Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

merhabalar bu sabah tartıldım 76buçuk çıktım yarım kilo gitmiş yediklerimede hiç dikkat etmemiştim elma sirkesi içiyorum birde günde 1fincan yeşil çay ..işe yarıyor galiba düzenli kullanıp buraya yazacağım kilomu..

Sevindim senin adina umarim boyle devam eder.simdilik bende memnunum elma sirkesinden:)bende yazarim gelismeleri:)

selam canim..5 aydir düzenli ictigini söylemissin sirkeyi...bu 5 ay icinde gözle görülür kilo verme anlaminda bir degisiklik oldumu sende??? sirkeyi icerken yediklerinede dikkat ettinmi?? yani sendeki bu durum ne oldu 5 ayda tam bilgi verirsen sevinirim??

sirkeyi içmeye başladığımdan beri hiç yediklerime dikkat ettiğimi söyleyemem,,normal yiyip yiyip kilo almayan insanlar vardırya onlar gibi besleniyorum,yani taaaa eskiden olduğu gibi kilo alma endişem olmadan yiyip içiyorum,,tek mucize tarafıda bu oldu benim için,üstüne 3 küsür kiloda vermişim daha ne istiyim..dikkat etseydim eminim çok daha fazla kilo vericektim:KK31:
dip not:sindirim sistemimde mükemmel bi rahatlama söz konusu,hiç rahatsız olmadım yani bağırsakları çok güzel çalıştırıyoo:nazar::KK23:

sirkeyi içmeye başladığımdan beri hiç yediklerime dikkat ettiğimi söyleyemem,,normal yiyip yiyip kilo almayan insanlar vardırya onlar gibi besleniyorum,yani taaaa eskiden olduğu gibi kilo alma endişem olmadan yiyip içiyorum,,tek mucize tarafıda bu oldu benim için,üstüne 3 küsür kiloda vermişim daha ne istiyim..dikkat etseydim eminim çok daha fazla kilo vericektim:KK31:
dip not:sindirim sistemimde mükemmel bi rahatlama söz konusu,hiç rahatsız olmadım yani bağırsakları çok güzel çalıştırıyoo:nazar::KK23:

aynen katiliyorum cok rahatlatiyor mideyi :)) siskinlik filan kalmiyor..birde hastaliga karsi vucudun direncini artiriyor...suan akadar düzenli 2 sey vardi kullandigim...greyfurt suyu...zencefil cayima katiyorum...ve simdilerde elma sirkeside günlük menüme dail oldu:)) bu KISI hastalanmadan atlatirsam eger bilinki bu üclüden:)) zayiflatmasida güzel ama vucut icin her anlamda bastan asagi saglikli bir icecek:)INSALLAH bizde senin gibi az ama öz zaman icinde kilo veririz:)) :KK16:

1 şişe elma sirkesini 1 ayda içtim bitirdim ama fayda etmedi. Üstelik diyetteyim yani. Normal kilo vermem devam etti de artısı olmadı. Ben de artık market tipi sirke almayacağım. Aktardan doğal elma sirkesi alacağım yarın.

1 şişe elma sirkesini 1 ayda içtim bitirdim ama fayda etmedi. Üstelik diyetteyim yani. Normal kilo vermem devam etti de artısı olmadı. Ben de artık market tipi sirke almayacağım. Aktardan doğal elma sirkesi alacağım yarın.

bir ayda kaç kilo verdiniz peki?

1 ayda 13 kilo hiç sağlıklı değil dikkat edin bence...O diyeti kim verdiyse :KK53:
Aslında yememden kesmedim hiç. Bolcana yürüdüm hala yürüyorum. Zaten hedef belli. Kilom çok olduğundan böyle. Çoğu ödem zaten. Zamanla oturur, yavaşlar kilo vermem ki zaten sanırım yavaşladı bile :26:

Aslında yememden kesmedim hiç. Bolcana yürüdüm hala yürüyorum. Zaten hedef belli. Kilom çok olduğundan böyle. Çoğu ödem zaten. Zamanla oturur, yavaşlar kilo vermem ki zaten sanırım yavaşladı bile :26:

benimde tek derdim o zaten kilo veriyorum evet ama kilo verimi durduğu zaman ben kilo alıyorum :KK43:(((((

ve elma sirkesinin faydası olmadığını düşünüyorsun öylemi:44::44::44::44::44:
Evet, çünkü hem yememe dikkat ettim hem de her gün en az 1 saat yürüdüm, evde stepper aletinde çalışıyor, mekik aletiyle de mekik çekiyorum. 1.5 aydır bi lokma ekmek yemedim, 1 gr şeker geçmedi boğazımdan :KK34: Onun için böyle ödem atmam ve incelmem normal, sirkeden ekstra bir fayda gerçekten görmedim. Benim yaptığımı kim yapsa, bu kilodayken düşer yani :KK17:

Daha once 2 ay boyunca sadece aksam yatarken iciyodum bunu. Ben kendim farketmesemde etrafimdakiler zayiflamissin diyip duruyodu bende israrla ayni kilomda oldugumu soyluyodum :))

Demek ki bende kilo verdirmemis ama gozle gorulur yag yakmis zamaninda.

Pazartesi gunu tekrar basladim sabah kalkinca birde yatarken iciyorum gunde 2 defa. Bakalim, umarim yine faydasi olur :)

2 haftadır içmiyorum şişkinliğim geri geldi

aynen katiliyrum sana...bende midemde asiri gaz vardi..yemeklerden sonra sürekli gegirme meydana geliyordu engelleyemedigim sekilde...doktora gittim hastanaye filan ilac yazdilar sunu ye bunu yeme dediler ama bir faydasi olmadi.. elma sirkesini icmeye basladim aninda siskinlik gegirme kalmadi bendede...aksine yemeklerden sonra az yesem bile midem siser yerime sigamazdim ve göbegim sanki balon gibi gözükürdü!! ...ama simdi elma sirkesiyle daha rahatim cok sükür...süreklide kullanicam INSALLAH...:KK16:

aynen katiliyrum sana...bende midemde asiri gaz vardi..yemeklerden sonra sürekli gegirme meydana geliyordu engelleyemedigim sekilde...doktora gittim hastanaye filan ilac yazdilar sunu ye bunu yeme dediler ama bir faydasi olmadi.. elma sirkesini icmeye basladim aninda siskinlik gegirme kalmadi bendede...aksine yemeklerden sonra az yesem bile midem siser yerime sigamazdim ve göbegim sanki balon gibi gözükürdü!! ...ama simdi elma sirkesiyle daha rahatim cok sükür...süreklide kullanicam INSALLAH...:KK16:

aynen valla özellkle akşam yemeği yerken dar bir şey giydiysem muhakkak bir pırtlama olurdu ama elma sirkesi içince hep içime çekmişim gibi duruyor.Ben yediklerime dikkat etmediğim halde 3 haftada 1 kilo vermişim ki sabaha kadar abur cubur yerim :KK1:

59.7'yi gördüm hayatımda ilk kez bu sabaaahhhhhhhhhhh:KK43::119::124::122::119::124::122::KK64::KK64:

Son düzenleme:
Merhabalar paylaşımların nerdeyse hepsini okudum.Bende inşaallah hemen başlıyacağım içmeye sizinle gelişmeleri paylaşırım inşaallah.Bu arada 65 kiloyum ve 52 kiloya inmem lazım.Hava şartlarından dolayı dışarda yürüyüş yapamıyorum evdede çok başarılı değilim sporda birgün yapıyorsam birgün kalıyor.Neyse bunu deniyeceğim inşaallah faydasını bende görürüm.

bende elma sirkesinden cok memnunum...cook sükür..kilom ne olursa olsun bu karnimdaki sisligi balon görüntüyü aldi:) yemeklerden soonra helede disardaysam karnimi iceri cekmekten gina gelmisti...az yesem bile bu siskinlik mahvediyordu beni! midem ve karnimdaki siskin görüntüde cabasi:) simdi cok sükür gece kusununda dedigi gibi karnim hep iceride duruyor artik:)

kilo vermeye gelincede yediklerimize dikkat etmiyorsak zaman icinde kilo verdiriyor ama uzun zaman alir...ama yediklerimize dikkat edersek kilo vermek kolaylasir...

ben bu zamana kadar edindigim tecrübelerden en güzel kilo verme yöntemi : sabah yumurtali cevizli domates salatalik zeytin 1-2 dilim tam bugday ekmekli bir kahvalti:)) yani güzel bir kahvalti...

ara ögün bol bol su tabi elma sirkelide olabilir...

aksam yemegi:) iste püf nokta burda...unsuz ekmeksiz pilavsiz bulgursuz yada tatlisiz bir yemek olmali:)) atiyoorum balik salata...yada tavuk salata et salata:))

yani protein agirlikli yemek...aksam asla karbonhidrat unlu tahilli sekerli yememek lazim...bu hem mantigen hemde saglik acisinda kilo vermek icin birebir...sabah yenen ekmegide 1 dilim tam bugday yani siyah ekmek olarak ayarlarsaniz sonuc cok güzel olur...:)

yani en azindan ben buna sadik kalirsam bu yukaridaki yeme sekline kilo veriyorum..ama yok aksamlari unu sekeri yada tahili karistirisam olmuyor:))
ama bu yukaridaki yeme seklini yapinca otomatikmen 1 hafta icinde kilo vermeye basladiginizi görüyorsunuz..

ben almanyada yasiyorum...burdakilerin kilo vermek icin uyguladigi yöntem genellikle aksam 4 ten sonra un seker tahil yani karbonhidrat yemezler...yumurta et tavuk balik agirlikli beslenirler:))

Son düzenleme:
X