1 su bardağı ılık su ile hazırladığım karışım sayesinde 3 ayda 15 kilo vererek 70 kiloya ulaştım.Ama ekmeği kesdim.ve canım çok isdesede 2. tabağı koymadım. makarna ve pilav börek canım isdesede yemedim. Bazı yaşadığım kötü olaylar arasında devam edemedim .Babamı kaybettim.epeydir kilom 70 1 haftadır yeniden başladım. hedefim 55 bu sefer mekikde çekerek eşlik ediyorum bakalım sonuç ne olacak.46 bedenden 42 ye düştüm inanın aynaya bakmak alışverişe çıkmak isdemıyordum.çünkü giydiklerim yakışmıyordu zarif bir bedenle kilolu bedende kıyafet aynı durmuyor bilirsiniz. şimdi kendime söz verdim 55 olana dek hiç bir kıyafet almayacağım. çünkü gardolaptaki herşeyi atıp 38 bedenle dolduracağım.inanın büyük beden aldığınız takdırde hep onları giymeye hazır gibi hissediyorsunuz kendinizi ve kilo veremiyorsunuz.sizde kıyafet almayın zayıflayana dek.AZMEDİN... CANINIZ COOOK CEKSEDE PASTA TATLI EKMEK MAKARNA PİLAVDAN UZAK DURUN. TEK KUSURUM ÇAYDA ŞEKER ÇAYIMI ASLA ŞEKERSİZ İÇEMEM ONUN DIŞINDA ELIMDEN GELENI YAPIYORUM.CANIM ÇOOOOK İSDESEDE BUNU YIYINCE KILO VEREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNEREK YA BİR MEYVE YA BİR KASE YOĞURT YİYORUM.ÖĞLEN YEMEĞİ YERİNE YA SALATA YA 1 KASE YOĞURT.GÜZEL ÇITIR ÇITIR BİR BÖREK GETİRSE ANNEM YADA KOMŞUM HAYIR YEMEYECEKSİN DİYORUM KENDİ KENDİME ZAYIF MANKENLERİ GEÇİRİYORUM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN. İRADE ÇOK ÖNEMLİ.İNSAN MÜKEMMEL BİR VARLIK ALLAH AKIL FİKİR VERMİŞ BUNU KULLANMAK BİZİM ELİMİZDE HAYDİ ARKADAŞLAR ELMA SİRKESİ BAL VE SU İLE TAM GAZ İLERİ.HATTA BUZDOLABINA RENKLİ KALEMLERLE ÇEKİRDEK ÇITLATMAK YOK GÜNDE 3 LT SU EKMEKTEN UZAK DUR GİBİ PEK ÇOK YAZI YAZDIM MAGNETLE TUTTURDUM .DOLABI AÇARKEN BAKIYORUM SİZDE KENDİNİZE GÖRE ŞEYLER YAZIN İNANILMAZ MOTIVE EDIYOR
elma sirkesiyle su hakkaten işe yarıyormu arkadaşlar.ben balı hiç sevmem kokusuna bile dayanamıyorum sade içebilirim.evlendikten sonra aldığım kilolardan kurtulmam lazım.günde kaç kere içiyorsunuz. aç tok farkedermi?
Ben başladım işte içmeye, artık su mu attı nedir bilmiyorum ama iki günde bi kilo farketti ve abur cubur yememe rağmen geri gelmedi:))) ben bile şaşırdım
KEŞKE YİYEREK DE ZAYIFLAYABİLSEM BENDE.bende içmeye başladım aç karnına ve bal koymadan tadıda gayett güzel.2 gün oldu tartılmadım 1 hafta üzerine tartılıcam inş bende verebilirim.kendimce evde sporumuda yapıyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.ama akşam 7 den sonra gözüm dönüyo herşeyi yiyesim geliyo zor dayanıyorum ve karnım aç yatıyorum.benim en çok zayıf olduğum nokta buydu bugüne kadar akşam çayın yanında cips mısır ne varsa artık hiç düşünmeden yerdim.ama artık dur dedim kendime inş sonucu da güzel olur ki azimle devam edeyim.
Aynen benim de her şeyi yiyesm geliyo ama 7'de durduruyorum kendimi. Ayrıca ben akşamları tae bo yapıyorum sana da öneririm çok güzel terletiyor hem de özellikle üst bacak kaslarını çok güzel çalıştırıyor:))) youtube'da videosu var oradn bakabilirsin:))
Aynen benim de her şeyi yiyesm geliyo ama 7'de durduruyorum kendimi. Ayrıca ben akşamları tae bo yapıyorum sana da öneririm çok güzel terletiyor hem de özellikle üst bacak kaslarını çok güzel çalıştırıyor:))) youtube'da videosu var oradn bakabilirsin:))
Canım başın sağolsun. Ama geri geldiğine göre "haydeeee" deyip başlıyoruz:)) 3 ayda 15 kilo çok iyi vermişsin aynen böyle devam etsen bir 4 aya istediğin kiloya çok rahat ulaşırsın:)) Valla kendini de çok iyi motive etmişsin imrendim doğrusu:))) Ama canım bence "bunları yiyerek kilo veremem" diye şartlandırma bünyeni, yani sabahları yiyeceğin iki dilim (tam tahıllı ama) ekmekten bir şey olmaz bence. Ayrıca mekikten ziyade daha enerji harcayacağın sporlar öneririm ben sana. Ama kolay gelsin, azminin takipçisiyim:)))