Iste abla simdi almiyorum da alirsam diye korkuyorumOlsun ama gün içinde kendine sınır koy bunu yerken,ilerisini düşün bence kilo almaman zaten süper keşke bende öyle olabilsem..
sıkılıyoruz galiba elifim her gün aynı gibi geçiyor yenilik istiyoruz o da yok olmuyor karbonhidratın geçici rahatlamasına kendimizi bırakıyoruz galibaCok fazla karbon tuketiyorum farkındayım abla da kendime engel olamiyorum
Tek tesellim kilo almiyorum 2 yildir ayni kilodayim 55-58 arasi degisiyor
Heyecanla bekliyorumIste abla simdi almiyorum da alirsam diye korkuyorum
Yeni yilda yeni baslangiclar düşünüyorum bakalim basarabilecek miyim
İlerki yıllarda mutlaka alınıyor birde yaş alıyoruz çünkü.Iste abla simdi almiyorum da alirsam diye korkuyorum
Yeni yilda yeni baslangiclar düşünüyorum bakalim basarabilecek miyim
ben kendim çözerim kıızzzzÇok karışmayın.Çözemeyiz.
Harikasın sen canım.Cordelia canımsın merak etmen bile gönlüme bahar rüzgarı estirdi
gülüm bu ara kitaplara sardım gülüm ev iş aş dışın da oturup pdf kitaplara bakıyorum , gerçi akşamları iki de bir baba oğuldan biri tepeme gelip konsatrasyonumu bozsa da ilk sıra bitirmem gerekenlerden 1 kitap kaldı
Olabilir abla valla her günüm aynı geçiyor bunaliyorum bazensıkılıyoruz galiba elifim her gün aynı gibi geçiyor yenilik istiyoruz o da yok olmuyor karbonhidratın geçici rahatlamasına kendimizi bırakıyoruz galiba
Kilonu koruyor musunHeyecanla bekliyorumbeni de sürükle
Teşekkür ederim ablacimİlerki yıllarda mutlaka alınıyor birde yaş alıyoruz çünkü.
Sen başarırsın merak etme
ne harikası gülüm sakince otursam okusam 2-3 güne bitecek kitap 1 haftadır sürünüyor:)benim koca okuduklarımı görmesin yine laf etmesin diye yan sayfaya dizi oyun v.s. açıyorum hem de her gün :)Harikasın sen canım.
Pdf kitaplari nerden bulabilirim ablaCordelia canımsın merak etmen bile gönlüme bahar rüzgarı estirdi
gülüm bu ara kitaplara sardım gülüm ev iş aş dışın da oturup pdf kitaplara bakıyorum , gerçi akşamları iki de bir baba oğuldan biri tepeme gelip konsatrasyonumu bozsa da ilk sıra bitirmem gerekenlerden 1 kitap kaldı
ben de dahil çoğumuz aynı durum da hele de evdeysek işe v.s. gidilmiyorsa sürekli evde topla yıka pişir taşır dert dinle alttan al v.s. ile geçiyor , ben bu dünya da neyi başarmalıyım ne için geldim sorgusunu sık sık kendimize sorar oluyoruzOlabilir abla valla her günüm aynı geçiyor bunaliyorum bazen
Kilonu koruyor musun
Nereye sürüklenelim
Teşekkür ederim ablacim
Rica ederimmm kuzumOlabilir abla valla her günüm aynı geçiyor bunaliyorum bazen
Kilonu koruyor musun
Nereye sürüklenelim
Teşekkür ederim ablacim
ben facebook dan pdf kitap guruplarının dosyalar bölümüne girip tüm listeleri kurcalıyorum gülüm , face den pdf kitap diye arat bir sürü seçenek çıkar hangi tarz istersen bulursun ben genelde kuantum, parapsikoloji ,metafizik ile ilgili kitaplara bakıyorumPdf kitaplari nerden bulabilirim abla
En azindan bos vakitlerimde kitap okumaya baslayayim
Facebook kullanmiyorum abla da bir bakayimben facebook dan pdf kitap guruplarının dosyalar bölümüne girip tüm listeleri kurcalıyorum gülüm , face den pdf kitap diye arat bir sürü seçenek çıkar hangi tarz istersen bulursun ben genelde kuantum, parapsikoloji ,metafizik ile ilgili kitaplara bakıyorum
Final bölümünü hic izlemedimAşkı-Memnu tekrarı final gene seyrediyorum bihter ağlıyorrrr kahroldu gene
o zaman google de ücretsiz pdf kitap diye arttır gülüm genel de indirmek gerekiyor diye biliyorum ama indirmeden google nin uygulamasından hemen açılıp okunabilen kitaplarda arada olabiliyorduFacebook kullanmiyorum abla da bir bakayim
Ciddenmi meclis bile seyrettti o saatteFinal bölümünü hic izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?