Ne kadar güzel yazmışsın destekleyici moral verici bayıldım bayıldımBenim Kırmızı Takımım
Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim
LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam
sibel_84 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek (bu lafım Mthn83 e )
Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm
@Efenin_AnnesiJou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar
@gezegenfeza ablam seni kaptımeksilerimizle senleniypruz bu hafta inş
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun
bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul aydabu haftada
bunu daha da eksiltiypruz
@Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım
@Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı
@60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelimbenim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş
Afiyet olsunEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG Mthn83 @Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 @Boncuk2307 @gezegenfeza @Asya89 bnnu @Beklenen2
@Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
3 dk sürdü cnfnfnfHerkes uyuyorken spor yapayım, az biraz.Maraton baslayacak yoksa
He, ben aralikli oruç saatini soruyosun sandim pardonhe yemekten sonrasımı sayılıyorr içmesem acımdan ölürdüm yağ yakıyor zaten canım beyaz leblebide metabolizmayı hızlandırıyorböyle tüketmek gerekir açlık değil
Ama bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadıKızzz mesajı şimdi gördüm ya ne yan çizmesi ayy bana bak bana
Ahahah benim yarın başlıyor gerçekten deAma bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
Diyet dediğin pazartesi başlar
He, ben aralikli oruç saatini soruyosun sandim pardon
Sevgili kaptanim iyi şeylerle kendimizi cezalandıramayizİyi akşamlar kızlar
Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve
Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz
Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç
Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım
Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum
Su 2.5 lt
Sitare55
@Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
Pazartesi başlar salı biten cinsten mi?Ama bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
Ama bugun pazar erken kalkmaniz mi gerekiyorduHerkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen
Evlilik yıldönümün kutlu olsun canımAma bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
Okulda öğretmenden fırça yedim gibi hissettim. Evde üç bebe var. Eşimin erken çıkması gerekiyordu. Aman napayım o uyansa idiAma bugun pazar erken kalkmaniz mi gerekiyordutabi o saatte yatmak iyi degil. 12de yattigim halde 9 da kalktim ben de 22-02 arasinda melatonin salgilaniyor 24 -2 arasında en yuksrk salinim. Dinlenmeye ve iyilesmeye ihtiyacin var. Hele bu dönemde
Afiyet olsun menü çok güzel26 Ekim menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 2 grissini
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik yarım simit 1 çatal helva
13.30 1 cennet hurması 2 grissini
16.30 1 fincan rezene 5 badem 1 salatalık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, bol salata 3 kaşık yoğurt
21.30 1 fincan kahve 1 dilim kek
3 litre su spor yok emzirmeye devam bu gün hiç oturmadim full temizlikle geçti
LenaG Lotus1234
Senin nikine ilk kez denk geldim ondan olmuştur.Onu bırak,en son hakkında beni seçmissingguytokdsdkkfc
Tam bir ödül günü menüsü olmuş umarım patates kızartmasi yoktur bu hafta başka kaçamak yapma canım düzeltirsin.
Afiyet olsun cnmGünaydın kızlar benimkiler yine karga ...
yemeden kalktı . Dünkü menüyü yazıyım. Pazar kosturmacasi başladı.
Sabah kiraz saplı çay
Sabah 10.00 1 yumurta 1 dilim peynir 7b8 zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
Ara kahve 2 kare bitter
Ara 1 elma 1 galeta
Akşam 19.001 tabak taze fasulye 2 kaşık fesleğen lı makarna
Maden suyu içtim
2Litre + 1 litre detox şu
Lotus1234 LenaG
Afiyet olsun cnm çok renkli güzel bir menü olmuşİyi Akşamlar
11:00 2yk.yulaf, 2yumurta, az biber baharat ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.ye peynir, 1yk.şarküteri ürünü, şekersiz çay
16:00 1çikolatalı gofret
19:00 Akşam yemeği
1büyük tabak bol soğanlı balık buğulama 2 küçük dilimi az tereyağlı, yarım kase patates püresi, 3yk.köz patlıcan salatası, 1sb.şalgam
LenaG Lotus1234 @Boncuk2307
Su 3 litre
Adım 3610
Afiyet olsun iştah kabartıci ve güzel sağlıklı böyle menülerin resmini paylaşınca motivasyon dahada artiyor sanki geri o sistememi dönsekEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG Mthn83 @Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 @Boncuk2307 @gezegenfeza @Asya89 bnnu @Beklenen2
@Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
Bende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen
Bende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?