Eline sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun inşaAllahAhaa firina yolladim
Benimkinler misır mantar sevmez sadece sucuklu ama ben biberde koydum
Canım çektiAhaa firina yolladim
Benimkinler misır mantar sevmez sadece sucuklu ama ben biberde koydum
Ohhh canın çektiEline sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun inşaAllah
Bende ekleyim benim esim bol malzemeli sever mide çöp zaten(HERKES HAKKINI HELAL ETSİN LÜTFEN)
Eki Görüntüle 2961800
Ayyy negüzel bende böyle kücük yapiyorum ama evdekiler kocaman olunca yetmiyorEline sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun inşaAllah
Bende ekleyim benim esim bol malzemeli sever mide çöp zaten(HERKES HAKKINI HELAL ETSİN LÜTFEN)
Eki Görüntüle 2961800
Bi ara senin gibide yapayım abla eminim öylede çok lezzetlidir, sana afiyet olsun şimdidenSagol canim bende hersey koyarim ama iste yemiyor naletler
Sagol canimCanım çekti
Eline sağlık
Pizza tepsileri var bir türlü alamadim tam kalibinda oluyor öyleBi ara senin gibide yapayım abla eminim öylede çok lezzetlidir, sana afiyet olsun şimdiden
Hakkını helal et lütfen canım ben vicdan azabı çekerim yoksa ödül gününde pizza yeOhhh canın çekti
Eline saglik canim cok guzel görünüyorEline sağlık canım çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun inşaAllah
Eki Görüntüle 2961800
Afiyet olsun helal olsunHakkını helal et lütfen canım ben vicdan azabı çekerim yoksa ödül gününde pizza ye
Teşekkürler ablacımAyyy negüzel bende böyle kücük yapiyorum ama evdekiler kocaman olunca yetmiyor
Eline saglik enfes olmus
Teşekkürler kaptanımEline saglik canim cok guzel görünüyor
Teşekkürler canımAfiyet olsun helal olsun
Heee fotodan öyle duruyorTeşekkürler ablacımaslında küçük değil fotoğrafta küçük duruyor attığın tepsi kadar vardır büyük 8 dilim çıkıyor
Evde malzemeler var tost ekmeginden çok pizza yaptımValla git hazır pizza al daha uyguna geliyor kaşar almış başını gidiyor
Pufff kardeşim geçen iki kere pizza getirdi yiyemedim yine bu diyet yüzündenHeee fotodan öyle duruyor
Hazirlarinda malzemesi nasil bilemiyorsun ki canimValla git hazır pizza al daha uyguna geliyor kaşar almış başını gidiyor
Kiz kücük kasarda yok kalmamis buyük 23tl den basliyor sucuk desen pahali hakkaten al pisir yesinlerValla git hazır pizza al daha uyguna geliyor kaşar almış başını gidiyor
Aynen canım tost ekmeğinden de olur daha pratikEvde malzemeler var tost ekmeginden çok pizza yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?