Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yazayım ablam da şöyle yapalım sen bana yaklaşık kaç dk sürdü falan onu yaz ağırlık antrenmanı gibi olur mu
Canım tüm gün ayaktaydım ama koltukları taşımak 1.5 saat sürdü 12 de başladık 13:30 bitti akşama kadar süren diğer teferruatlar tabi hariç

Teşekkür ederim canım, çok kolay, çok rahat, zorlanmıyorum, akşama doğru enerjim düşüyor sadece
Maşallah o irade güç kuvvet bizlere de nasip olur inşallah şuan çocuklar küçük emziriyorum da o yüzden bu kadar yediğim halde bile enerjim kalmıyor aksama ama ben de şifa için denemek isterim ilerleyen zamanlarda

Evet kuzum, hele bebekler büyüsün, Allah size de nasip etsin

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Rabbim gönlüne huzur versin
Amin canım. İnşallah.
Peşin peşin söylüyorum, ben masumum, suçlu kim bilmem, bende adamla papaz olmanın eşiğinden döndüm, herşey batıyor
Demek ki herkes aynı durumda
Yapma kız. Ücret talep et
Afiyet olsun canım
28 Kasım

Menü
Yok

1 lt ye yakın zencefil, limon çayı
1 lt kadar su
1 kupa kahve (henüz)

LenaG sibel_84
Sana hayranım. Ben bayılmıştım. Güzel bir eksi gelecek herhalde
27 kasim carsamba
11.30
2 yumurtadan mantarli omlet
7 zeytin
1 avuc kuruyemis

17.30
Kabak sote
2yk kiyma
Yogurt
6bin adim
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü harika
28 kasim persembe
2 yumurtali mantarli omlet
3 zeytin
1 acuc cig kuruyemis
Yesillik

17.30
1 firinda but
4 5 yk kabak sote
50 dk eliptik bisiklet
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü harika
Menü güzel canım. Eksilerin bol olsun.
İyi geceler
LenaG Boncuk2307 sibel_84

Kahvaltı 10.00
tost karışık

13.00 öğle
1 kase tavuklu çorba

19.00 akşam
Soğan köz biber
Tavuk eti 120 Gr
3 YK pilav

2 lt su
6000 adım
Menü güzel canım. Sen nasıl oldun?

Ben bu gece de uyuyamadım. Regl geldi. Sancimdan uyuyamadım bu gece de. Yüzük parmağıma girmiyor. Güya daralttiracaktim.

Aynı durumdayız canım. yüzüğün çok bol geliyordu düşüyordu . dün kuyumcular gittim daralt diye adam parmağıma taktı tam oldu rezil oldum . Adama regliyjm de diyecek halim yok tırıs tırıs döndüm

Evet cokk haklsiin canım benim sürdürülebilirlik açısından dediğin gibi sonrasında yeme atağı olmasın diye nefsi körlemek niyetine tadımlık abartmadan herşeyden sağlıklı bir şekilde tüketmeliyiz aslında seninde sporlarına menülerine ben bayılıyorum bu arada idolüm olsun resmen yaa

Cookk teşekkür ederim kaptanicemm canim kaptanicemm hakkaten tadımlık oldu ama sporlarda nefes nefese yaptım kardiyo on dakka da olsa su gibi oluyorum Leslie de de hızlı olanını fast walk yaptım inşallah güzel eksiler görürüz vee bizim takımımız kazanır

Yaa benimde alyans tektaş hepsi tur atıyor parmaklarimda hahaha ama daralttirmam yaa öyle takıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…