tolunay35 canım peki sen faydasını gördün mü yada ne kadar kilo verdin?
Birde kızlar hazırlayıp kullandığınız miktarlarıda yazarmısınız, mesela bir bardak suya 1 yemek kaşığımı yoksa 1 tatlı kaşığı mı sirke olacak. Ben 1 sb na yaklaşık 1,5-2 yk kattım birazda bal kattım sabah biraz ılık suyla içtim öğlene doğru midem yanmaya başladı öğle yemeği yedim ancak geçti. Acaba ben çok mu abarttım?Ama balla içince kesinlikle tok tutuyor. Geçen sene yapmıştım tartılmadım ama baya bir incelmiştim.
Ben 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı balla hazırlasam sizce faydasını görürmüyüm?
Canlarım biri bana tam olarak ölçüleri ve kullanım şeklini yazabilirmi. En baştaki oranlarla ortalardakiler bir değil sonrakiler hiç tutmuyo zaten ay kafam karıştı.. :)
Canlarım biri bana tam olarak ölçüleri ve kullanım şeklini yazabilirmi. En baştaki oranlarla ortalardakiler bir değil sonrakiler hiç tutmuyo zaten ay kafam karıştı.. :)
canım ben topiği baştan sona okumuş biri olarakvardığım kanaat sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içmek diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum bugün 5. günüm 800 gr gitmiş ben çok sevdim inanırmısınız cildim çok güzel oldu,akıntıma çok iyi geldi yani müthiş bir iksir 1 ay falan kullanmak istiyorum
Topigi basta sona mi okudun bravo vallabende ara ara okumaya calistim.ama degisik sekillerde uygulayan var. 5 gunde 800gr supermis nigarcigim. Peki incelme varmi? ayrica kac kilosun kac kila vermek istiyorsun
aylar önce bu topiği görüp denemiştim..3 gün filan içtim ama ne işkence..kokusu filan hala midem kalkıyo düşündükçe..3 günün sonunda artık bundanmıdır yoksa yeşil çayı da biraz abarttımda ondanmıdır bilmem mide buantısı ishal hasta oldum..benden de kızıma da geçti emzirdiim için sanırsam ben iyileştim o ishal oldu perişan olduk anakız..acaba o dönem bi wirüs kaptık ta ondanmı oldu yoksa bundan mı bilemiyorum ama tekrar denemeye de cesaret edemiyorum açıkçası..bi de hasta olunca iyicene tiksinmişim demekki sonraları tekrar deniyim dedim daha hazırlarken öğüre öğüre bi hal oldum..tadı ii demiş genelde herkes..normalde sirke sewiosunuz da ondan mı ii gelio acaba..o 3 güncük deneyimimde bile kesinlikle iştahımı kesmişti ama..dewam edebilsem kilo wercektim heralde..
prenses88 dediğini yaptım ama hasta olduğum için içmiyorum annem içiyor ve onun boğazını falan yakmıyor ki zaten yakacak kadar sirke koymamıştım. benimki tesadüf diyorum artık hasta olacağım varmış. iyileşr iyileşmez tekrar başlıcam. üç gün sirkeli karışımdan ve kiraz sapı çayı içtim sadece akşamları az yedim üç kilo kadar gitmiş. tabi çoğu ödemdi biliyorum ama insanın kendini sıkı ve hafif hissetmesi ne güzel bir duyguymuşen kısa zamanda tekrar başlıcam
Evet canim senin hastaligina denk gelmis ve oyuzden bogazini yakmis , 3 kilo gitmis dedin supermissenin kac kilo vermen gerekiyor ?