Anlıyorum canım, ben sistem de seni yoruyor diye düşündüm ama asıl ev ahalisiymiş yoran. Kolaylıklar diliyorum canım inşallah tekrar düzenine kolayca dönersin.Yanlış anlamam kuzum
Bu kaybedilen sağlığı kazanma, şifalanma, bozulan beslenmeyi düzeltme, katkı maddeli yiyeceklerden, kimyasal ilaçlardan arınma, öze dönüş programı. Tek yan etkisi var, istesen de istemesen de kilo veriyorsun. Bu yüzden 3 ayrı kategori var, kilosu düşük olanların programı 3 ay, diğer 2 kategori 6 ay uyguluyor, bir kısım bitkisel kürlerle destekliyor, benim o kürlere ulaşmam mümkün olmadı( yurtdışına kargo yok)
Sağlığa faydaları çok, bu sistem sayesinde kullandığım ilaçların çoğunu bıraktım.
Zaten doktor takibindeyim, doktorum da destekledi sağolsun
Hatta 23 gün açlık yaptığımda her sabah tansiyon ve şeker ölçüp not aldım, her hafta kan değerlerime baktırdım, en sonunda doktorun söylediği: güzel olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum, Herşey çok iyi, birtek d vitaminine faydası olmamış, o da olmazdı zaten.
Geçen sene program sonlandığında felç nedeniyle kullandığım 3 ilacı ve 20 yıla yakın kullandığım tiroid ilacını bıraktım
Aslında okurken zor, uygulamaya başlayınca kolay gidiyor
Ben çok yoruldum, program deyil, beni stres yordu, erkekler evde, iş yapamıyorum, yat kalk yemekle uğraş, büyük oğlum ekmeği. ( unu) kesti, sebze yemezler, hergün et olmaz, ne pişecek o zaman, neyseki hafta sonları pek yemek yapmıyorum.
Yani canım sistem şahane, asla lafım olmaz, sıkıntı bende
2 hafta kafamı toplayıp bireysel kaldığım yerden yeni baştan başlamak istiyorum
Tamam canımEllssa ben izne ayrilayim canım. Takımlara daha sonra girerim inşallah
Selam kızlar, biraz artı geldim moralim bozuldu ama haftaya toparlayacagim
Geçen hafta :71.0
Bugün: 71.2
Fark +200 Gr
Ellssa noram Eki Görüntüle 3520634
Eki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde
LenaG noram Jou Boncuk2307
Günaydın kızlar,
Sabah kalkar kalkmaz tartılıp yola çıkmak zorunda kaldım. Wc’ye de gidemedim. Biraz daha disiplene gitmem lazım son 2 hafta ay sonuna
Geçen cts:51.6kg
Salı:51.1 kg
Bugün:51.8 kg
Fark:+200gr
LenaG
arke
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3520640
Günaydın kızlar geçen hafta diyetisyen tartısında 68.3 düm
Yani tartı farkı var tabi ama sonuç böyle
noram Ellssa
Bugün kendi tartımda 67,90
Eki Görüntüle 3520639
Harikasınız
Sen de süpersin canımBende wc ye çıkamamıştım süper bebeğmm
Teşekkür ederim canım, yine dikkat edeceğim, sadece stres yapmamaya çalışacağımAbla senin programdan dolayı böyle oldu sanırım moral bozma yeterki eksilerin devamı gelecek sen iyi olsenin azmini ve kararlılığını kutluyorum
İlk kaptanlığında sana faydam dokunsun isterdimSıkma canını, önemli olan her zaman sağlık.
Sağol boncuğumHarikasın, tebrik ederim ablam
Hay maşallah sana tam hızla devam
Spor olmamasına rağmen gayet güzel gidiyorsun bu hafta 20 dk cık bile olsa spor bekliyoruz şekerparem
1 kilo az mı kızz, fazlası da haftaya gitsin
Bize öpücük yok mu beaaharikasın tebrik ediyorum
Yine bile güzel eksi gelmiş demek ki daha güzel gelecekmiş olsun kaptanım, haftaya cumartesiye harika olacak
Hay maşallah sana
Harika eksi kaptanım tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Kıız yanlış okudum sandım tekrar tekrar okudum kaptanlık alırsın bu eksiyle
Kırarsın inşallah bu kiloyu daçok güzel eksi gelmiş aslında tebrik ediyorum
Ooo çok güzel eksi kaptanım harikasın
Çok güzel eksi ablam tebrik ederim
Sağol canımmÖnümüzdeki hafta halledersin eminim harika eksiler köşede seni bekliyor
Tebrik ederim
Fazla bişey değil o odemdir muhtemelen hiç moral ve düzen bozmadan devam
Seni kocaman tebrik ediyorum
Tebrik ederimgitme arada uğra ses ver pek aktif olamasam da burda güzel arkadaşliklarimiz ve kilo problemi gibi ortak noktamız var
Tebrik ederim
O artı bile digl.canm
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Sağlık olsun bebiş duzelsin kilo yine gider
Tebrik ederim
Haftaya güzel sonuçlar gelecektir
Tebrik ederim kaptanım
Çok büyütülecek bir artı değil
Tebrik ederim
Kız nesini beğenmedim ben bayıldım
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrik ederim canımama keşke olsan burası güzel frenliyor bizi
Tebrik ederim
Biraz dikkatle haftya toparlarsin
+1
BebeğimmKilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler hiç üzülmesinler yarış devam ediyor
KIRMIZI TAKIM |
|
@Asya89 |
@Purple58 |
@Sem2024 |
|
@bnnu |
|
|
@Goklerce |
@Queen-zen |
|
@Deltavealfa |
|
@Lavinia_98 |
@Pembepilates |
@sibel_84 |
MAVİ TAKIM |
|
|
@Cicekbocekkaktus |
@nurovic |
@Hallederiz |
|
@Cakinin Gelini |
@-Murphy- |
@tomrs |
|
@Tutku44 |
@Ankee |
@Makaron23 |
@Ilyusa |
@malahit |
@Beyaz leylak |
HAZIRLIK |
@Sitare55 |
@Beklenen2 |
@94bassuk |
@leyl76 |
|
Ay hiç olur mu öyle şeyİlk kaptanlığında sana faydam dokunsun isterdim
Emeğine sağlık canımSevgili Masterfit Ailesi
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı kırmızı takım kaptanınoram oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (Sadece 3 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3520686
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen Efenin_Annesi @Deltavealfa yosunlupapatya @Lavinia_98 @Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 s i d e l y a
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım. Berbat bir üç dört gün geçirdim. Bazı şeyler değişmiş. Bu hafta takımlarda olmasam iyi olacak. Çünkü ne buraya ugrayabiliyorum. Ne dikkat edebiliyorum.
Geçen hafta 67.50
Bugün 67.25
Fark -250 gram
arke
Tebrikler
Teşekkür ederim canımHarikasın, tebrik ederim ablam
Hay maşallah sana tam hızla devam
Spor olmamasına rağmen gayet güzel gidiyorsun bu hafta 20 dk cık bile olsa spor bekliyoruz şekerparem
1 kilo az mı kızz, fazlası da haftaya gitsin
Bize öpücük yok mu beaaharikasın tebrik ediyorum
Yine bile güzel eksi gelmiş demek ki daha güzel gelecekmiş olsun kaptanım, haftaya cumartesiye harika olacak
Hay maşallah sana
Harika eksi kaptanım tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Kıız yanlış okudum sandım tekrar tekrar okudum kaptanlık alırsın bu eksiyle
Kırarsın inşallah bu kiloyu daçok güzel eksi gelmiş aslında tebrik ediyorum
Ooo çok güzel eksi kaptanım harikasın
Çok güzel eksi ablam tebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanımKilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler hiç üzülmesinler yarış devam ediyor
Teşekkür ederim kaptanımTünaydııınnn kızçeemmm
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi zaten artık korumaya geçmen gerekir harika bir kilodasın.
O menülerden gelecek olan belliydi zazten çok tebrik ederim canım süper bir eksi
Tebri ederim canım harika bir eksi gelmiş süper gidiyorsun
Normal beslenme candır
Canımm harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanım
Canım bebeğin iyileşsin inşallahkafan rahatlasın düzene girer bir de bunun için stress yapma
Vaay güzel eksi tebrik ederim
Kıllicik bir artı lafı bile olmaz
Vaay kaptaniçem tebrik ederim
Ufak bir ödem canım önemli birşey değil
Tebrik ederim canım
Kız daha ne olacak harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Vaay tebrik ederim canım
Kaptana vermek üzere notumu aldım.
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım.
İzin notunu kaptana ileteceğim.
O zman en kısa zamanda stres faktörünu yenip gelmeni bekliyoruzTeşekkür ederim canım, yine dikkat edeceğim, sadece stres yapmamaya çalışacağım