Neeeeeeeeeeee
Kiz bugün adim yokki
Aman çicek deyince artık tüylerim diken diken oluyorÇicek sulama deyince aklima Kamer Genc geldi
Bilmiyordum canım yaa yeni yeni adım saymaya başlayıncaAdimlar 5 gun zorunlu canim
Bugun sabah da ayse sordu zorunlu degil demiştimAğlamak istiyorum
Ya o kadar adım attım saymamış sinirlendim dizim de az ağrı yaptı kara kara düşünüyordum nasıl yürüyeceğim diye
Aaaa ben kaçırmışım orayı canım yaBugun sabah da ayse sordu zorunlu degil demiştim
Hep diyoruzda aslinda
İşte ne diyoruz geçmişi hep okuyoruzAaaa ben kaçırmışım orayı canım ya
Neeeeeeeeeeee
Canim cardio yapıyorsun bence ondan zorlanma.Ağlamak istiyorum
Ya o kadar adım attım saymamış sinirlendim dizim de az ağrı yaptı kara kara düşünüyordum nasıl yürüyeceğim diye
Kaptanim basladim ama bozdum tekrar cok fena gribim ilacta alamadim sabah aksam kaşık kaşık ballı zencefil yiyorumBasladin mi yitik sifaya canim
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Tamam kaptanim
Afiyet olsun canim
Kız Allah sizi ne etmesinn
Bence yanlış anlama ama sen yarim saat leslie gibi hafif biseyler yada sadece yürüyüş yapman gerekiyor kilona göreZipzip- yarın ki duruma göre önümüzdeki hafta olmazsa free takılayım canım hit cardiyo çok iyi geliyor ama yürüyüş eklenince bi de zorlanıyorum diz yoruluyor bu sefer..
Anaa bunlar şakayı ciddi sanmışlar
Bende kural geldi iyi oldu bana ohh oldu bana diyordumDusmene gerek yok aliriz yarin
Leslie canim sonra sakatlama kendini basta leslie yapZipzip- yarın ki duruma göre önümüzdeki hafta olmazsa free takılayım canım hit cardiyo çok iyi geliyor ama yürüyüş eklenince bi de zorlanıyorum diz yoruluyor bu sefer..
Kizlarda demis bence leslie ya da yuruyus yap sadeceZipzip- yarın ki duruma göre önümüzdeki hafta olmazsa free takılayım canım hit cardiyo çok iyi geliyor ama yürüyüş eklenince bi de zorlanıyorum diz yoruluyor bu sefer..
Anladim canim iyiles devam edersinKaptanim basladim ama bozdum tekrar cok fena gribim ilacta alamadim sabah aksam kaşık kaşık ballı zencefil yiyorum
Tamam o zamann sana ozel uygulayalimBende kural geldi iyi oldu bana ohh oldu bana diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?