- Konu Sahibi deniz diyette
ölçü al bakalım birde spor pek yapmıyoruz bu ara ondan olabilir.Kızlar göbeğim sanki hiç gitmiyor gibi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölçü al bakalım birde spor pek yapmıyoruz bu ara ondan olabilir.Kızlar göbeğim sanki hiç gitmiyor gibi ya
Havalar ısındı ya sezonu açtı tabi bebelerGEZİDE öğrencilerden canım çekti
Evet haftasonu pilates seti alacağım kuzum sıkılaşmam lazımölçü al bakalım birde spor pek yapmıyoruz bu ara ondan olabilir.
Bende yaklaşık an itibari ile 24 saattir yemek yemedim iftara kadar 26.30 saat olcak yıkılmadım ayaktayımEvet haftasonu pilates seti alacağım kuzum sıkılaşmam lazım
Yarın alayım ölçülerimi
Kızlar yemeğimi yedim ve günü kapatıyorum inşallah sabah 8.30 a kadar yemek yok
Maşallah canım ya, ben o kadar dayanamam galibaBende yaklaşık an itibari ile 24 saattir yemek yemedim iftara kadar 26.30 saat olcak yıkılmadım ayaktayım
Açlık Yok şükür baş ağrısı var.Maşallah canım ya, ben o kadar dayanamam galiba
Bi de geziye gittin maşallah sana valla
Niyetli olunca insan acıkmıyo çok garip dimiAçlık Yok şükür baş ağrısı var.
Amaaaaannnnnn... anneciğin şimdi döktürmüştürGeçer geçer annem çağırdı iftara geçmez mi
Ben dayaniyorum ayni oruc gibi oluyo sabah 8 9 gibi turk kahvesi geri kalan zamanda midem bulandigi icin limonlu su iciyorum aksam 6 7 gibi yemek yiyip sonrada bisey yemiyorum. Ama bi rayina oturtabilirsem cok guzel olucak :)Hoşgeldin canım ilk zamanlar uyguladık sonra free takılmaya başladık, sen neler yapıyorsun
Tek öğün ben hayatta dayanamam ya yapabilen varsa helal olsın
Gep beraber olsun fıstıkAmaaaaannnnnn... anneciğin şimdi döktürmüştür
Allah yardımcın olsun bacım
Maşallah diyeyimBen dayaniyorum ayni oruc gibi oluyo sabah 8 9 gibi turk kahvesi geri kalan zamanda midem bulandigi icin limonlu su iciyorum aksam 6 7 gibi yemek yiyip sonrada bisey yemiyorum. Ama bi rayina oturtabilirsem cok guzel olucak :)
Cansın sen ye yerime deGep beraber olsun fıstık
Bakıyorımhttps://www.google.com/amp/www.hurr...orunmenin-sirri-gunde-tek-ogun-yemek-40911693. Link bu bence bi bakin :)
Tamam dir.Cansın sen ye yerime de
Sağolasın canım benim cümlemizin kabul etsin inşallah.Selam kizlar.
Annemde temizlik vardi giremedim. Ben bu hafta sabit geldim. Güncel kiLom 61.1
Sislik var. Wc sorunu.
Derken sivi detoks ise yaramadi.
Ooya Allah kabul etsin canim. Masallah tebrikler.
AAtesBocegi bende istiyorum geziye gitmek.
Amiira bakacagim. Merak ettim. Benim cevremde de aksamdan aksama yemek yiyenler var. Harbi incecikler.