anam bu çok yorucu deniyeyim dedim de nefes nefese kaldım:))))
canım benim ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum akşam öğle yemiyorum sabahta 2 dilim tam buğday yada tahıllı
kimse zayıflamak istemiyor heralde.bi benmiyim kafaya bu kadar takan.heyyyy sesimi duyan birileri yokmu ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla kaydirigubbakcemile ben iki gündür diyet dışı olduğum için cevap verme hakkını bulamadım canım kendimde ama sen ne kadar zayıfladığını yazarsan beni de motive edersin
henüz tarılmadım canım.salı günü gelişmeleri yazarım.
hadi bakalım gazamız mübarek olsun. ben de üç gündür mantı börek tatlı gidiyodu, yarın hatta bu akşamdan kendimi tekrardan sıkı bi diyete giricem inşallah bakalım. Paslaşarak gidelim de birbirimizi motive edelim
valla ben şimdilik iyim.kendime şaşıyorum canım abur cubur pasta türü şeyler çekmiyo.hatta dün akşam düğüne gittim önüme pasta koydular yemek istemedim ki ben pastaya asla dayanamayan biriyim.kendimi frenleyebildiğime inanamıyorum.umarım neticesini de görürüm..
alkış bana:)saol canım.hadi sende yemene ara ver biraz yazalım şuraya şu kadar günde şu kadar verdim diye.bişey sorcam aç karnınamı içiyosun tok karnınamı?
aç karnına içiyorum canım ben, sabah, öğlen bi de yatmadan önce ama öğlenleri bazen fırsat bulamıyorum.
bende aynı senin gibi uyguluyorum.balsız içiyorum bide ben.balı hiç sevmem.
balın kokusu hiç belli olmuyo aslında ama sevmiyorsan zorlama tabi kendini.
ne kadar oldu başlayalı canım
eşim dondurma almış gelmiş ben şimdi onu yemeden nasıl dayancam.off yesem mi ya herkesin ufacık kaçamakları oluyodur illaki.:44::44:
valla şekerim ben dondurmaya kalori olarak değil de kalsiyum gözüyle bakıyorum ama sen yine de iki toptan fazla yememeye çalış