Sanki bir yerde yanlış yapıyoruz.Ben okuyorum bişiyler gece
Yolda da story atın onu etiketleyip ahahabeni de metrodan alırsınız
Rahat uyudun mu tatlım?Hava eksi bilmem kaç kahvemi yaptım içiyorum çok güzel kar yağışı var ama yollar buz pisti gibi aşı olmaya gidicem araba da kışlık lastik yok
Günaydın canımGünaydınnnn.
Ne iyi ne kötü canım yatsam uyurum ama aşı var sağlık ocağına gidicem.2.doz beni öldürüyor sandım çok ağır geçti bakalım bu nasıl olacakRahat uyudun mu tatlım?
Günaydın canım
İnsallah bu sefer iyi gecer. Şifa olsun.Ne iyi ne kötü canım yatsam uyurum ama aşı var sağlık ocağına gidicem.2.doz beni öldürüyor sandım çok ağır geçti bakalım bu nasıl olacak
Amin inşallah Allah razı olsunİnsallah bu sefer iyi gecer. Şifa olsun.
Normal de ben de sabahları pek ugramam çocuğu yollar ya uyurum yada TV karşısında uyuklarim.bugun bakayim bir dedim
Sen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederizçaktırma. Ben de uyurum sabahları.
Sen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederiz
Günaydın pastel.Günaydın tatlı hanımlar
Çıbanın başı da bizdik zatenZipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif BerryShake
Ben yapmayın kaptanımız kısa olsun dedi, ne varmış takımın isminde dedim, dinlemediler.
GünaydınGünaydın tatlı hanımlar
Her zaman dürüst insanları sevmişimdirEvetttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?