Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

tabiki bilgilendiririm canım.opuyorumnanaktan
ben önceden 1 şişe yapıp koymuyorum canım çünki bozuluyor etkisini kaybediyor.günde 2 kere içiyorum.ne zaman olursa farketmez.istediğin saatte içebilirsin.1 tatlı kaşığı sirke,1 tatlı kaşığı bal ve bardağı dolduracak kadar su.yemeklerden sonra içiyorum.sadece buda yetmez ekmekten kısacaksın.ben günde 20 mekik çekiyorum.fazlasına dayanamadığım için.bunları öneririm ama kesinlikle ekmeği kıs canım 1 dilim ye yeter.sabahları kahvaltını iyi yap yani haşlanmış yumurta falan ye protein al.öğlenleri fazla yüklenme.akşam ise hafif ye canım.bunlara dikkat edersen kilo verirsin tatlım...vereliniortak

tabiki bilgilendiririm canım.opuyorumnanaktan
ben önceden 1 şişe yapıp koymuyorum canım çünki bozuluyor etkisini kaybediyor.günde 2 kere içiyorum.ne zaman olursa farketmez.istediğin saatte içebilirsin.1 tatlı kaşığı sirke,1 tatlı kaşığı bal ve bardağı dolduracak kadar su.yemeklerden sonra içiyorum.sadece buda yetmez ekmekten kısacaksın.ben günde 20 mekik çekiyorum.fazlasına dayanamadığım için.bunları öneririm ama kesinlikle ekmeği kıs canım 1 dilim ye yeter.sabahları kahvaltını iyi yap yani haşlanmış yumurta falan ye protein al.öğlenleri fazla yüklenme.akşam ise hafif ye canım.bunlara dikkat edersen kilo verirsin tatlım...vereliniortak

teşekkürler tatlım bilgin için.ben zaten uzun zamandan beri sabah 1dilim ekmek yerim akşam hiç yemem..8 kilo fazlam var.yediklerime çok dikkat ederim ama kilo bende takıntı haline geldi.o yüzden veremiyorum galiba akşamlarıda abur cuburu kestim.yeşil çaya ve elma sirkesine başladım bakalım hayırlısı...vereliniortak

bugün denedim.aksam da yatarkene hazirladim icicodum.esimde napiyosun .mideni böbreklerini yakacaksin.birde hastanelerde senle mi ugrasacam dedi vazgecirdi.bilemicem sirke de asit varr.acabami sorusunu soruyom...

bugün denedim.aksam da yatarkene hazirladim icicodum.esimde napiyosun .mideni böbreklerini yakacaksin.birde hastanelerde senle mi ugrasacam dedi vazgecirdi.bilemicem sirke de asit varr.acabami sorusunu soruyom...

valla bana birşey olmadı.ama yine kendin bilirsin.a.s.

kızlar 600 gram kadar vermiştim ve diyetime fitness a sirkeli suya devam ediyorum hiç bozup da bırakmadım ve gören de kilo vermişin diyo bana...hergün tartılmıyorum ve bu sabah iice heveslenip heyecanlandım bi çıktım tartıya resmen 800 gram fazla çıktım yaaa bu nasıl olur??zayıfladığım görüntümden de belli oluyo karnım içine çöktü resmen ama bi çıktım şok oldum..hastalık dönemimde de değilim üstelik;bu neden oldu sizceeee bilmiyorumkismilemafoldumben

arkadaşlar merhaba bend ekullanıyorum ama gram gram giidyo kiollar
acaba markası önemlimidir bu sirkenin kaliteli bişiymi almak laızmm

birde kabızlıgı giderdigi söleniyor dogrumu acaba ben yaklaışık 15 gündür kullanıyorum ama hala kabızlık yaşıyorum

valla sirkenin boğazı ve midesi hasta olmayanlar hariç bi zarar vereceğini sanmam.bi kaşık sirkeyi salatayla da yiyorum ben hergünn ne farkı var yanii.

kızlar 600 gram kadar vermiştim ve diyetime fitness a sirkeli suya devam ediyorum hiç bozup da bırakmadım ve gören de kilo vermişin diyo bana...hergün tartılmıyorum ve bu sabah iice heveslenip heyecanlandım bi çıktım tartıya resmen 800 gram fazla çıktım yaaa bu nasıl olur??zayıfladığım görüntümden de belli oluyo karnım içine çöktü resmen ama bi çıktım şok oldum..hastalık dönemimde de değilim üstelik;bu neden oldu sizceeee bilmiyorumkismilemafoldumben

moralini bozma bence önemli olan tartıda gördüğümüz kilo değil, vücudumuzdaki değişiklik, ne kadardır spor yapıyorsun bilmiyorum ama vücut kas yapmaya başladıkça ağırlık artabiliyormuş,

canım üzülme,bende de aynısı olmuştu..tabi ben 20 günde bıraktım o ayrı konu da:)))yine yapmayı düşünüyorum..
hatta bir bayan buraya yazmıştı.görünüş olarak 10 kilo vermiş gibi duruyormuş ama gerçekte sadece 4-5 kilo vermiş...bende tartıda hayal kırıklıgına ugruyordum ama her gören zayıflamışsın sen diyodu:)

bu sirkeli suyun sırrı nerede bilmiyorum yaklaşık 20 gündür yapıyorum ama bir fark yok
tabi arada atladıklarımda oldu ama bilemiyorum ben yanlış yapıyorum kilo veriyorum ama haftada bir kilo zaten iyetteyim bu yememezlikle veririm

birde ben çörek otu kullanmak istiyorum birlikte kullanablirmiyim acaba

bu sirkeli suyun sırrı nerede bilmiyorum yaklaşık 20 gündür yapıyorum ama bir fark yok
tabi arada atladıklarımda oldu ama bilemiyorum ben yanlış yapıyorum kilo veriyorum ama haftada bir kilo zaten iyetteyim bu yememezlikle veririm

birde ben çörek otu kullanmak istiyorum birlikte kullanablirmiyim acaba

ben kullananları duymuştum.

selam kızlar size özür dileyerek birşey soracam.ben elma şirkesini yaklaşık 3haftadır içiyorum.bir ikidir birşey farkediyorum. akıntılarım olduğu için günlük ped kullanıyorum.bugün bir baktım yeşil bi sıvı gelmiş pedime. akıntım normal sıvı ama pedde yeşillik verdı.hemde epey vardı.acaba sirkeyle bi alakası olabilirmi.böyle bir durum yaşayan oldumu.

63 kilo idim. 3 ay boyunca diyet yaptım şu an 54 kiloyum. Sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi içtim kahvaltı öncesinde bir ay boyunca. sonraki bir ay bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve yarım limon sıktım..bunun yanında diyet yaptım ama çok rahat bir diyetti. 9 kilo verdim. AYrıca yatmadan önce eger yapabiliyorsanız bir diş sarımsak yutun bütün olarak. Müthiş yağ yakıyor. Benim verdiğim 9 kilonun tamamı yağdan gitti. Tavsiye ederim

selam kızlar size özür dileyerek birşey soracam.ben elma şirkesini yaklaşık 3haftadır içiyorum.bir ikidir birşey farkediyorum. akıntılarım olduğu için günlük ped kullanıyorum.bugün bir baktım yeşil bi sıvı gelmiş pedime. akıntım normal sıvı ama pedde yeşillik verdı.hemde epey vardı.acaba sirkeyle bi alakası olabilirmi.böyle bir durum yaşayan oldumu.

Hayır canım onunla hiçbir ilgisi yok ya üşüttün yada mikrop kaptın mutlaka doktora gitmelisin.

X