- Konu Sahibi deniz diyette
Günaydın kızlar ateşböceği neredesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gece yemedin inşallah.Hunharca yemek yiyordu
Günaydın canim. Nasilsin.Günaydın kızlar ateşböceği neredesin?
Oğlanla yumurta pisirdik 2 tane pisirdi.Canım gece yemedin inşallah.
Benimde gözüm kalıyor ama yemedim.bende evde kekler börekler. Sucuklu yumurta kar var yemiyor çocuklar yenmezse çöpe gider yemeyeceğim.Oğlanla yumurta pisirdik 2 tane pisirdi.
İkisini de yemedi. Uyumadan onlari yedim pismanim.
Neyse ki yumurtayda. Kahvaltıyı pas gecerek dengelemeye çalışacağım
helal olsun sana canim. Bende bugun hafif besleniyorum.Benimde gözüm kalıyor ama yemedim.bende evde kekler börekler. Sucuklu yumurta kar var yemiyor çocuklar yenmezse çöpe gider yemeyeceğim.
Aynen canım zor kilo vermek sabir gerekli ben de sekiz 16 yapmaya çalışıyor um 16 saat başlamıştır.helal olsun sana canim. Bende bugun hafif besleniyorum.
Çocuklu ev olunca çocuklar yesin diye yapıyoruz. Bende sabah kek yaptim tencerede.
Yunusacik olmus kenarindan bi lokma yedim,
Çok geçmiş olsun canım.insallah çabuk toparlanirsin.Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla
Kadın diyo neyse ki kilolu değilsin beni bi gülme aldı tam bu emojiyi yaşadım hem ağlayıp hem güldümÇok geçmiş olsun canım.insallah çabuk toparlanirsin.
Ay inşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım.insallah çabuk toparlanirsin.
Çok şükürKadın diyo neyse ki kilolu değilsin beni bi gülme aldı tam bu emojiyi yaşadım hem ağlayıp hem güldüm
Bende nerede gözükmüyor diyordum.yaninda biri varmı yanlız idare edebilecek mısın?Ay inşallah canım Allah razı olsun
Özledim kız sizi vallaBende nerede gözükmüyor diyordum.yaninda biri varmı yanlız idare edebilecek mısın?
Sen iyileş sonra yaparsin canım.bende spor yapıyorum ama sikilasamiyorum zayiflamadan göbek girmiyor.Benim pilates yalan oldu o değil de
Dukan denesene bebişim zor değil yaparsın et tavuk yumurta seviyorsanSen iyileş sonra yaparsin canım.bende spor yapıyorum ama sikilasamiyorum zayiflamadan göbek girmiyor.
Günaydın balım çok şükür iyiyim şişlik de kalmadı agrım da üstüne basmamaya çalışıyorumGünaydın herkese.atesbocegi nasıl oldun özenti nerelerdesin?