Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende elma sirkesi içiyorum ama bal katmadan. Sabahları aç karına iki kaşık aynı şurup içer gibi içiyorum. Hemen arkasındanda ılık suyu içiyorum. Akşamları da yatmadan önce iki kaşık içiyorum. Tok tuttuğunu cidden hissediyorum.

Hemen yarın elma sirkesi alıcam ve bende başlıycam 1 ay boyunca bakalım bende nasıl bir etki bırakacak...:126::126:

elma sirkesini sek içip üstüne su içmeyin arkadaşlar (yapan var) dişlerinizde bir süre sonra kalsifikasyonlar(tebeşirimsi görüntü) ve çürümeye meyil artabilir.asitli bi içecek sonuçta.suyla seyreltip için zararını minimuma indirgemiş olursunuz.

Suyun içinde içmek zor geliyor. Öyle de denedimde daha zor içiyorum. Dişlere zarar verdiğini biliyorumda hemen ardından çalkalıyorum ağzımı su ile o şekilde zarar vereceğini düşünmedim pek.

ben de sabah ve yatarken içiyorum.2 senedir vermem gereken kiloyu bi türlü azmedipte veremedim.zaten çok bişey olmadığından insan pek kafaya takmıyoo ama gene de daha güzel göründüğümü bildiğimden bu sefer azmettim 2 kilo kadar verdimm.. sonuç olarak bi bu kadar daha vermem gerekiyo ama yavaş gidiyo.az kilo çok daha zor veriliyo.şuanda da iyiyim aslında ama gene de böyle olsn istemiyorum.

hazirana kadar kalanı da vericem inş.. hedefim 50

ben bu başlığı uzun zamandır takip ediyordum.netekiimmm kasım ayında sabah akşam sirkeli su içmeye başladım ayrıca sabah akşam da form çayı içtim.ama çok sıkı da diyet tabii.ekmek yok pirinç yok vs vs,, ocak ayının başlarında 84 kilodan 76 ya düştüğümü gördüm ve şımardım tabiiiii
velhasıl rejimi bıraktım biraz dikkat etmeye çalışarak (ekmek yedim biraz e pilav a da dayanamıyorum )
ama bu güne kadar en fazla 77.5 a çıktım ve şimdi tekrar başladım. bakalım artık ne olacak.birde benim çok zayıflamam lazım yani öyle bikini falan giymek için değil..bu ay sonunda rahim ameliyatı geçireceğim bebiş için.ama hazır başlamışken adam akıllı vereyim de bikini de giyebileyim değilmi
azim kızlaaaarrrrrrr

faydasını gorenler yazıdkca tekrar başlıyorum hıc ara vermeden mı ıcıyoruz
sabah aksam

kızlar bu elma sirkesi acıktırmıyor mu? yemeklerden sonra içilirse kilo yapıyor, yemeklerden önce içilirse kilo verdiriyormuş ama ben yemeklerden önce içeyim dedim midem acayip kazındı, böyle etkisini gören var mı?

kilo veren arkadaşlar yemeklerden önce mi yoksa sonra mı içtiniz bu karışı mı?

ben sabah kahvaltıdan önce akşam yatmadan yani tok karnına içiyorum..

kızlar merhabalar hangi marka sirkeyi kullanıyorsunuz? fersan olur mu ? bir de her kafadan bir ses çıkmış aç karna mı tok karna mı diye

kızlar merhabalar hangi marka sirkeyi kullanıyorsunuz? fersan olur mu ? bir de her kafadan bir ses çıkmış aç karna mı tok karna mı diye

valla canım ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan içiyorum bi de gece yatmadan yarım saat 1 saat önce falan içiyorum yaklaşık 1 ayda 5 kilo verdim ama tabi yediklerime dikkat ederek. sabah ve öğlen öğünlerimi tam yiyorum akşam yemeği yerine sadece meyveli nesfit yiyorum bi de günde en az 3 fincan yeşil çay içiyorum. böyle yaparak cumartesi pazar 1.3 kg daha gitmiş bile.

tolunay35 canım peki sen faydasını gördün mü yada ne kadar kilo verdin?

Birde kızlar hazırlayıp kullandığınız miktarlarıda yazarmısınız, mesela bir bardak suya 1 yemek kaşığımı yoksa 1 tatlı kaşığı mı sirke olacak. Ben 1 sb na yaklaşık 1,5-2 yk kattım birazda bal kattım sabah biraz ılık suyla içtim öğlene doğru midem yanmaya başladı öğle yemeği yedim ancak geçti. Acaba ben çok mu abarttım? Ama balla içince kesinlikle tok tutuyor. Geçen sene yapmıştım tartılmadım ama baya bir incelmiştim.

Ben 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı balla hazırlasam sizce faydasını görürmüyüm?

Son düzenleme:
Kızlar bende başladım elma sirkesi bal formülüne bugün 4. günüm gayet güzel gidiyor tartıda az da olsa değişiklikler oluyor.Ben sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal katıyorum

sabah kahvaltıdan yarım saat önce: 1 büyük kupa ılık su+2 yemek kaşığı elma sirkesi+1 tatlı kaşığı bal
gece yatmadan yarım saat önce: 1 büyük kupa ılık su+2 yemek kaşığı elma sirkesi+1 tatlı kaşığı bal

bunları karıştırıp içiyorum farkı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…