Ya herkeste bir rehavat. Cuma gunumuydu dün? Sabah baklava sonra meyve uzerine pilav karbon yuklemesi yapmissin. Adimlarinda eksik lutfen adimlari tamamlayalim. Bugun de ekstra adim atarsan sevinirimSabah 1 dilim baklava
Öğle bir meyve tabağı yarım muz 1 elma-portal
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı ve taze fasülye
21.00
2 hurma ve çay
23.30
Sütlü şekersiz kahve
1,5 litre su
Adım daha fazladır ama kızım tel istediği için yanıma almıyorum çoğunluklaAmine Busra
az yediğimi sanmıyorumAlsam yemegini az mi yiyorsun acaba canim. Belki de aksam yemeginden sonra yakiyirsundur yediklerini ondan sabah ac uyaniyorsundur
Canım inş hafif elli bi hemşireye denk gel hiç hiç acımasınSen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederiz
Aaaa valla ben gezme olsun diye yani ordan avm ye geçicemZipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif BerryShake
Ben yapmayın kaptanımız kısa olsun dedi, ne varmış takımın isminde dedim, dinlemediler.
GünaydıınGünaydın tatlı hanımlar
Yesil mercimek koftesi, pilav,nohut, mercimek çorbası pilav ?Gündüzkü o kadar çok karbon nedir ?
Ama ben onları yemezsem sütüm hiç olmaz ki yani pilav dediğin tek yemek kaşığı . Eğer bunları yemezsem kilo vermem sağlıklı olur muYesil mercimek koftesi, pilav,nohut, mercimek çorbası pilav ?
hoşgeldinnADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ:87,350
HEDEF KİLONUZ: 1. Hedef 77 2. Hedef 69 3. Hedef 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık :) + kısa dönem hamilelik ilaçlar vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha önce ciddi kilolar verdim neden tekrar vermeyeyim :)
Selam herkese, yıllardır forum kullanıyorum diyebilirim. Ve Kadınlar kulübü sayesinde 50 kg a yakın KİLO verdim. Son dönemde hamile kaldım KİLO aldım ve gebeliğimin sonlanması ile birlikte daha da fazla KİLO aldım.
Hayatımda bazı dönemlerde KİLO verme isteği öyle bir geliyor ki tıpkı ilham gibi :) o an kafama koyduysam kimse önümde duramıyor. İnişleriyle çıkışlarıyla adeta savaşıyorum..
Bugün de o günlerden biri, hissediyorum..
Takımınıza kabul ederseniz sevinirim sevgiler
Afiyet olsun abla21 Aralık Menü
Sabah 9.00 Bir buçuk yumurta omlet , domates, salatalık, zeytin, peynir
11.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Marul, domates, salatalık, havuç, peynir, altınbaşak form bisküvili büyük bir kase salata
20.00 Meyve tabağı ( portakal, ekşi elma, mandalina, muz) birkaç dilim hepsinden
Bol bitki çayları
1 litre detoks suyu
1 litreden fazla su
Spor
Eki Görüntüle 2973528
Zipzip- Amine Busra
Bende hâla emziriyorum. 115ten geldim bu kilolara. Ayni gun bu kadar karbon alinmaz. Emziriyosun diye karbona yuklenirsen kg veremezsin. Aksine yesillik, su, yogurt, sut, kuru meyve, kuruyemiş lerle sutunun kalitesi artarAma ben onları yemezsem sütüm hiç olmaz ki yani pilav dediğin tek yemek kaşığı . Eğer bunları yemezsem kilo vermem sağlıklı olur muben 90 kiloya yakın bir insanim dün geceki yaptığım uzun zamandır aşamadigim gece beslenme bağımlılığının bir atagiydi ve beni boş anımda yakaladı
Günaydınlar hanımlar
Hepinize günaydın canlarım hayırlı sabahlar çok güzel bir gün olsun inşallah
Günaydııngüünaydıınn
Ah yine şu mankenHosbulduk canim venus ta su: venus freeze.
Insallah ya. Gitsin artik su kilolar.
Aboww iki dakikada ortada kalmışızZipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif BerryShake
Ben yapmayın kaptanımız kısa olsun dedi, ne varmış takımın isminde dedim, dinlemediler.
Tamamdir kaptanim daha dikkatli olurumBende hâla emziriyorum. 115ten geldim bu kilolara. Ayni gun bu kadar karbon alinmaz. Emziriyosun diye karbona yuklenirsen kg veremezsin. Aksine yesillik, su, yogurt, sut, kuru meyve, kuruyemiş lerle sutunun kalitesi artar
GünaydınlarGünaydıın
Ah yine şu mankene bizim gibi göbekli birini koyun da hasta tarafına
Hava da çok soğuk olduğu için zarar görmemiştir daha önce 1 hafta gitti elektrik o zaman herşeyi tüketmek zorunda kalmıştıkCok kotu olmus canim ya. Umarim buzlugubdaki ve buzdolabindaki gidalar zarar gormemistor
TeşekkürlerTamamdir kaptanim daha dikkatli olurum
Afiyet olsun kaptanım20 aralık menüsü
11.30
İki dilim ekmek peynir hindi fume domatesle sandviç
Nescafe
Ara yesilcay
15.00
Muzlu tahinli smotie
17.45
Yarim tabak bulgurlu pirasa
Yoğurt
21.00
Nescafe 2 kare bitter
Menüyü buraya attim diye gidip başka yerde atmisim rezalet
Zipzip- Kahve __Kokusu
Çok kötü bi durumHava da çok soğuk olduğu için zarar görmemiştir daha önce 1 hafta gitti elektrik o zaman herşeyi tüketmek zorunda kalmıştık
Teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanım
Çok kötü bi durum
Spordanfir o zaman canim, haklisinaz yediğimi sanmıyorumtüm yaz neredeyse bu düzende beslendim ama hiç spor yapmıyordum şimdi spor eklenince enerjim kalmıyor galiba çok erken acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?