Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kadar güzel yazmışsın destekleyici moral verici bayıldım bayıldım
Yakışır hem de çokkk
O zaman hideyim güne sporla başlayayımmmm
Afiyet olsun
Mis mis

Sevgili kaptanim iyi şeylerle kendimizi cezalandıramayiz saglikli beslenme ve spor basimiza gelen güzel şeyler spordan mahrum kalma diye 20+20 dk spor

Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen
Ama bugun pazar erken kalkmaniz mi gerekiyordu tabi o saatte yatmak iyi degil. 12de yattigim halde 9 da kalktim ben de 22-02 arasinda melatonin salgilaniyor 24 -2 arasında en yuksrk salinim. Dinlenmeye ve iyilesmeye ihtiyacin var. Hele bu dönemde

Okulda öğretmenden fırça yedim gibi hissettim. Evde üç bebe var. Eşimin erken çıkması gerekiyordu. Aman napayım o uyansa idi

Afiyet olsun menü çok güzel
Onu bırak,en son hakkında beni seçmissin gguytokdsdkkfc
Senin nikine ilk kez denk geldim ondan olmuştur.
Tam bir ödül günü menüsü olmuş umarım patates kızartmasi yoktur bu hafta başka kaçamak yapma canım düzeltirsin.
Afiyet olsun cnm Yinede şikayet etme canım senin dert ettiğini nimet sayip sabahı tek başına karsilayanlarda var.

Afiyet olsun cnm çok renkli güzel bir menü olmuş

Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen
Bende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.

Sıkma canını canım. Üzülmek yanımıza kâr kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…