Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

zayıflamanın yanısıra birsürü faydası var diye okudum nette araştırdım ve benim saclarım fena sekilde dökülürdü ama şimdi dökülmesi durdu belki de elma sirkesinin bu faydasını gördüm bilemeyecegim.ama her yolu denemiştim sonuc alamamıstım ,şimdi birden bire kesildi dökülmesi ,eskiye nazaran daha az dökülüyor.

ben hala içiyorum kilo olarak eksilme yok ama 1 ay önce tam üzerime oturan pantolon almıştım sabah giydim bayağı bolalmış yani inceltiyor ama kilo olarak aynıyım yani içmeye devam eşide başladı içmeye oda farkediyor bayağı inceliyorum diyor

bu konuya eski ilgi yok gördüğüm kadarıyla ama kilo vermek isteyenler elma sirkesini içsin ben bu emla sirkesi ile 2 ayda 7 kilo verdim inanmayanlara açık örneğim ki ben metobolizması çok yavaş bir insanım troid hastasıyım sadece kilo için deyil başka bir sürü şeye faydası var inanmayanlar en az bir ay denesin haklı olduğumu görücekler

ben her topikte görüyorum nerdeyse ama pek fazla yazmıyorlar dediğin gibi bende 4 kilo verdim halada içiyorum ama yediklerime dikkat etmediğim için şu an vermiyorum ama almıyorumda yani dengede tutuyorum içmeye devam

Slm herkese...bende elma sirkesi alacapım bugün ama hangi marka daha doğal bilemiyorum..kullanan arkadaşlar markada yazarlarsa açıklayıcı olur...şimdiden tşk

merhabaa ben de 2 gün oldu başlayalı hangi markayı önerirsiniz ve sabahları mı içiyorsunuz teşekkürler

merhabaa ben de 2 gün oldu başlayalı hangi markayı önerirsiniz ve sabahları mı içiyorsunuz teşekkürler

bende bugün başladım elma sirkesine balda koydum içine..fena değil gibi ama umarım devamını getirebilirim hergün içilmesi lazımmış etkili olması için.bende çok sıkılırım bu tarz şeylerden..bakalım hayırlısı umarım 15 kılo vermış olarak tekrar yorum yaparım ))))

bu arada insancıklar ya kimisi aç karnına içilmeli diyor kimiside; tok karnına hangisi doğru yahuu...valla şimdi kafamı bozup her şekilde içiçemm

ben sabah aç karna içiyordum. öğlen yemekten önce ve akşam yemekten önce çok sevmiştim tadını. akşam içemediğim zamanlarda yatmadan önce içip yatardım. sonuç bir ayda 8 kilo keşke o azmimi tekrar bulsam

Her birinizin yorumunu okuyorum imreniyorumm nasıl içiyorsunuz yaa
Ben burnumu değil her biiyerimi tıkasamm içemiyorumm bu tarz şeylerii
Midem bulanıyor
Brawo valla günde 2-3 kez içenlerr dencek bişe yok

teşekkür ederim umarım sen 15 kilo bende 20 kilo veririm tabi devamını getirebiilrsem

Her birinizin yorumunu okuyorum imreniyorumm nasıl içiyorsunuz yaa
Ben burnumu değil her biiyerimi tıkasamm içemiyorumm bu tarz şeylerii
Midem bulanıyor
Brawo valla günde 2-3 kez içenlerr dencek bişe yok
bal ile tatlandırınca o kadar da kötü olmuyor. Önce ben de içemiyordum ama şimdi balla içebiliyorum.

Ben (1 ay oldu) düzenli şekilde içtim bu karışımı ama günde sadece 1 kez içtim mideme zarar vermesin diye, ben biraz pimpirikliyimdir de konu sağlık olunca Günde 1 defa içtiğimden midir bilmiyorum da kilo olarak fazla bir değişiklik yaratmadı( hani öyle diğer arkadaşlara etki ettiği gibi 7-8 kilo götürmedi) ama yine de zayıflamaya etkisi var gibi. Ben önceleri de günde 1 saat düzenli yürüyüş yapıyordum ve yağlı yiyecekler tüketmemeye gayret ederek ayda 2 kilo veriyordum elma sirkesi içmeden. Ama sirkeye başladıktan sonra ay sonu gelmeden 2 kilo vermiştim, ay sonunda da 3 kilo gitti yani 1 kilo da bu karışım etkisiyle gitti sanırım Ama benim için kilo verdirmekten daha mühim olan etkisi bağışıklılık sistemini güçlendirmesi.
Bu arada şunu da ekleyeyim hangisinden alsak daha iyi olur diyen arkadaşlar için, ben ilk iki hafta doğanay kullandım, pek faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim çünkü sanki sulandırmışlar onu, seyreltilmiş gibi. Sonra Kemal Kükrer sanırım markası, bunu kullanmaya başladım, bence bu daha etkili, tadı daha yoğun belli ki seyreltilmemiş.

Son düzenleme:
Ben bi hafta kullandım elme sirkesini daha çok kilo aldım ya..balla karıştırıp içildiği zaman kilo yapmıyor mu..uzun süre içilirse de boğaz ve mide yanmalarına neden oluyormuş..şimdi de soğan suyuna başladım bakalım

elma sirkesinin yağları parçalıyıcı özelliği var bal ise mideyi koruyor bağırsakların çalışmasını sağlıyor.

arkadaşlar bende yeni başladım bu elma sirkesi ve bal karışımına ama balın miktarı fazla geldi sanki kalorisi yüksek değilmi zayıflayalm derken kilo almayalım :)
ben sadece elma sirkesi ve su içerek ayda 4 kilo vermiştim ama kullandığım elma sirkesi doğal kendi yaptığımız elma sirkesi imkanınız varsa sizde kendiniz yapın derim daha çok işe yarar

Nasreddin hocaya sormuşlar: Hocam balla sirke uyuşur mu diye (birlikte yenir mi?)
O da "uyuşur" demiş.
Uyuşur du uyuşmazdı tartışırlarken hoca "getirin göstereyim" der ve bir kaşık balı ağzına alıp üstüne de bir kaşık sirkeyi içer. Rengi hafiften yeşile dönmeye başlayınca etrafındakiler gülerler:
"ne oldu hocam uyuşmadı değil mi?"
Hoca: "yok yok onlar uyuştu da şimdi beni aradan çıkarmaya çalışıyorlar" :26:

aklıma ilk gelen bu oldu balla sirkeyi görünce :)

Amma velakin ümitlendim ve gittim hemen bir bardak yaptım içiyorum şu an ve zaten zayıflamaya çalışıyorum, değişimi sizlere de bildiririm efem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…