Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

elma sirkesine başlayalı 3 haftam bitti ve sonuç olarak 2800 gr gitti çok mutluyum ve bayağı incelme var 1 hafta daha yaptıktan sonra 10 gün ara vereceğim tekrar başlayacağım.:KK64::KK64::KK64:

elma sirkesine başlayalı 3 haftam bitti ve sonuç olarak 2800 gr gitti çok mutluyum ve bayağı incelme var 1 hafta daha yaptıktan sonra 10 gün ara vereceğim tekrar başlayacağım.:KK64::KK64::KK64:

Tebrikler nigar:KK64::KK64::KK64: benimde 40 gun oldu, en son tartildigimda 2,5 kilo gitmisti, henuz tartilmadim ayin 15 de tartilmayi dusunuyorum , cunki special k diyeti yapiyorum, 5 gun sonra bitiyor ozaman belli olur , ama inceldigimi hissediyorum, ozellikle kot pantolanlarinda cok belli oluyor, dusuyor resmen:KK3::KK3:
ayrica icemiyorum tadi cok kotu diyenleride anlamiyorum, yani limonata tadi oluyor, cok keskin olmuyorki, gerci ben bir litre yapip iciyorum, oyuzden cok keskin gelmiyor olabilir bana , ama artik baya alistim , kalkar kalkmaz iciyorum, yemeklerden oncede iciyorum, yarim su bardagiyla baslamistim simdi bir su bardagina cikardim.

Goulcugum senden haber yok basladinmi aptin?:KK68:

Son düzenleme:
ben de pek işe yaramadı kızlar . zaten sorunluydum daha beter kabız oldum. şimdi lahana suyu içiyorum daha rahatım. 1 kg verdim gerisi gelmiyor

selam kizlar, bu kilolari sadece sirke sayesindemi verdiniz yoksa diyet falandami yaptiniz? birde bir yerde okumu$tum sirke adet geciktiriyormu$ diye sizce dogrumu?

nigar nasıl içtin onu açmı tokmu güde 2kezmi

sabah aç karnına bir bardak sıcağa yakın su 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal ve akşam yatmadan önce aynı şekilde içtim

selam kizlar, bu kilolari sadece sirke sayesindemi verdiniz yoksa diyet falandami yaptiniz? birde bir yerde okumu$tum sirke adet geciktiriyormu$ diye sizce dogrumu?

canım diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.Bende öyle bir şey olmadı adet gecikmesi ama sürekli kullanılırsa nasıl olur bilemiyorum.1 hafta daha yapıp ara vermeyi düşünüyorum.

ben de pek işe yaramadı kızlar . zaten sorunluydum daha beter kabız oldum. şimdi lahana suyu içiyorum daha rahatım. 1 kg verdim gerisi gelmiyor

Sen kac gun denedin ki? kabizlik yaptigini sanmiyorum, bende allaha sukur oyle bir sey olmadi. Hatta daha cok rahatlatti diyebilirim.gerci bunyeden bunyeye degisiyordur. gunluk 3 litre su icersen belki bu problem ortadan kalkar. Lahana suyunu nasil deniyorsun canim? ben lahana corbasi diyeti denemeye calistim yiyemedim kokusundan dolayi. sen suyunumu iciyorsun? nasil uyguluyorsun?

Malesef sadece sirke suyu degil, spor ve yediklerimizi dikkat ederek. Adetim bu ay 10 gun gecikti.ama bu sebeptenmi bilmiyorum, bu topikte adet sokturdu diyende var adeti geciktirdi diyende var, yani buda bunyeye bagli galiba:nazar:

evet kızlar 1 ay oldu elme sirkesine başlayalı 3.5 kilo verdim özel bir diyet uygulamadım akşamları 7 den sonra birşey yemedim ve birazcık yürüdüm 10 gün ara vermeyi düşünüyorum sonra tekrar başlayacağım. :KK9::KK9::KK9:

evet kızlar 1 ay oldu elme sirkesine başlayalı 3.5 kilo verdim özel bir diyet uygulamadım akşamları 7 den sonra birşey yemedim ve birazcık yürüdüm 10 gün ara vermeyi düşünüyorum sonra tekrar başlayacağım. :KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim:) benimde bir ayi gecti 3 kilo verdim. devam ediyorum hala. 3 ay devam etmeyi dusunuyorum

ya kızlar elma sirkesi ne mucize birşeymiş 5 gün ara vermiştim hemen 500 gr aldım bugün itibarıyle yeniden başladım

Merhaba bayanlar.. Bende bugünden başlamayı planlıyorum, emziriyorum ve oglum 7 aylık, 7 kilo fazlam var ve vermek istiyorum çok rahatsız oluyorum kilolarımdan...

bende cumartesi basladim hem kilo vermek icin, saclarimin saglikli ve cildimin güzel olmasi icin. Herseye faydasi varmis. ama sabahlari ac karinla icilmicekmis.Ben kahvaltidan sonra iciyorum birde aksamlari aksam yemeginden sonra. kendimi hafiflenmis his ediyorum ama bakalim carsamba günü tartilcam :80:

evet arkadaslar bende 1 aydır bırakmıstım hemen farkettı yemedıgım halde kılo aldım bugun tekrar baslıyorum

bende 1 ay oldu baslayalı bu karışıma lakin 1 kilo verdim ancak :KK59:yediklerime içtiklerimede dikkat ediyorum bunun yanısıra zayıflama çayıda tüketiyorum ,başlangıçda 74 kiloydum 3gün önce tartıldım 73 kiloyum ,ama belim de incelme var kılo olarak vermedim belki ama sıkılaştım biraz daha ,1 şişe bitti neredeyse devam edecegim yinede inş. bundan sonrasında görürüm etkisini..:KK19:

sürekli içmek zararlı değil bir zararı yok hatta faydası olur düzenli kullanılırsa diye biliyorum ben, yanlış mı biliyorum? ara vermek şart mı ki?

X