Teşekkür ederim ablacimo zaman google de ücretsiz pdf kitap diye arttır gülüm genel de indirmek gerekiyor diye biliyorum ama indirmeden google nin uygulamasından hemen açılıp okunabilen kitaplarda arada olabiliyordu
Amin inşallah sağlık olsun hanımcim.Burdayım hocam sağol hep birlikte olalım
Bir çoğunuz benim çocuğum yaşındaşınız
Yaa hep birsey cikti abla denk gelemedim finalineCiddenmi meclis bile seyrettti o saatte
Sağlık önemli hocam iyi olalımdaAmin inşallah sağlık olsun hanımcim.
Normal bölümleri seyrettin ama demi.Yaa hep birsey cikti abla denk gelemedim finaline
Simdide kardesimin dersi baslayacakk
Telefondan izlemeyide pek sevmiyorum:)
ben de izlemedim :))Ciddenmi meclis bile seyrettti o saatte
Bizim idare o konuda çok anlayışsız canım maalesefGeri kalanını okuldan izin al canım. Bir günden fazla olduğunda yazışmalarla hallediyorlar. En son kaymakamliga gidiyor.
ne demek gülüm bir faydam olmadı bileTeşekkür ederim ablacim
Bende sonradan seyretmeye başlamıştım..ben de izlemedim :))
Izledim abla belki son 2-3 bölümü izlememis olabilirim:)Normal bölümleri seyrettin ama demi.
Fırsat buldunmu seyret bence fenaydı fenaa
ne demek gülüm bir faydam olmadı bile
Ben de izliyorum. Bir aşk-ı memnu bir yaprak dökümü ne zaman görsem izlerimAşkı-Memnu tekrarı final gene seyrediyorum bihter ağlıyorrrr kahroldu gene
birazını izleyip bakmıştım , o dönemler arada tv izliyordum , son 10 senedir hiç izlemiyorum türk dizilerine sabrım gelmiyor fazla bağırtı stres var, geçen seneler arada eşime odaya çay götürdüğüm de(ben her zaman mutfakta masa başı leptabın karşısın da yaşıyorum ) az oturup güldür güldüre bakıyordum , artık ona da bakmıyorumBende sonradan seyretmeye başlamıştım..
Heyecanlıydı zaten son bölümlerideIzledim abla belki son 2-3 bölümü izlememis olabilirim:)
Bu bitince yaprak dökümü başlıyor oda sonlara yaklaştı zaten.Ben de izliyorum. Bir aşk-ı memnu bir yaprak dökümü ne zaman görsem izlerim
Hiç tv yok o zaman şimdi,vakitte geçmez hiç ..birazını izleyip bakmıştım , o dönemler arada tv izliyordum , son 10 senedir hiç izlemiyorum türk dizilerine sabrım gelmiyor fazla bağırtı stres var, geçen seneler arada eşime odaya çay götürdüğüm de(ben her zaman mutfakta masa başı leptabın karşısın da yaşıyorum ) az oturup güldür güldüre bakıyordum , artık ona da bakmıyorum
Üzüldüm ...Bizim idare o konuda çok anlayışsız canım maalesef
Evet canım, birkaç bölümü kaldı. Birkaç hafta geçmeden tekrar verirler zaten ben de yine zevkle izlerim heheBu bitince yaprak dökümü başlıyor oda sonlara yaklaştı zaten.
ben internet bağımlısıyım tv ye ihtiyaç ondan yok izlediğim diziler animeler filmler mutlaka olur bir de pdf kitaplar , diziden sıkılsam kitap okuyorum kitaptan sıkılsam kişisel gelişim v.s. ile ilgili altyazılı videolar oluyor youtube de onlara bakıyorum, olmadı oyun oynuyorum , hiç sıkılmıyorum ki :))Bu bitince yaprak dökümü başlıyor oda sonlara yaklaştı zaten.
Hiç tv yok o zaman şimdi,vakitte geçmez hiç ..
Ne yapacaksın? Bana fikir olsunben kalktım yemek hazırlıklarına girişeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?