sabahları ac karnına ve gece yatarken içiyorum ben karışımı ..içine bal eklemıyorum. 1 yemek kaşıgı sirkeyi yarım litre su ıle karıştırıp ıcıyorum. ama 2 hafta içiyorum sonrasında 2 hafta yıne vucudumu dınlendiriyorum. 5 ayda yaklasık12 kılo verdim ama sadece bu karışımla degil. porsiyonlarımı hep yarıya ındırdım. onun dısında bırsey yapmadım.
Merhabalar, bende sizin araniza katilmak istedim... Bu sirkeli+bal+su bir mucize arkadaslar, ALLAH'in bize verdigi cok guzel bir nimet6 gundur yapiyorum tam 3 kilo verdim yediklerime dikkat ediyorum, 2 gun de 30 dakka yuruyus yaptim, tam 3 kilo verdim...
Hayir yapmiyor, ben ayrica sirkeli suyu icmeden once de agzima bir kasik bal koyuyorum, hic kilo yapmiyor
bal kilo aldırmıyo mu ki ne kadar koyuyosun mesela bal ve sirkeyi ölçüsü var mı:26:
Merhabalar, bende sizin araniza katilmak istedim... Bu sirkeli+bal+su bir mucize arkadaslar, ALLAH'in bize verdigi cok guzel bir nimet6 gundur yapiyorum tam 3 kilo verdim yediklerime dikkat ediyorum, 2 gun de 30 dakka yuruyus yaptim, tam 3 kilo verdim...
süpermiş neler yedin peki ?her ögün sonrasındada kullandın mı?
Sabah kalkar kalkmaz ilk isim sirkeli suyu icmek, iste yediklerime dikkat ediyorum, sirkeyi gunde 3 kere kulaniyorum, sabah ve oglen yemeklerden once bide gece yatmadan once iciyorum, toplamda 3 defa iciyorum :) Kusura bakmayin yurt disinda kaldigim icin benim turkcem okadar da iyi degilyediklerime dikkat ediyorum, gunde 2 defa da yesil cay iciyorum, ve 2litre su iciyorum, oyle iste
iide canım yaa ben ağustosun 15inden beridir içiyorum,ama hiç veremedim,bayramdan ötürü pek dikkat ettiğimde söylenemez yediklerime ama,,,:26:
Sabah kalkar kalkmaz ilk isim sirkeli suyu icmek, iste yediklerime dikkat ediyorum, sirkeyi gunde 3 kere kulaniyorum, sabah ve oglen yemeklerden once bide gece yatmadan once iciyorum, toplamda 3 defa iciyorum :) Kusura bakmayin yurt disinda kaldigim icin benim turkcem okadar da iyi degilyediklerime dikkat ediyorum, gunde 2 defa da yesil cay iciyorum, ve 2litre su iciyorum, oyle iste
bunyeden bunyeye fark var belki canim, bilmiyorum... Ama benim dusunceme gore ben markette calisiyorum, kasa basinda ve butungun oturuyorum, ve de markette sadece yiyordum cips, cikolata filan abur cuburlar cok yiyordum, simdi onlari biraktim, kendime birraz hareket etmek icin zorluk veriyorum, ekmegi de kizartilmis yiyorum, gunde 2 parcadan fazla yemiyorum... bide kalori listesi yapiyorum, yediklerimi hesapliyorum en fazla gunde 1100 kalori yiyorum iste oyle, arkadaslar birbirimize destek olalim, motive edelim birbirmizi oyle daha iyi kilo veririz INSAALLAH, benim daha 15 kilo vermem lazim ya, offf nasil gidecek bu kilolar
çok iyi canım yarın bende başlayacağım gelişmeleri yazarım
aynen canım ben 16 kilo verdim vee sağlıklı yaşayarak,herşey kafada bitiyo,,,
bide kilo cetvelin hatalı olmuş canım düzelt istersen:44:
evet haklisin canim :) oo ne mutlu sana, ne kadar sure icinde verdin o 16 kiloyu, ve nasil verdin bana birraz soylersen cok yardimci olursun, birbirimize yardim edelim :) benim boyum 1.60 kilom ise 7055 kilo olmak istiyorum, 15 kilo zayiflamam lazim, ama ALLAHIN izni ile basaracagim INSAALLAH, sizlerin de destegine ihtiyacim var ... Kilo cetvelimi nasil duzeltebilirim ? ben bugece ilk defa bu sayfaya geldim ve uye oldum, daha cok yeniyim o yuzden bilmiyorum Cok tesekkur ederim
Weight Loss - Diet Ticker