Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anlıyorum canım, ben sistem de seni yoruyor diye düşündüm ama asıl ev ahalisiymiş yoran. Kolaylıklar diliyorum canım inşallah tekrar düzenine kolayca dönersin.

Ellssa ben izne ayrilayim canım. Takımlara daha sonra girerim inşallah
Tamam canım
Selam kızlar, biraz artı geldim moralim bozuldu ama haftaya toparlayacagim
Geçen hafta :71.0
Bugün: 71.2
Fark +200 Gr
Ellssa noram Eki Görüntüle 3520634

Eki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde

LenaG noram Jou Boncuk2307

Günaydın kızlar geçen hafta diyetisyen tartısında 68.3 düm

Yani tartı farkı var tabi ama sonuç böyle

noram Ellssa
Bugün kendi tartımda 67,90
Eki Görüntüle 3520639

-2.200 hiç beğenmedim bu hafta hem kabizim hem de regl yaklaştı
Geçen cumartesi 68.300
Bugün 66.100
Ellssa noram
Harikasınız
Bende wc ye çıkamamıştım süper bebeğmm
Sen de süpersin canım

Sağol boncuğum

Sağol canımm

Sevgili Masterfit Ailesi
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı kırmızı takım kaptanı noram oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (Sadece 3 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)

Emeğine sağlık canım

Eki Görüntüle 3520655
Niye ters oldu anlamadım
Geçen hafta 86.8
Bugün 85.8
Fark -1.0 kg
Oran %1.15

noram
Cumartesi 75.60
Salı 76.10
Bu gün 75.20
Fark-400
Hasta olduğum için bu hafta izinliyim
Tebrikler

Geldim canım LenaG

Geçen hafta: 62,25
Bugün: 63,85
Fark: +1,6
Yüzde: -2,57

Haftasonuna doğru toparlamaya çalıştım ancak olmadı ne yazık ki, noram kaptanım inan mahcubum sana karşı ve gel gitlerimden de sıkıldım bi hafta verip öbür hafta misliyle alıyorum

Yeni kararlarım var; bunların ikincisi de kendime zaman ayırıp spora başlamak. Pazartesi ile beraber başlıyorum Zumba+yoga yapacağım inşallah bi aksilik çıkmazsa ve bundan sonra regl harici haftalarda tökezlemeden takılmadan ilerlemek istiyorum

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kaptanım tartı rahvetine kapılmamak için diyetisyenimin bu hafta için verdiği detox gününün birini bu gün gerçekleştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…