• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Diyeti 2 Haftada 10 Kilo

Simdi baktim cok guzel yorumlar var uygulayanlardan, bu diyete bugun basladim kahvaltimi yaptim,gecede yogurdu yesem bu diyet bozulacak :) bilemedim simdi :) ay benim hic karnim yoktu kilo alsamda cikmazdi, simdi hala 5aylik hamile gibiyim aynaya baktikca sinirim bozuluyor oyuzden canevimden vurdun cnm :)tabi basenimden hic bahsetmiyorum :)))
Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yok En Büyük KK

Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yok En Büyük KK
Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yok En Büyük KK[/QUOTE

Eklentiler

• CYMERA_20150313_220440.jpg
    CYMERA_20150313_220440.jpg
    652,5 KB · Görüntüleme: 262
Canm sagdaki 3 yil oncesi soldaki de ramazan aynda cekinmistim ne kadar kiloluymusum onu farkettim benim bacaklarim kalım ramazandan sonra bi 4 kilo aldim heralde :KK17:

Kızlar bende bugün başladım diyete 61 kg inşallah irade me sahip çıkıp kendime verdiğim sözü tutabilirim Ama ben daha şimdiden cok acıktım nasıl dayancam bilmiyorum

Kızlar bende bugün başladım diyete 61 kg inşallah irade me sahip çıkıp kendime verdiğim sözü tutabilirim Ama ben daha şimdiden cok acıktım nasıl dayancam bilmiyorum
Ilk gun biraz zorlanirsin ama sonra kolay gelir ben alistim gunde 3-4 yiyorum vucud istiyo artik..
Ama biraktim ben bikac gundur bugun farkettim tartilmadm ama biraz gobegim gitmis :KK49:

B
Ilk gun biraz zorlanirsin ama sonra kolay gelir ben alistim gunde 3-4 yiyorum vucud istiyo artik..
Ama biraktim ben bikac gundur bugun farkettim tartilmadm ama biraz gobegim gitmis :KK49:
bende daha bu saat oldu 3. Elmanın yarısını yiyebildim hiç yiyesim yok ve cooook acıktım

Son günlerin modası haline gelen elma diyetiyle karşınızdayım. Herkes soruyor biliyor musunuz paylaşır mısınız diye? Aslında netten bulmak zor değil ama insanlar biraz da güven istiyor. Size şimdi yüzde yüz etkili ve sağlıklı bir diyet olan elma diyetini sunuyorum. Yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı. 2 haftada 10 kilo veriliyor bu diyetle. Tabi ki hatırlatmak isterim kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye bu oran değişebilir.

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.

Kahvaltı:
  • 1 katı yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 3 adet zeytin
  • yeşillik, domates, salatalık vs
  • 1-2 dilim kepekli ekmek
  • Şekersiz veya az şekerli çay
  • Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Kolay gelsin, afiyet olsun:)

Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek:KK43:(kaynak:çiğdemce lezzetler)
bjbjb
Son günlerin modası haline gelen elma diyetiyle karşınızdayım. Herkes soruyor biliyor musunuz paylaşır mısınız diye? Aslında netten bulmak zor değil ama insanlar biraz da güven istiyor. Size şimdi yüzde yüz etkili ve sağlıklı bir diyet olan elma diyetini sunuyorum. Yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı. 2 haftada 10 kilo veriliyor bu diyetle. Tabi ki hatırlatmak isterim kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye bu oran değişebilir.

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.

Kahvaltı:
  • 1 katı yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 3 adet zeytin
  • yeşillik, domates, salatalık vs
  • 1-2 dilim kepekli ekmek
  • Şekersiz veya az şekerli çay
  • Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Kolay gelsin, afiyet olsun:)

Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek:KK43:(kaynak:çiğdemce lezzetler)

valla herkes başlıck dıye yorum yazmış.deneyenlerden ses yok ya da yarıda kalmış.benden size tavsiye unlu mamulleri pilav makarna falan filanı hayatınızdan cıkarın otomatık olarak zaten mıde ufaldıkca yeme hıssı gıdecek.ve bu sadece 2 haftanızı alacaka bayanlar. kendınızı zorlamayın .evde ne yemek varsa 1 kepçe yiyin. sadece tuzu az katın o kadar. suyuda ne kadar ıcebılırsenz.çunku vucud suya ıhtıyacı oldumu zaten uyarıyor.ama unutmayalım kı bazı susamaların belirtisi açlık olabılyor ve su içince acıkma hıssınız de kayboluyor.benden size ufak tüyo olsun bunlar. HERŞEY EKMEĞİ KESMEKLE BAŞLAR.çunku mideyi açtıkça açan ekmekdir. çorbanızı için 2 dakka dınlenın sofrada açlıgınız zaten gidecek. şeker istegınede tarçın birebir. yanınızda tasıyın ;)

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Arkadaşlar ben elma diyetine dün başladım ancak bugün akşam eşimle dışarı çıktık ve 3 dilim pizza ortaboy yedim bozmadan devam edebilirmiyim yoksa yeniden mi başlamam lazım kilo almış olabilirmiyim cvp lütfen aa bide hafta sonu piknik varr

Cnm arada kacamaklar olur ama çok kacırma normalde yenmez tabi ama ekstra durumlar çıkabilşyo bende yarın tam olarak baslıycam kısmetse yapınca veriliyo kilo bu diyette ben denedim ramazana kadar vermem laxım

bende senin gibi düşünüyorum mehtapçım ama bırakmadım devam ediyorum yarın benim için zor olucak onuda atlattım mı tamamdır sonra on gün kısmetse devam veriliyor bencede ama ben yeşil çay sevmiyorum ve gün içinde hiç içmiyorum bana ne önerirsin:)

Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedi bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)

Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedi bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)
Nasil yani? Normal yemek mi yedin? Yoksa sade kahvalti mi?

Back