2 kilo daha kaldı o da bölgesel iyileşeyim spora başlıcam evde kendi çapımda. sende de fazla yok inşallah yaza kadar verirsin
Zuzuru gercekten kotu bir tecrube yasamisin, gecmis olsun. ben bir aydir ara vermeden kullaniyorum hic bir yan etkisi ni gormedim, ustelik ac karnina iciyorum. ama benimki sirke tadi cok olmuyor ve limonata gibi oluyor. ben birinci sayfadaki arkadasimizin hazirladigi gibi hazirliyorum. bir litre ilik suyun icine 4 yemek kasigi sirke, 4 yemek kasigi bal,(birde bunu dene bakalim, bu 2.gunde sirke tadi gibi olmuyor. ) tekrardan gecmis olsun.
5 gündür kullanıyorum,5 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten bu sorunları yaşayan biriydim
sizde de böyle etkiler yaptı mı? bırakmalı mıyım
5 gündür kullanıyorum,5 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten bu sorunları yaşayan biriydim
sizde de böyle etkiler yaptı mı? bırakmalı mıyım
elma sirkesi metabolizmayı çalıştırır dolunaycım
aksine rahatlatması lazımdı:26::26:
ben bırakmıştım bu aralar başliyim yine kuru kayısıyabende yapıyor kabızlık kişiden kişye değişiyor demek ki 2 tane kuru kayısı yiyorum olayı çözüyorum bırakmayı düşünmüyorum.
annem eskiden ishal oldu mu büyükler tuzlu sirke içiriyodu annem bize dedi.bilmiyorum ya ama çok rahatsız oldum bilmiyorum..bırakmak da istemiyorum
ben bırakmıştım bu aralar başliyim yine kuru kayısıya
evet kızlar 274 sayfa yorumlarınızın çoğunu okudum.bünyeye görede değişiyor sanırım.benim durum üstte yazdım metobolizmam yavaş öğle 1 haftada 2 kg felan hiç vermedim.yorumlarıınıza dayanarak bide bunu denemeye karar verdim.bugün itibariyle start verdim.kısmetse 10 gün sonra tartıya çıkar sonucu bildirim.benim gibi metobolizması yavaşlarda etkili sonuç aldımı acaba ? bide fersan aldım.balda koymuyorum.hadi hayırlısı
evet kızlar 274 sayfa yorumlarınızın çoğunu okudum.bünyeye görede değişiyor sanırım.benim durum üstte yazdım metobolizmam yavaş öğle 1 haftada 2 kg felan hiç vermedim.yorumlarıınıza dayanarak bide bunu denemeye karar verdim.bugün itibariyle start verdim.kısmetse 10 gün sonra tartıya çıkar sonucu bildirim.benim gibi metobolizması yavaşlarda etkili sonuç aldımı acaba ? bide fersan aldım.balda koymuyorum.hadi hayırlısı
nilüfer yorum için teşekkürler .sen çok güzel vermişsin 15 günde 2 kg.işallah bende vericem.tadı ve kokusundan rahatsızlık duymuyorum.(nasıl midem varsa?lahana suyundan çok iyi ve pratik.)ay sonu memlekete gidicem kısmetse, o yüzden bal almıyım dedim ama doğrumu yaptım bilemiyorumgönül benimde metabolizmam yavaş sayılır 15 gündür kullanıyorum 2 kilo gitti tabi yediklerime dikkat ediyorum bende fersan kullanıyorum mutlaka bal koymalısın yoksa midene zarar verebilir kolay gelsin.
sesimi bi kaç kişi duymuş : )PRENSESS valla moral oldu.başladım işte bi kıpırtı hissetsem devam ederimde?tartı azcık kıpırdasa. motive olmam lazım,takıntı yaptım.senin adınada sevindim.yorum için teşekkürler. gerçekten sağol banada moral oldu.Gonul yazdiklarini okudum, Allah kolaylik versin , uzulme verirsin ins. Zaten bir hafta kisa bir suredede denersen sonuc alamassin, en azindan bir ay devam etmelisin, ozaman neticesini alirsin bence. benim bir ay sure doldu, hem incelme hem zayiflama oldu.dedigin gibi dusuk bel kot giyince bel ve karin bolgesinde ki sorunlardan incelerek kurtulabilirsin ins. 5 kiloda cok buyuk bir kilo degil 2 ayda verirsin . sorun etme oky
buarada bal da koymalisin icine .
nilüfer yorum için teşekkürler .sen çok güzel vermişsin 15 günde 2 kg.işallah bende vericem.tadı ve kokusundan rahatsızlık duymuyorum.(nasıl midem varsa?lahana suyundan çok iyi ve pratik.)ay sonu memlekete gidicem kısmetse, o yüzden bal almıyım dedim ama doğrumu yaptım bilemiyorum
sesimi bi kaç kişi duymuş : )PRENSESS valla moral oldu.başladım işte bi kıpırtı hissetsem devam ederimde?tartı azcık kıpırdasa. motive olmam lazım,takıntı yaptım.senin adınada sevindim.yorum için teşekkürler. gerçekten sağol banada moral oldu.