Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar, bende yaklasik 15 gundur elma sirkesi bal karisimini iciyorum. yanliz ben , 2 kilo sisenin icine bu karisimi yapip sabah ve aksam yemeklerden once yarim su bardagi iciyorum. her yemekten once yapmiyorum.ayrica karisima 3 tane karanfil ve bir cay kasigi polan attim,poleni ahmet merankinin yazisinda okumustum, karanfilide burda uygulayan arkadaslardan okudum. tadi degismiyor ayni limonata gibi oluyor, ve severek iciyorum. Spor ve yediklerime dikkat ederek 1,6 kilo verdim 15 gun icinde.

Son düzenleme:

tatlım sana şöyle söyliyeyim ben 85 kiloyla başladım .forumda elma sirkesi bal karışımını okuyunca deneyelim bakalım dedim ve ikibuçuk ayda 76 ya düştüm.biraz şımardım ve 78 e çıktım.şimdi yine yapıyorum bir haftada 1.7 kg verdim.ama yemekten çok kısıyorum

Canlarım biri bana tam olarak ölçüleri ve kullanım şeklini yazabilirmi. En baştaki oranlarla ortalardakiler bir değil sonrakiler hiç tutmuyo zaten ay kafam karıştı.. :)

Canlarım biri bana tam olarak ölçüleri ve kullanım şeklini yazabilirmi. En baştaki oranlarla ortalardakiler bir değil sonrakiler hiç tutmuyo zaten ay kafam karıştı.. :)

Sehersps , ben bir litre suya 4 yemek kasigi sirke , 2 yemek kasigi bal.(aslinda 4 yemek kasigi bal) bir cay kasigi polen ve 3 karanfil atiyorum. ve bunu yemeklerden once 10-15 dk once iciyorum. polen ise yag yakimina yardimci oluyormus. yanliz dedigim gibi bu olculerde 2 litte suda hazirliyorum ilik suda. birde mideme dokunmadigi icin, 4 yemek kasigi sirke yerine 1 litre suya 6-7 yemek kasigi sirke koyuyorum. zaten 2 litre suda bir kac gun icinde bitiyor, cok beklemiyor .
ben cok diyet denemedim, zaten diyet yapamiyorum,
hergun 1,5 saat spor yapiyorum,
3 litre su iciyorum,
ve ekmek ve hamurisi yemiyorum.
hergun salata yiyorum yemegin yaninda mutlaka.
Yemekte icebildigim kadar su iciyorum. suan 15 gun oldu, 2 ay devam etmek istiyorum ins tahminim 20 gun bitince 2 kilo vermis olacagim, suan 1,6 kilo verdim.

Size tavsiyem hemen zayiflamiyorum diye birakmayin, bir haftada sonuc alamassaniz bile devam edin, mutlaka faydasini goreceksiniz, ustelik, bu karisim istahi kesip tok kalmaya yardimci oluyor, ben ac kalinca sekerim birden duser ve diyet yapamam, ama karisimla ve yediklerime dikkat ederek allaha sukur oyle problem yasamadim

canım ben topiği baştan sona okumuş biri olarakvardığım kanaat sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içmek diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum bugün 5. günüm 800 gr gitmiş ben çok sevdim inanırmısınız cildim çok güzel oldu,akıntıma çok iyi geldi yani müthiş bir iksir 1 ay falan kullanmak istiyorum

Topigi basta sona mi okudun bravo valla bende ara ara okumaya calistim.ama degisik sekillerde uygulayan var. 5 gunde 800gr supermis nigarcigim. Peki incelme varmi? ayrica kac kilosun kac kila vermek istiyorsun

Topigi basta sona mi okudun bravo valla bende ara ara okumaya calistim.ama degisik sekillerde uygulayan var. 5 gunde 800gr supermis nigarcigim. Peki incelme varmi? ayrica kac kilosun kac kila vermek istiyorsun

evet canım okudum bana en mantıklısı sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce sıcağa yakın suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal katıyorum yudum yudum içiyorum tadıda çok güzel 62 kiloyum 59a düşsem iyi olur diye düşünüyorum incelme var canım göbeğim küçülmeye başladı tabi bunların yanında yediklerime dikkat ediyorum daha doğrusu karışım tok tutuyor 1 ay falan devam etmeyi düşünüyorum

ben pazartesiden beri sadece sabahları sirkeli su içiyorum akşam gidince hazırlayıp böyle içeyim :) Teşekkür ederim cevaplarınıza.

bugün 2. günüm ben de içiyorum

zaten montignac diyeti yapıyorum ve hergün 1 saat callanetics yapıyorum bakalım sirke işe yarayacak mı ben şu şekilde kullanıyorum.. öğlen veya akşam 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke koyup karıştırıyorum 5 dakikada yavaş yavaş içiyorum ayrıca tadı cok beter falan diyen arkadaslar olmus bence rahatsız bile edici değil yani tadı..

Son düzenleme:
elma sirkesi bal karışımına başlayalı 10. günüm 1400 gr gitmiş yavaş yavaş gidiyor fazlalıklar tabi bu arada yediklerimede dikkat ediyorum.Teke başına yeterli olmuyor hafta sonu biraz fazla kaçırmışım hemen belli oldu neyseki kısa sürede hemen toparladım.Yani kısaca diyetle desteklenirse çok güzel gidiyor.

kızlar bende denedim bu tarifi gerçekten işe yarıyor tok tutuyor bağırsakları daha iyi çalıştırıyor+ cildime çok iyi geldi tavsiye ediyorum kesinlikle

kızlar bende denedim bu tarifi gerçekten işe yarıyor tok tutuyor bağırsakları daha iyi çalıştırıyor+ cildime çok iyi geldi tavsiye ediyorum kesinlikle

aylar önce bu topiği görüp denemiştim..3 gün filan içtim ama ne işkence..kokusu filan hala midem kalkıyo düşündükçe..3 günün sonunda artık bundanmıdır yoksa yeşil çayı da biraz abarttımda ondanmıdır bilmem mide buantısı ishal hasta oldum..benden de kızıma da geçti emzirdiim için sanırsam ben iyileştim o ishal oldu perişan olduk anakız..acaba o dönem bi wirüs kaptık ta ondanmı oldu yoksa bundan mı bilemiyorum ama tekrar denemeye de cesaret edemiyorum açıkçası..bi de hasta olunca iyicene tiksinmişim demekki sonraları tekrar deniyim dedim daha hazırlarken öğüre öğüre bi hal oldum..tadı ii demiş genelde herkes..normalde sirke sewiosunuz da ondan mı ii gelio acaba..o 3 güncük deneyimimde bile kesinlikle iştahımı kesmişti ama..dewam edebilsem kilo wercektim heralde..

üç gün önce başladım büyük bir kupaya ılık su koyup bir tatlı kaşığı sirke bir tatlı kaşığı bal koydum mieme zarar verebilir diye temkinli olayım demiştim. daha içer içmez boğazımı fena yaktı hepsi bir tatlı kaşığı sirke. üç gündür sanırım faranjit oldum bütün belirtileri var bugün içmedim iyileşeyim bir kere daha denicem. ama inanılmaz bir etkisi var bence üç günde bile kendimi daha sıkı hissediyordum belki benimki psikolojik ama etrafımda uygulayanlar var onlardan biliyorum . bilinen bir marka değil acaba ondan olabilir mi bir de daa önce denemiştim rengi açıktı şimdikiniin rengi kırmızı. bir de kiraz sapı çayı yaptım iki gündür içiyorum baya idrar söktürücü

Edepyahu ,birde 1 litre ilik suyun icinde dene ,benim bogazimi yakmadi , ustelik tok tutuyor, ve icndeki bal,benim kan sekerimin dusmesini engelliyor diyet yaparken, yani ben cok memnunum. 1 aydaha devam edicem ins.

Son düzenleme:

Zuzuru gercekten kotu bir tecrube yasamisin, gecmis olsun. ben bir aydir ara vermeden kullaniyorum hic bir yan etkisi ni gormedim, ustelik ac karnina iciyorum. ama benimki sirke tadi cok olmuyor ve limonata gibi oluyor. ben birinci sayfadaki arkadasimizin hazirladigi gibi hazirliyorum. bir litre ilik suyun icine 4 yemek kasigi sirke, 4 yemek kasigi bal,(birde bunu dene bakalim, bu 2.gunde sirke tadi gibi olmuyor. ) tekrardan gecmis olsun.

prenses88 dediğini yaptım ama hasta olduğum için içmiyorum annem içiyor ve onun boğazını falan yakmıyor ki zaten yakacak kadar sirke koymamıştım. benimki tesadüf diyorum artık hasta olacağım varmış. iyileşr iyileşmez tekrar başlıcam. üç gün sirkeli karışımdan ve kiraz sapı çayı içtim sadece akşamları az yedim üç kilo kadar gitmiş. tabi çoğu ödemdi biliyorum ama insanın kendini sıkı ve hafif hissetmesi ne güzel bir duyguymuş en kısa zamanda tekrar başlıcam

Evet canim senin hastaligina denk gelmis ve oyuzden bogazini yakmis , 3 kilo gitmis dedin supermis senin kac kilo vermen gerekiyor ?

Evet canim senin hastaligina denk gelmis ve oyuzden bogazini yakmis , 3 kilo gitmis dedin supermis senin kac kilo vermen gerekiyor ?

2 kilo daha kaldı o da bölgesel iyileşeyim spora başlıcam evde kendi çapımda. sende de fazla yok inşallah yaza kadar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…