- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Sağlık oku ama ne okursan oku canim bayan icin enazindan sağlik sektorunde iş bulma olasılıgi varNe güzel benim de hayalimdi hemsirelik ama olmadı puanım tuttu kontenjan dolu dediler baska sehirde varmış oraya da ailem göndermedi başka bölümü ben istemedim okulu bıraktım çalıştım pisman oldum liseye açıktan yazıldım bitirdim şimdi de üni sınavına hazırlanıyorum bu saatten sonra ne okurum onu da bilmiyorum
Günaydın canımGünaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
Gecmis olsun, hasar can kaybi yoktur ins.Izmirde deprem olmus cok gecmis olsun
Gecmis oksun ,Rabbim sifasini versin. Olur canim insanlik hali.Eki Görüntüle 2961549
@Cordeliaa @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Günaydin citir kaptan.Günaydın
Ne kadar surecekmis peki, hava durumu ne diyor?Iyiyim şükür bende hava felaket
Gecmis olsunBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Yok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun?Kablosuz süpürge kullanan varmi kizlar
Silmeli olanlardan
Gunaydin poncik kaptanGünaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
Açıktan okunacak bir bölüm olursa giderim tabi ablaSağlık oku ama ne okursan oku canim bayan icin enazindan sağlik sektorunde iş bulma olasılıgi var
Günaydın canim ❤Günaydın canlar
baharım bu ara oku kendine evine miktar fark etmez az 3-5 lira deme sadaka çıkar gülüm ,eline de varsa kantron yağı sür inşallah iz kalmazBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Simdiki halin nasil maşallah canim
Canımm sakın kilo alma sağlıkla güzel güzel yaşa
Vallahi annen sandım
İnsalalh canım az kaldıBasarmissin yine basarirsin.
67-68 yeterli oluyor bana ama ben 60 istiyorumGayet fitsin
Bugün diyeti bıraksam 1 haftada 80 i gorurum yineaskrhpozitif askrhpozitif Merve 6.takımdan ayrıldıgından 67 ydin evet bende vardim bi ara 87 felan görünce ne ara aldın demişligim var
Gerçekten takımdan uzaklaşınca kilo alıp geliyorsun bence kalmalısın
Bende çok çabuk yakın olarak görürüm ve onemserim aynı özveriyi karşıdan gormeyince de yerin dibine cakilirim şimdilerde tamamen noturum sanırımSelamlar
Bazı şeylere buraya yansıtmasam yine de mutluyum öyle çok üsteleyemiyorum gamsızlık huyum var çok kafaya takmam hiç huyum bu hayata pozitif olmaya bakıyorum
Çok fazla sıkıntılarım var onları hep kenara atarım yoluma devam ederim
Amaki bişeyi çok kafama taktıysam onu yaparım kilo vermeye 2 ay önce kendimi sıkı tuttum pes etmeyecegim hedefime ulaşana kadar !
Ama birine alışınca koparma vazgeçme huyum yok ben arkadaşlıklara çok cabuk bağlanan birisiyim
Neyseee ki çok uzattım
Siz masılsınız ??
Rabbim acil şifalar versin canımEki Görüntüle 2961549
@Cordeliaa @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Geçmiş Olsun olsunBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Sen kaç yaşındasın kızın kaç yasındaEvet canim medicana özel hastanede calisiyor
damar genişlemesi varis olmuş yani iç varis mi gülüm , ne kadar ileri seviye ki bitkisel tedavici öyle demişHeee cekildim canim damarlar genislemis dedi amelyat dedi,
Bursa kemalpaşada bitane bu islere bakan ayaktan dinleyip bitkisel tedavi yapan adama yazdi eşim buna benim yapacağım bisey yok dedi
Günaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
Günaydın kızlarGünaydın canlar
Bu hafta yağış gosteriyor ama lodosu bilmiyorum canimGecmis olsun, hasar can kaybi yoktur ins.
Gecmis oksun ,Rabbim sifasini versin. Olur canim insanlik hali.
Günaydin citir kaptan.
Ne kadar surecekmis peki, hava durumu ne diyor?
Gecmis olsun
Yok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun?
Gunaydin poncik kaptan
Günaydın canımGünaydın canlar
Ben 38Sen kaç yaşındasın kızın kaç yasında
Allah kavuştursun
Günaydın kızlar ❤
ggüüünnnaaaayyydddııınnnnn
Gunaydin kızlar
Kizim iki gundur gece oksuruyor bugun biraz daha iyiydi ama bir kizim bir oglum uyandi durdu 4 bucuktada esim giderken uyandim uykum kacti uyuyamadim
Günaydınnnnn
Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim
Günaydın
Günaydın herkese
Günaydın çiçekler
Günaydın
Hemen ilk ameliyati yapmislarsuan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Günaydın kızlar
günaydın kızlar herkese mutlu günler
Günaydın kızlaarr
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kıslaryazamadım bir türlü
Gunaydinnn kizlar
Günaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
Günaydın cancanlarGünaydın canlar
Günaydın canim ❤
Günaydın cancanlar
Iç dış varisdamar genişlemesi varis olmuş yani iç varis mi gülüm , ne kadar ileri seviye ki bitkisel tedavici öyle demiş
O benim menümBir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum
Dun geldi takima canim :))Bir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum
Afiyet olsun diyende kaptani okudunmuBir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?