Yuzde hesabı mi canimya bir de şu oran formülünü versene hesaplıyım kendiminkini
Afiyet olsun kaptanim28 Aralık
07.30 Bir bardak detoks suyu
12.30 Tavuk suyu çorba, bir kase salata
13.30 Sade Türk kahvesi , biraz yer fıstığı
18.30 Yoğurtlu ıspanak, bir dilim tb ekmeği
İki litre su
Bitki çayları
Spor Eki Görüntüle 2978137
Zipzip- Cordelia
Canım ben de ortalama 500-700 olarak kaba hesap düşünmüştüm. Bu hafta hedefim 1000 gr...geçen hafta 1700 ' dü kilo kaybı ihtimal bu hafta o kadar veremeyeceğim. O yüzden menüyü elimden geldiğince azaltiyorum. Kızlar bu durumdan endişeli ama sadece bu hafta önemli benim için. Eee kaptanlık söz konusuOO süpper menü olmuş
dün herkes bayılacak kadar az yemiş neredeyse
ama bu 12 bin adıma 200 kalori çok az yaa hesaplamada bir hata yapmış olabilir mi program?
ya da yavaş yürüme hızlı yürümeye göre mi kaloriyi hesaplıyor?
Boncuk bulmuş gibisin hayırdır bebem
Kaptan diyen diline kurban olurum seninYuzde hesabı mi canim
(Geçen cuma -bu cuma )×100 /gecen cuma
Afiyet olsun kaptanim
Kolay gelsin. Onu çok seviyorum. Selam söyle.Madam yoğun çalışıyor pek gelemiyor
bugün farklı bir mutluluk var içimde ablaBoncuk bulmuş gibisin hayırdır bebem
Keleşi bulamadı bu sabah belki.
Canım ben de ortalama 500-700 olarak kaba hesap düşünmüştüm. Bu hafta hedefim 1000 gr...geçen hafta 1700 ' dü kilo kaybı ihtimal bu hafta o kadar veremeyeceğim. O yüzden menüyü elimden geldiğince azaltiyorum. Kızlar bu durumdan endişeli ama sadece bu hafta önemli benim için. Eee kaptanlık söz konusu
Haftalik yuzde 1lik kayip bile guzel benceben de bu hafta abarttım sanırım biraz ama haftaya buna dayanamayabilirim.
bir de yılbaşı yemek vs abartabilirim diye bu hafta iyice dayanabildiğim kadar dayanayım dedim ama dün çöktüm artık.
şu an oranım 1.89 civarında.
ama düşünüyorum düşünüyorum hamilelik öncesi kıyafetlerime girmek için rahat 1 ayım var daha.
O da bu azimle gidersem tabi...
Guzel bir kahvalti afiyet olsun ablacimEki Görüntüle 2978143
Kırmızı başlıklı kızlarım ben kahvaltıya başlıyorum. Hadi gelin beraber olsun.
Bu hafta ara mi versek mastefite
Her ikisi icinde Allah sifa versin canimPufff anneannem fenalasmis yasli olunca insan Allah kurtarsin cektirmesin diyorama kucuk olunca hep umut etmek istiyor, kuzenin cocugu ameliyat olacak dua edin daha cok kucuk beyin ameliyati ve zor malesef
Olacak yavaş yavaş inşallah.ben de bu hafta abarttım sanırım biraz ama haftaya buna dayanamayabilirim.
bir de yılbaşı yemek vs abartabilirim diye bu hafta iyice dayanabildiğim kadar dayanayım dedim ama dün çöktüm artık.
şu an oranım 1.89 civarında.
ama düşünüyorum düşünüyorum hamilelik öncesi kıyafetlerime girmek için rahat 1 ayım var daha.
O da bu azimle gidersem tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?