Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

2 kilo daha kaldı o da bölgesel iyileşeyim spora başlıcam evde kendi çapımda. sende de fazla yok inşallah yaza kadar verirsin

2 kilomu fazlaligin var oooo sen verirsin onu 15 gunde . bende bir zamanlar 2,3 kilom fazla var diyordum ama simdi 5 kilom fazla var, ya aslinda dikkat etmeye bakiyor birazda, dikkatli olursam almiyorum ama dikkat etmeyince mutlaka aliyorum ins dedigin gibi veririm yaza kadar, hazirana kadar vermem istiyorum aslinda.

teşekkürer prenses..cesaret edebilirsem başlıycam bakalım:))

Son düzenleme:
elma sirkesine başlayalı 2 haftam bitti 2 kilo verdim.Çok faydalı birşey ya cildim çok güzel oldu bayağı bir incelme oldu ben pek spor yapamıyorum sporla desteklenirse çok faydalı olacağını ümit ediyorum.

5 gündür kullanıyorum,5 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten bu sorunları yaşayan biriydim
sizde de böyle etkiler yaptı mı? bırakmalı mıyım

5 gündür kullanıyorum,5 gündür hiç tuvalete çıkamadım zaten bu sorunları yaşayan biriydim

elma sirkesi metabolizmayı çalıştırır dolunaycım
aksine rahatlatması lazımdı:26::26:

bende yapıyor kabızlık kişiden kişye değişiyor demek ki 2 tane kuru kayısı yiyorum olayı çözüyorum bırakmayı düşünmüyorum.

elma sirkesi metabolizmayı çalıştırır dolunaycım
aksine rahatlatması lazımdı:26::26:

annem eskiden ishal oldu mu büyükler tuzlu sirke içiriyodu annem bize dedi.bilmiyorum ya ama çok rahatsız oldum bilmiyorum..bırakmak da istemiyorum
bende yapıyor kabızlık kişiden kişye değişiyor demek ki 2 tane kuru kayısı yiyorum olayı çözüyorum bırakmayı düşünmüyorum.
ben bırakmıştım bu aralar başliyim yine kuru kayısıya

annem eskiden ishal oldu mu büyükler tuzlu sirke içiriyodu annem bize dedi.bilmiyorum ya ama çok rahatsız oldum bilmiyorum..bırakmak da istemiyorum

ben bırakmıştım bu aralar başliyim yine kuru kayısıya

bünyeye göre değişiyor demekki canım
bilemicem
bende hiç olmadı kabızlıkkk:26:

mrb arkadaşlar bende burada görmüştüm bu formülü ve yaklaşık 10 gün oldu sanırım olmadıysada 1 hafta kesin olmuştur. Vesselam inanın gerçekten tok tutuyor şişkinliklerim olmuyorki ben yemeklerden sonra çok fazla şişkinlik sorunu yaşayan biriyim ve bu sirke işine başlayalı hiç şişkinlik hissetmedim ve en önemliside regli oldum bugün ve şu an birazcık karnım ağrıyor ve üşüyorum geçen ay inanın daha olmadan bir hafta önce başağrısı karın ağrısı ve nefes darlığı çekmiştim ve regli olduğumdada rapor almak zorunda kaldım bir hafta evde yattım ben gerçekten inanıyorumki kadın hastalıklarına birebir benim bu regli belirtilerimi ve regli dönemi ağrılarımı böyle azaltması beni çok mutlu etti ve sanırım 1 kilo civarıda verdim ya başladığım tam tarihi bir hatırlasam hafızamda çok zayıftır bakalım ona bir faydası olucakmı inşallah olur :)

kiloma takmış durumdayım.1.67boy 61 kg ,şimdi 65.800= 5 kg fazlam direk simit bölgesi ve gıdık olarak 3 ay içerisinde bana döndü.düşük bel kotta yan yağlar ve göbek çıkması kötü.çok çabuk kg veremiyorum.spor yapamıyorum.şu haftada 2-3 kg gitti diyenlere hayretle bakıyorum.10 gün lahana suyu kürünü yaptım gram bile eksilmedi,yapmaya çalışıyorum tartı gram oynamayınca moral 0 ....fazla yemiyorum.ama gece geç yatıp öğlen 1,2 lerde uyanıyorum.sanırım hareketsiz kalıyorum gün içinde.sirkeli suyun 20 sayfa yorumlarını okudum.uzun vadede 30 kg verenler bile var.yarın başlamayı düşünüyorum.bide bunu deneyeyim ama eğer içebilirsem ,1 hafta-10 gün içinde tartıda kıpraşma olmazsa ondanda vazgeçerim.metebolizma ve bünye meselesi benimki kaplumbağa neyazıkki : ( offff

evet kızlar 274 sayfa yorumlarınızın çoğunu okudum.bünyeye görede değişiyor sanırım.benim durum üstte yazdım metobolizmam yavaş öğle 1 haftada 2 kg felan hiç vermedim.yorumlarıınıza dayanarak bide bunu denemeye karar verdim.bugün itibariyle start verdim.kısmetse 10 gün sonra tartıya çıkar sonucu bildirim.benim gibi metobolizması yavaşlarda etkili sonuç aldımı acaba ? bide fersan aldım.balda koymuyorum. hadi hayırlısı

Gonul yazdiklarini okudum, Allah kolaylik versin , uzulme verirsin ins. Zaten bir hafta kisa bir suredede denersen sonuc alamassin, en azindan bir ay devam etmelisin, ozaman neticesini alirsin bence. benim bir ay sure doldu, hem incelme hem zayiflama oldu.dedigin gibi dusuk bel kot giyince bel ve karin bolgesinde ki sorunlardan incelerek kurtulabilirsin ins. 5 kiloda cok buyuk bir kilo degil 2 ayda verirsin . sorun etme oky
buarada bal da koymalisin icine .

Son düzenleme:

gönül benimde metabolizmam yavaş sayılır 15 gündür kullanıyorum 2 kilo gitti tabi yediklerime dikkat ediyorum bende fersan kullanıyorum mutlaka bal koymalısın yoksa midene zarar verebilir kolay gelsin.

bir haftam doldu başlayalı,cumartesi tartılıcam bakıcam artık
ama hiç bi zararı olmadı bana

sesimi bi kaç kişi duymuş : )PRENSESS valla moral oldu.başladım işte bi kıpırtı hissetsem devam ederimde?tartı azcık kıpırdasa. motive olmam lazım,takıntı yaptım.senin adınada sevindim.yorum için teşekkürler. gerçekten sağol banada moral oldu.

Son düzenleme:
gönül benimde metabolizmam yavaş sayılır 15 gündür kullanıyorum 2 kilo gitti tabi yediklerime dikkat ediyorum bende fersan kullanıyorum mutlaka bal koymalısın yoksa midene zarar verebilir kolay gelsin.
nilüfer yorum için teşekkürler .sen çok güzel vermişsin 15 günde 2 kg.işallah bende vericem.tadı ve kokusundan rahatsızlık duymuyorum.(nasıl midem varsa?lahana suyundan çok iyi ve pratik.)ay sonu memlekete gidicem kısmetse, o yüzden bal almıyım dedim ama doğrumu yaptım bilemiyorum

Son düzenleme:
sesimi bi kaç kişi duymuş : )PRENSESS valla moral oldu.başladım işte bi kıpırtı hissetsem devam ederimde?tartı azcık kıpırdasa. motive olmam lazım,takıntı yaptım.senin adınada sevindim.yorum için teşekkürler. gerçekten sağol banada moral oldu.

merak etme verirsin beimde başladığımda pek inancım yoktu ama denemekten ne çıkar dedim ve başladım ballı tüketmelisin canım tadıda gayet hoş oluyor.Ben çok hoşlanarak içiyorum evet çok pratik pes etmek yok yola devam yaza incecik gireceğiz inşallah.

Hadi bakalim basladiysan ne guzel. dedigim gibi sabret ve 1 ay dene , ve hic birakma, ben yemeklerden once iciyorum. balsiz tadi rahatsiz etmiyorsa, bence suyla karistirip oylede icebilirsin, birkac gun dene midene dokunursa birakirsin bal alinca devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…