Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

sorun degil canim, yarin gorusuruz insaallah, iyi geceler bide kilo cetvelimi duzelttim sagool, cok tesekkur ederim :)

Son düzenleme:
aylar önce sporla beraber bu formülü uygulamıştım 5 kilo verdim 1.5 ayda yediklerime dikkat etmeden. şimdi de 3 kilo fazlam var yakın zamanda elma sirkesi alıp tekrar başlıcsm inş

nee guzel, ay artiik INSAALLAH darisi bizim de basimiza, 15 kilo fazlam var yaa nasil gidecek bu kilolar

şekercim bunu kopyalaa ve kontrol panelinden profil düzenleye girip orda çizelge yazar o alana yapıştır...her mjda otomatik altta çıkar ozaman yapmana gerek kalmaz...kolay gelsinn..[/QUOTE]

coook tesekkur ederim canim

kızlar benım 4 aylık bebegım var emzırıyorum bende yapsam bu formulu olurmu acaba bebege bı zararı olrmu sızce???

kızlar benım 4 aylık bebegım var emzırıyorum bende yapsam bu formulu olurmu acaba bebege bı zararı olrmu sızce???

net bisey soyleyemem canim, ama duydugum kadariyla bir sakincasi yok, ama yinede bi arastirin derim, sonucta kilolarin bebisinden daha onemli degil ya :) ALLAH heppimize kolay zayiflamayi nasip eylesin benim de 15 kilo fazlam var malesef

net bisey soyleyemem canim, ama duydugum kadariyla bir sakincasi yok, ama yinede bi arastirin derim, sonucta kilolarin bebisinden daha onemli degil ya :) ALLAH heppimize kolay zayiflamayi nasip eylesin benim de 15 kilo fazlam var malesef

canım kilo çizelgen nerde yapmadınmı dediğimi

yaptim canim, ama olmuyor, sanirim bir hata var, soyle yaziyor: Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wQFBmOG/weight.png

canım şimdi bunun tamamını kopyala ve aynı yaptığın yere yapıştır olucak sanıyorum bu sefer

2 gündür sabah ve akşam olmak üzere günde 1 kere bu karışımı içiyorum bu 3. günüm yediklerimede dikkat ediyorum ama daha bir değiklik yok

bugünüde bitirdik ,sabah aç karnına yarım litrelik bardağa,2tatlı kaşığı elma sirkeli ılık suyu içtim,akşam 17.30da yemek yedim 10dk sonra 1bardak su daha içtim 1tatlı kaşığı sirke katıp,,vede birazdan yatarkende 0.5lt ılık suya yine 2tatlı kaşığı sirke katıp içicem günü kapatıcam iyi geceler..:79::79:

kızlar bende bugün başlıyorum bu elma sirkesi su karışımına. bal katmak mecburimi? bal katmadan su ile karıştırıp içsek olmaz mı?

annemim evde kendisinin yaptığı elma sirkesi vardı daha önce onu içmeye çalıştık ama midem kalkmıştı inşallah bu hazır sirkelerde problem olmaz.gerçi o zaman elma sirkesini su bardağının yarısına kadar katıyor ve üzerini su ile dolduruyordum.içtikten sonra midem kalkıyordu.

ben sabah aç karna içecem.günde tek bardak yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…