- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
GünaydınlarGünaydın
Diyorum yanlışmı geldim acabaKaptanımız değiştirdi.
GünaydınlarHepinize günaydın canlarım hayırlı sabahlar çok güzel bir gün olsun inşallah
Gü aydınlar doğru gelmişiz bende öyle dedim kendimebende nerde bizim konu diyordum meğer konu başlığı değişmiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah
gronola
yeşil çay
öğlen
1 kase çorba
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
yoğurtlu brokoli
1 türk kahvesi
1 elma
1.5 lt su
adımlarım 4894
Nasıl oldun şimdi daha iyisindir umarım .Daha iyiyim canim atesim düştü ama telefona bakamiyorum
Ilerleyen saatlerde gelecegim
Navi guncellemiş uydu ayarlarıyla oynama dal içeri girbende nerde bizim konu diyordum meğer konu başlığı değişmiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah
gronola
yeşil çay
öğlen
1 kase çorba
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
yoğurtlu brokoli
1 türk kahvesi
1 elma
1.5 lt su
adımlarım 4894
Çok sevindimDaha iyiyim canim atesim düştü ama telefona bakamiyorum
Ilerleyen saatlerde gelecegim
Hosbulduk canim venus ta su: venus freeze.Venus dedigin nasil bisey cnm
Resmini attigini biliyorum
Onunla beraber karbonada dikkat edersen cok güzel incelme olur
Bu arada hosgeldin
Alsam yemegini az mi yiyorsun acaba canim. Belki de aksam yemeginden sonra yakiyirsundur yediklerini ondan sabah ac uyaniyorsundurson günlerde sabahları çoook aç uyanıyorum. önceden kahvaltıyı 12 gibi yapardım şimdi 10 u bile bekleyemiyorum. niye böyle oldu ki acaba
Cok kotu olmus canim ya. Umarim buzlugubdaki ve buzdolabindaki gidalar zarar gormemistorGünaydın arkadaşlar dün hala böyle yerler var mı denilecek kadar kötü bir gün geçirdim gece yarısına kadar elektrik gelmedi
Gunaydin. Ben de ayni senin gibiyim canim. Gece yatmadan en az 4 saat once kesmem lazim degilse cok yaniyor midem. Reflu var bende.Günaydın güzel takımimgeceyi kötü geçirdim yatmadan bir şeyler yersem hep böyle mide yanması ve susuzluk hissi ile uyanıyorum ama olsundu bazen düşeceğim sonra daha hızlı gideceğim o yüzden bugün yine yeniden en baştan gibi aşkla başlamalıyım çünkü yol uzun hedef güzel yoldaki arkadaşlar can can
Aynen canımGünaydın güzel takımimgeceyi kötü geçirdim yatmadan bir şeyler yersem hep böyle mide yanması ve susuzluk hissi ile uyanıyorum ama olsundu bazen düşeceğim sonra daha hızlı gideceğim o yüzden bugün yine yeniden en baştan gibi aşkla başlamalıyım çünkü yol uzun hedef güzel yoldaki arkadaşlar can can
Gunaydin kaptancimGünaydın
Naptin sen dolunay? Takimdasin bizide mi hiç düşünmedin. Neden aksam aciktin çünkü gunduz o kadar cok karbon almissinki. Ben aç gezerken siz bu kadar dolu menuyle gece o saatte o kadar şey yemek. Bugun ekstra adım bekliyorumMenüm
Kahvaltı 06.30
İki yumurta ile mantarlı omlet
Bir parça peynir
Ara 10.30
Küçük elma kutu süt bir avuç haşlanmış nohut
Öğle 12.00
1 kase salata
Yeşil mercimek köftesi 5 adet
Çok az mantar sote
Ara 16.00
2 kare bitter
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fırında tavuk yemeği
1yk Pirinç pilavı
Su 2.5lt olmuştu herşey yolunda idi bebeği uyutunca mutfağa girdim
Bir dilim kaşar
1 avuç çiğ kabak
1 ince dilim tam buğday ekmeği üzerine salçalı sosçok üzgünüm bir daha olmayack
@Zipzip-Amine Busra
Günaydın
Musmutlu günaydınlar
Herkese günaydın kızlar
GünaydınlaaarGünaydınnnn.
Adimda eksik
Gündüzkü o kadar çok karbon nedir ?Naptin sen dolunay? Takimdasin bizide mi hiç düşünmedin. Neden aksam aciktin çünkü gunduz o kadar cok karbon almissinki. Ben aç gezerken siz bu kadar dolu menuyle gece o saatte o kadar şey yemek. Bugun ekstra adım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?