Teşekkür ederim gerçekten bilmiyordum..Dikkatsiz okumuşum:sm_confused:Ya bugüne kadar içtiklerim boşunamı gitti şimdi:çok üzgünüm:
Daha hazırladığım karışımda bitmedi bundan sonra içtiklerimde boşa gidicek o zaman bitene kadar:1no2:
Teşekkür ederim gerçekten bilmiyordum..Dikkatsiz okumuşum:sm_confused:Ya bugüne kadar içtiklerim boşunamı gitti şimdi:çok üzgünüm:
Daha hazırladığım karışımda bitmedi bundan sonra içtiklerimde boşa gidicek o zaman bitene kadar:1no2:
nıye bosuna gıtsın canım tabıı kı de bosuna gıtmez ama benım dedıgım seklıyle yaparsan daha kısa surede ıncellıgının farkına varacaksın hem sen hem de cevrendekıler :jeyyar:yerimseniben bı de onemlı olan sıcak ıcılmesı yanı 4 bardaklık olcu yapma bır bardak sıcak suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı koy bı cay kasıgı da bal ya da once tatlı kasıgı koy yawas yawas balı azaltıp elma sırkesını 2 ye cıkar a.s.
Ya ben sıcak içilmesi gerektiğinide bilmiyodum..Buzdolabında muhafaza ediyodum hatta ooohh buz gibi ferahladım die düşünüodum içinceYa ben başlıbaşına yanlış yapıomuşum ya:1shok:Niye incelmiyorum diodum meğersem bundanmışkaydirigubbakcemile3
Neyse ders olsun bana bundan sonra doğrusunu yapayım
Kukuruz sen kaç kilo verdin çok merak ettim. Ne uyguladın kısaca söylermisin banada
Kafam karıştı arkadaşlar, bu karışımı sıcak içince dahamı çabuk etki ediyor. Ben hazırlayım bir gün boyunca aynı şişeden içerim diyordum. İşyerindede taze taze hazırlamamam pek mümkün olmayabilir. Sadece öğlen içerim burdada evden hazırlayıp getirirsem... Sizce nasıl yapıyım sabah akşam mı içsem evde etki edermi. Siz kullanıyorsunuz daha iyi bilirsiniz. Birde bu maydonoz sapının suyunu kaynatıp içiyolar, Hiç denedinizmi.... Cevaplarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?