- 8 Şubat 2024
- 2.130
- 12.397
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Napayım 1 haftadır hastayım diyeti bıraktım yenide doktordan geliyorum antibiyotik başlattı regl falanda olunca hiç takip edemedim burayı kombo oldu herşey sen napiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Napayım 1 haftadır hastayım diyeti bıraktım yenide doktordan geliyorum antibiyotik başlattı regl falanda olunca hiç takip edemedim burayı kombo oldu herşey sen napiyorsun?
Harikasın
Hedef koymak başarmanın yarısıdır, başaracağına eminimGeldim canım LenaG
Geçen hafta: 62,25
Bugün: 63,85
Fark: +1,6
Yüzde: -2,57
Eki Görüntüle 3520698
Haftasonuna doğru toparlamaya çalıştım ancak olmadı ne yazık ki, noram kaptanım inan mahcubum sana karşı ve gel gitlerimden de sıkıldım bi hafta verip öbür hafta misliyle alıyorum
Yeni kararlarım var; bunların ikincisi de kendime zaman ayırıp spora başlamak. Pazartesi ile beraber başlıyorum Zumba+yoga yapacağım inşallah bi aksilik çıkmazsa ve bundan sonra regl harici haftalarda tökezlemeden takılmadan ilerlemek istiyorum
Bu kilolarda kilo vermek çok zor
Emeklerin için teşekkür ederim.kırmadan üzmeden çok güzel kaptanlık yaptın Allah razı olsun canımÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic Hallederiz @Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee M Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Teşekkür ederim canımÖnümüzdeki hafta halledersin eminim harika eksiler köşede seni bekliyor
Tebrik ederim
Fazla bişey değil o odemdir muhtemelen hiç moral ve düzen bozmadan devam
Seni kocaman tebrik ediyorum
Tebrik ederim gitme arada uğra ses ver pek aktif olamasam da burda güzel arkadaşliklarimiz ve kilo problemi gibi ortak noktamız var
Tebrik ederim
O artı bile digl.canm
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Sağlık olsun bebiş duzelsin kilo yine gider
Tebrik ederim
Haftaya güzel sonuçlar gelecektir
Tebrik ederim kaptanım
Çok büyütülecek bir artı değil
Tebrik ederim
Kız nesini beğenmedim ben bayıldım
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım ama keşke olsan burası güzel frenliyor bizi
Tebrik ederim
Biraz dikkatle haftya toparlarsin
+1
Sağol kaptanımHarikasınız
Çok tebrik ederim canımEki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde
LenaG noram Jou @Boncuk2307
Wc olmadan erken tartilmak artı getirmiştir canım.Günaydın kızlar,
Sabah kalkar kalkmaz tartılıp yola çıkmak zorunda kaldım. Wc’ye de gidemedim. Biraz daha disiplene gitmem lazım son 2 hafta ay sonuna
Geçen cts:51.6kg
Salı:51.1 kg
Bugün:51.8 kg
Fark:+200gr
LenaG
arke
Ellssa
@Boncuk2307
Eki Görüntüle 3520640
Tebrik ederim canım.Günaydın kızlar geçen hafta diyetisyen tartısında 68.3 düm
Yani tartı farkı var tabi ama sonuç böyle
noram Ellssa
Bugün kendi tartımda 67,90
Eki Görüntüle 3520639
Allah taş eder, ne demek beğenmedim çok tebrik ederim canım
Regl öncesi çok süper bir eksi canım tebrik ederim.Kilo bildirimim( regl olacağım için bu kadar eksi görmek mutlu etti ) 66-65 bandı gidip geliyorum haftaya kıracağım bu bandı
Geçen hafta: 66.5
Bugün: 65.6
Fark: -900 gr
noram Ellssa LenaG
Eki Görüntüle 3520653
Canım takımlardaki eşitsizlik yüzünden kırmızı takıma geçmiştin sen. Eksi gelmen gayet güzel tebrik ederim.Kilo bildirimimi yapıp kaçayım. Berbat bir üç dört gün geçirdim. Bazı şeyler değişmiş. Bu hafta takımlarda olmasam iyi olacak. Çünkü ne buraya ugrayabiliyorum. Ne dikkat edebiliyorum.
Geçen hafta 67.50
Bugün 67.25
Fark -250 gram
arke
Güzel eksiyle gelmişsin canım tebrik ederim.
Amin canımAnlıyorum canım, ben sistem de seni yoruyor diye düşündüm ama asıl ev ahalisiymiş yoran. Kolaylıklar diliyorum canım inşallah tekrar düzenine kolayca dönersin.
Eyyy tatlı kaptanım hiç olmazmıııHarikasın, tebrik ederim ablam
Hay maşallah sana tam hızla devam
Spor olmamasına rağmen gayet güzel gidiyorsun bu hafta 20 dk cık bile olsa spor bekliyoruz şekerparem
1 kilo az mı kızz, fazlası da haftaya gitsin
Bize öpücük yok mu beaa harikasın tebrik ediyorum
Yine bile güzel eksi gelmiş demek ki daha güzel gelecekmiş olsun kaptanım, haftaya cumartesiye harika olacak
Hay maşallah sana
Harika eksi kaptanım tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Kıız yanlış okudum sandım tekrar tekrar okudum kaptanlık alırsın bu eksiyle
Kırarsın inşallah bu kiloyu da çok güzel eksi gelmiş aslında tebrik ediyorum
Ooo çok güzel eksi kaptanım harikasın
Çok güzel eksi ablam tebrik ederim
Tünaydıınnn cannnıııım kaptaniçem sağolTünaydııınnn kızçeemmm
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi zaten artık korumaya geçmen gerekir harika bir kilodasın.
O menülerden gelecek olan belliydi zazten çok tebrik ederim canım süper bir eksi
Tebri ederim canım harika bir eksi gelmiş süper gidiyorsun
Normal beslenme candır
Canımm harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanım
Canım bebeğin iyileşsin inşallah kafan rahatlasın düzene girer bir de bunun için stress yapma
Vaay güzel eksi tebrik ederim
Kıllicik bir artı lafı bile olmaz
Vaay kaptaniçem tebrik ederim
Ufak bir ödem canım önemli birşey değil
Tebrik ederim canım
Kız daha ne olacak harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Vaay tebrik ederim canım
Kaptana vermek üzere notumu aldım.
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım.
İzin notunu kaptana ileteceğim.
Teşekkür ederim canım kaptanımOoo çok güzel eksi kaptanım harikasın
Teşekkür ederim canımVaay tebrik ederim canım
Ben bunu kaçırmışım üzülmedim dersem yalan olur, çok pozitif çok anlayışlı çok fedakar bir kaptandınÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus @nurovic Hallederiz @Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee M Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Evet canım bebek iyileşsin de vallahi saat 2 oldu daha kahvaltı bile yapamadımTünaydııınnn kızçeemmm
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi zaten artık korumaya geçmen gerekir harika bir kilodasın.
O menülerden gelecek olan belliydi zazten çok tebrik ederim canım süper bir eksi
Tebri ederim canım harika bir eksi gelmiş süper gidiyorsun
Normal beslenme candır
Canımm harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Tebrik ederim kaptanım
Canım bebeğin iyileşsin inşallah kafan rahatlasın düzene girer bir de bunun için stress yapma
Vaay güzel eksi tebrik ederim
Kıllicik bir artı lafı bile olmaz
Vaay kaptaniçem tebrik ederim
Ufak bir ödem canım önemli birşey değil
Tebrik ederim canım
Kız daha ne olacak harika bir eksi gelmiş çok tebrik ederim
Vaay tebrik ederim canım
Kaptana vermek üzere notumu aldım.
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım.
İzin notunu kaptana ileteceğim.
tamam canım emziriyorum da işte iki dakika emip bırakıyorEvdeki tedavisine devam et canm yine toparlar bolca sıvı vermeye çalış emiyorsa daha sık emzir
Viral enfeksiyon dedi doktoruYaaaaaa noldu bebeğimeee offf ayağını yerimm ya
Canın sağolsun canım ama düzenini tekrar oturt ki üzülme. Emeklerin boşa gitmesin
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Farklı bir düzen ister istemez böyle artılar yasatabiliyor canım.Hayırlı sabahlar kızlar
Sabahın 4 üne kadar uyku tutmadı, wc bekledim gelmedi, sabah 7 den beri uyanığım hâlâ yok
Tartıldım artık
Kaptanım noram ve takım arkadaşlarım özür dilerim bu hafta kendimi de sizi de yaktım
Eki Görüntüle 3520672
Geçen hafta 71.100
Bugün 72.300
Fark +1.200
Son kez LenaG
Ellssa noram @Boncuk2307
Regl yüzünden canım, yine de çok artıda değilsin.
Sağol canım Buralardayım kız kaptan değilim sadeceBen bunu kaçırmışım üzülmedim dersem yalan olur, çok pozitif çok anlayışlı çok fedakar bir kaptandın
Emeklerin, desteğin, tatlı dilin için binlerce teşekkür bitanemmm
Ellssa kaptanlığın hayırlı olsun canımm
Ellerine sağlık kaptanımSevgili Masterfit Ailesi
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı kırmızı takım kaptanı noram oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (Sadece 3 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3520686
Biliyorum ama olsun kaptanlığın da çok tatlıydı çok güzeldi çok keyifliydiSağol canım Buralardayım kız kaptan değilim sadece
Oyy acil şifalar versin rabbim inşaallahh bebek daha birşekilde kapıyorEvet canım bebek iyileşsin de vallahi saat 2 oldu daha kahvaltı bile yapamadım
tamam canım emziriyorum da işte iki dakika emip bırakıyor
Viral enfeksiyon dedi doktoru