Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben bunu sıcak su ile duymustum ama bunu her seferinde ısıtmayacagız herhalde di mi Buzdolabından cıkarıp cıkarıp iciyoruz yani?

Slm herkese...bende elma sirkesi alacapım bugün ama hangi marka daha doğal bilemiyorum..kullanan arkadaşlar markada yazarlarsa açıklayıcı olur...şimdiden tşk

bence en iyisi kühne marka olanı kemel kükrerde fena değil

merhabaa ben de 2 gün oldu başlayalı hangi markayı önerirsiniz ve sabahları mı içiyorsunuz teşekkürler

sabah aç karnına sıcağa yakın suyla ve akşam yatmadan önce içiyordum marka olarak kühne ve kemal kükrer

bu arada insancıklar ya kimisi aç karnına içilmeli diyor kimiside; tok karnına hangisi doğru yahuu...valla şimdi kafamı bozup her şekilde içiçemm

aç karnına içilmeli bence iştahı kapatıyor fazla birşey yemiyorsun ben aç karnına içtim 1 ayda 4 kilo verdim tabi bu arada yediklerine dikkat etmelisin yoksa tek başına mucize beklemek yanlış olur

Ya arkadaşlar ben bu sirkeyi nerdeyse 3 aydır içiyorum ama ben sadece sabahları içiyorum acaba sabah akşam içsem dahamı farklı olucak soruma cevap verebilecek biri varmı acaba

merhaba bende okudum şimdi burayı.
sıcak suyun içine elma sirkesi yoktu üzüm
sirkesi koydum 1 tatlı kaşığı 4 tane karanfil
attım içiyorum.

başından bu yana okudum vallahi başım döndü.35yaşındayım 2çocuğum var ve hayatımda hamileyken olmadığım kadar kloluyum sürekli yiyorum,doymuyorum
, herkes yazarım falan demiş ama takip ettim düzzenli yazan yok.ben kendimce yatmadan önce ve sabah aç karnına 1bardak suya 1tatl kaşığı bal 1yemek kaşığı elme sirkesiyle başlayacağım.bakalım ne olacak.ama umudum yok malesef

Bende dün başladım haydi hayırlısı..Dün tartıldım 64 kiloyum.Hedefim 1 senede sürse 55 kiloya inmek.Şimdiye kadar defalarca diyet-spor yaptım ama her seferinde bıraktığım için başarılı olamadım..Ama bu sefer gerçekten çok kararlıyım..Şu an yemek düzenimde fazla bir değişiklik yapmadım.Aşırıya kaçmadan hemen hemen herşeyi yiyiyorum.Geceleri zayıflama bisikletine biniyorum en az yarım saat.ve sonrasında da 20 dakika kadar relax tone uyguluyorum vücuduma.Dünden beri de sabah aç karnına ve gece yatmadan önce elma sirkesi,sıcak su ve bal karışımını içiyorum.Gelişmeleri muhakkak yazacağım..Sevgiler herkese..

Merhaba ben de ablamın tavsiyesiyle elma sirkesini suya katarak tüketmeye çalışıyordum tadı çok kötü gelmişti ama şimdi alıştım biraz.yalnız bal ilave edildiğini duymuştum ama hic denemedim bal kilo aldırır diye. Şimdi sizden gördüm ben de bi deneyeceğim inş faydası oluur :)

Son düzenleme:
elmalı sirkeli aç karnına içiyodum ama ballı duymadım kilo aldırmasın :)

çoğu yerde ballı için diyo ,ama baya yerdede sadece alma sirkesiyle su için diyo,ben ikisinide yapmayıp ılık su pekmez ve elma sirkesi olarak içiyorum karıştırıp,bugün 5.günüm pazartesiden itibaren kilo verimimde oldu 800gr,tabi bu içtiğim şeydenmi bilmiyorum,sağlıklıda besleniyorum kiloda veriyorum zati,sırf destek olsun diye başladım ,çünkü son haftalarda kilo veririmim yavaşlamıştı,inş. tekrar düzene girerde kalan bikaç kilodan kurtulurum

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca bir sürahi hazırladım mutfak tezgahının üstüne koydum.
İftari onunla açıp sahuru onunla kapattım.
Arada 1-2 bardak daha içtim.
43 yaşındayım.
5 aydır adet düzenim bozuk sanırım menapoza giriyorum.
39 gündür adet olamadım.
Bütün bunlara rağmen 4 gün önce 77 kg idim
Amaaaa bu sabah 76 ya çok yaklaşmış görünüyorum.
Üstelik kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.
Kendi sirkemi evde kendim yapacağım.
Eminim o zaman daha çok işe yarıyacak.

sabahları ac karnına ve gece yatarken içiyorum ben karışımı ..içine bal eklemıyorum. 1 yemek kaşıgı sirkeyi yarım litre su ıle karıştırıp ıcıyorum. ama 2 hafta içiyorum sonrasında 2 hafta yıne vucudumu dınlendiriyorum. 5 ayda yaklasık12 kılo verdim ama sadece bu karışımla degil. porsiyonlarımı hep yarıya ındırdım. onun dısında bırsey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…