- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Yağmur olayı çok oluyor orada hele seralara verdiği zarar herpimizi ciddi etkiliyor.Kışı genelde ılıman canım. Sizin o taraflara kar yağdığı zaman ayazı bize vuruyor o kadarManavgat' ta çalıştım gerçekten harika oraları da...
Ecem afiyet olsun.Merhabalar hanımlar
28 aralık menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin domt biber
1 dlm tbe
ara 1 elma
ikindi
tavuklu yeşil salata
1 dlm tbe
akşam
1 kepçe buğday çorbası
8 adet etli lahana dolması
1 dlm tbe
3 adet form busküvi 3 gong
su 1,5 lt
spor yok
@Zipzip-
Önceden eşlerde yazmıştı fenaydı direk şutlandılar.Benimki alır kendi cevap yazar.
o potansiyel var .. hayatta soylemem
Yalan yok bazen ozluyorum biri beni kiskansin. Sonra da diyorum Derya kasinmaaaAman eksik olsun, benimkinin genlerinden fışkırıyor 100 kiloda olsam
kıskanır o beni yapısı bu ..tatlım elinden gelse mumyalayacak beni
Benimki erkekleri değil kuzu direk hedef benim beni kıskanıyor .bütün ilgim herseyim onun olucak onunla vakit geciricembenimki kiskansa zaten isimiz zor. Ben teknolojide calisiyorum koca sirkette topu topu 2-3 kiz variz, hepsi erkek.
Sağ ol bitanemAfiyet olsun ablacim
Yabancı mi eşinYalan yok bazen ozluyorum biri beni kiskansin. Sonra da diyorum Derya kasinmaaa
Saka bir yana tabiki esimi evimi isimi herseyi seviyorum alisti burda yasamaya. Ama insan bazen diyor yani dinledigim muzigi anlasa, beraber Turkce birseyler izlesek filan.. artik kizlarimla yaparim insallah. Onlarin da mecburen Turkce ikjnci dil oluyor. Okulda lehce egitim. Ne diyelim rabbim baska sorun. Vermesin
Kaşınma Derya kaşınmaYalan yok bazen ozluyorum biri beni kiskansin. Sonra da diyorum Derya kasinmaaa
Saka bir yana tabiki esimi evimi isimi herseyi seviyorum alisti burda yasamaya. Ama insan bazen diyor yani dinledigim muzigi anlasa, beraber Turkce birseyler izlesek filan.. artik kizlarimla yaparim insallah. Onlarin da mecburen Turkce ikjnci dil oluyor. Okulda lehce egitim. Ne diyelim rabbim baska sorun. Vermesin
Su koronaya cok kizdim bu seneKesinlikle birde saat olayı var eğlence anlamında değiştimi o bilmiyorum ..
begendigine sevindim orti
bugun akşama ne yiyem onu dusunuyorum bakalim sen ne yapican
Kız sana birini etiket yaptım görmedin yineKaşınma Derya kaşınma
Polonyali canim. Ondan bunlarda pek yok kiskanclik kavrami. Yani tabi arada cikar deli kiskananlar ama biz 10 yildir evliyiz, 12 yildir beraber yasiyoruz, 14 yil once tanistik. Yani artik eskidikYabancı mi eşin
Yalan yok bazen ozluyorum biri beni kiskansin. Sonra da diyorum Derya kasinmaaa
Amanin su boreho neymis yahu oype. Yuuh. Bir de bis kalori yani doyurmaz daşimdi sabah ev poğaçası yedim. çok ufaktı ama inan hala açım
ev poğaçası ortalama kalori 117 iken su böreği 750 kaloriymiş
canım da su böreği çok çekmişti ama nöööö kalsın dedim doğal olarak.
öğlene tavuk pilav varmış kız kim yapmıştıaskrhpozitif sen çocuklara yapmıştın değil mi?
başka sey isteseymişim olacakmış. onunla ayran içmeyi planlıyorum 3 gibi. akşama yoğurt belki yerim yine.
Planım bu şekil.
Amanin su boreho neymis yahu oype. Yuuh. Bir de bis kalori yani doyurmaz da
Hemen bulmalıyımKız sana birini etiket yaptım görmedin yine
Himm o ayrii. Ne guzel iste daha nee. Cocuk olana kadar bis de oyleydikBenimki erkekleri değil kuzu direk hedef benim beni kıskanıyor .bütün ilgim herseyim onun olucak onunla vakit geciricem
Yuz bin adim mii. Oyy oyy oyy 1 haftada atmamisimdir onuaynen...
bir de hafif deriz ya hani ki gerçekten hafiftir ağır gelmez
anam bi googleladım iyi ki bakmışım
yüz bin adım atmam gerekecek eritmek için
Dogru haklisin canimKaşınma Derya kaşınma
Aa gelmedi yaa. Bazen gelmiyor anlamiyorum nedenKız sana birini etiket yaptım görmedin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?