- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Eşiniz yabancımı.Yalan yok bazen ozluyorum biri beni kiskansin. Sonra da diyorum Derya kasinmaaa
Saka bir yana tabiki esimi evimi isimi herseyi seviyorum alisti burda yasamaya. Ama insan bazen diyor yani dinledigim muzigi anlasa, beraber Turkce birseyler izlesek filan.. artik kizlarimla yaparim insallah. Onlarin da mecburen Turkce ikjnci dil oluyor. Okulda lehce egitim. Ne diyelim rabbim baska sorun. Vermesin
Maske hala zorunluda sorumsuz olan bazı vatandaşlar maskeyi off yaptılar takmıyorlar bile ..Su koronaya cok kizdim bu sene
Yaa Turkiyeye geldik heryer kapaliydi disarda bile maske zorunluydu. Dobduk zaten sonra burda karantina. Biz donduk Turkiyede heryer acildi maskeler cikti
5.5 cnmkaç aylık minnoş?
tişikkir idirim cinimEcem afiyet olsun.nerdesin gı
Ne anlarlar böyle düşünerek acaba.Benimki erkekleri değil kuzu direk hedef benim beni kıskanıyor .bütün ilgim herseyim onun olucak onunla vakit geciricem
Cok rahatlar anlayabiliyorum seniPolonyali canim. Ondan bunlarda pek yok kiskanclik kavrami. Yani tabi arada cikar deli kiskananlar ama biz 10 yildir evliyiz, 12 yildir beraber yasiyoruz, 14 yil once tanistik. Yani artik eskidik
Ben 4 sene yapmadım yine aynı kuzu kız şuan 2.5 yaşındaHimm o ayrii. Ne guzel iste daha nee. Cocuk olana kadar bis de oyleydikondan hep derim iyiki acele etmedim cocuk yapmaya diye. Simdi butun ilgi cocuklarda ikisi de kucuk baya 1-5 yasindalar.
soğukkkk dıdıdıdıdıdı yürüyemiyorum ehehehAfiyet olsun canim. Ee spor neden yokk
Sana böcüüm diyebilir miyimtişikkir idirim cinim
buralardayım ama yazamıyorum yoğunluktan
Sen değil ondan canım Elhan abla ya yaptımAa gelmedi yaa. Bazen gelmiyor anlamiyorum neden
teşekkür derim de biraz önce baktım 1600 kalori olmuş yediklerimAfiyet olsun canim
Cok gibi görünmuyordu o kadar varmiymisteşekkür derim de biraz önce baktım 1600 kalori olmuş yediklerim
olmamış yani bu gün
daha dikkat edeyim
Adamlar hayatın dibini yaşıyorlar rahat insanlar birde.Cok rahatlar anlayabiliyorum seniturizmciyim ben otellerde çalıştım . bizdeki ayıp olan çoğu şey onlar için eğlence. bir gece masada bir grup oturuyor Deli gibi kahkaha atiyorlar dinledim merak edip yellenip yellenip buna guluyorlardı
elbette diyebilirsinSana böcüüm diyebilir miyim
Sağlık sıhhat nasıl bitanem
vauvvvCok gibi görünmuyordu o kadar varmiymis
Ben galiba gunluk 3000 kalori alıyorum
kolay gelsin canım
Heyy masallah canim. Kolay gelsin. Ohh icin nasil rahatyir temizlik sonrasi.
teşekkür ederim kizlarSelam canim kolay gelsin
Polonyada nasıl tanıştınız? oraya nasil gittin merak ettim şimdi ben de kendimi yurtdisina atmak istiyorum. dili nasil öğrendin zor mubenimki kiskansa zaten isimiz zor. Ben teknolojide calisiyorum koca sirkette topu topu 2-3 kiz variz, hepsi erkek.
8000 -10000 adim atiyorum sporda yapmiyorumvauvvv
yine de kilo almıyorsan demek çok spor yapıyorsun
ben günde 3000 kalori alsam kapılardan sığmam herhalde ... yani enden
Merhaba canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?