yani şimdi şunu çıkarabilir miyiz form tutmak iştah kesmek isteyenler sabah aç karnına.. yağ yakmak yediklerini hafifletmek isteyenler yemekten sonra öle mi? ben sabah içmeyi uygun buldum hipotiroid dolayısıyla kilo aldım.. iştahımın kesilmesi için sabah içmeli sanki.
arkadaşlar bende 1 ay sanırım içtim yediklerime dikkat ederek 3 kilo verdim ama görenler 10 kilo vermiş gibisin diyorlar.bel bölgesini inanılmaz inceltiyor.yağları yakıyor galiba çünki daha fazla kilo vermiş gibi duruyorum kimseyi inandıramıyorum 3 kilo verdiğime
ben de malesef hipotroid hastasıyım ben çok ama çok yavaş kilo veriyorum sen de aynı durumdamısın bir türlü hızlanmıyor metabolizmam
arkadaşlar tiroid rahatsizliği olanlar için yaziyorum bunu lütfen uygulayinya bende hiptiroid hastasıyım.bir ara tebokan adlı gingko bloba tableti kullandım ve 8 kilo verdim hic bir diyet yapmadan.metobolizmayı hızlandırıyor cunku.yeniden baslayacagım.zaten herseye faydalı.
Ya bende hiptiroid hastasıyım.Bir ara tebokan adlı gingko bloba tableti kullandım ve 8 kilo verdim hic bir diyet yapmadan.Metobolizmayı hızlandırıyor cunku.Yeniden baslayacagım.Zaten herseye faydalı.
arkadaşlar tiroid rahatsizliği olanlar için yaziyorum bunu lütfen uygulayin
20 adet cevizin iç perdelerini alin,2 litre suda karanlik yerde 7 gün bekletin ve hergün için bu şifali su prof.dr.ahmet mayanki hocanin tarifi bende uygulamaya başliycam bunu
arkadaşlar 1haftadır içiyorum bu karışımı 1.5 kilo verdim. sanırım gerçekten etkili. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?